Tanjuška Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Mater..še mal pa te bo šnufi ganjal čez celo planino...pa se lohka dereš kukr čš!! :angry: in nima ti bit kj narodn...najprej zdravje pol kultura...ti pa itak ne veš kaj je kutura tko da-skrbi za zdravje-tudi drugih in se umakni stan ko se prevetruješ :kva2: :winkiss: zmenjeno :unsure:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kdo bo dns gor, pridm mal z mlinčkom okol :whistle:
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kdo bo dns gor, pridm mal z mlinčkom okol :whistle: Mogoče pridem na kavo. :naughty:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Mogoče pridem na kavo. :naughty: a še ti al kaj? :naughty: mislm... kavo... drgač ti se kr nariš gor, sam nwm če boš kej dobu, sm že spila :whistle:
Tony Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Osa... :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: Res si me nasmeju Gandi :OK: (Osa rider sej bo pa drugo sezono če ne drgač)
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 a še ti al kaj? :naughty: mislm... kavo... drgač ti se kr nariš gor, sam nwm če boš kej dobu, sm že spila :whistle: Eno termo flašo, pa kozarčke, pa bo :worship: :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Eno termo flašo, pa kozarčke, pa bo :worship: :whistle: hja lh bi se zmenl, prneseš uno smetano? :whistle:
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 hja lh bi se zmenl, prneseš uno smetano? :whistle: Jst pijem kavo z mlekom, lahko pa tud smetano prnesem. Kdaj smo pol zmeneni?
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Jst pijem kavo z mlekom, lahko pa tud smetano prnesem. Kdaj smo pol zmeneni? hey ti tu resno? prnesem dns? :naughty:
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 hey ti tu resno? prnesem dns? :naughty: Jst sm biu vedno resen :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Jst sm biu vedno resen :whistle: ok, in kdaj ma taresn volo pridit travco mečkat? :worship:
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) ok, in kdaj ma taresn volo pridit travco mečkat? :worship: Nekak ob 1730. Prnesem mleko al ne? :naughty: Pride še kdo? Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil condor
biker77 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Nekak ob 1730. Prnesem mleko al ne? :naughty: Pride še kdo? ma pridem še jest
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Nekak ob 1730. Prnesem mleko al ne? :naughty: Pride še kdo? ja ja prnes, jst bom pa mlinčk užgala :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ma dj pismu ej, cela Slovenija ma sonce sam pofu...a zgornjesavska dolina ma take nalive, da sm mogla za avti 15km/h vozt, da sm prou polže pa deževnike vidla kako me prehtevajo, bemti kuče putujuče pa dž. pa dj nehite me rajcat s tem ridam k bom sam šotor uzela pa bom začela tm kampirat!!!!! se vid da je mlaj :evilgrin:
gandi Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ma dj pismu ej, cela Slovenija ma sonce sam pofu...a zgornjesavska dolina ma take nalive, da sm mogla za avti 15km/h vozt, da sm prou polže pa deževnike vidla kako me prehtevajo, bemti kuče putujuče pa dž. pa dj nehite me rajcat s tem ridam k bom sam šotor uzela pa bom začela tm kampirat!!!!! se vid da je mlaj :evilgrin: Boš vsaj skoz na soncu, gor skoz sije, itak :naughty:
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ma dj pismu ej, cela Slovenija ma sonce sam pofu...a zgornjesavska dolina ma take nalive, da sm mogla za avti 15km/h vozt, da sm prou polže pa deževnike vidla kako me prehtevajo, bemti kuče putujuče pa dž. pa dj nehite me rajcat s tem ridam k bom sam šotor uzela pa bom začela tm kampirat!!!!!se vid da je mlaj :evilgrin: Bomo mi že kr en šotor začel postaulat, tko da kr štartej :naughty:
miha Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 sam tmgor bi pa res lohk eno veeeelko klopco skup zbil da bi se usedu k dec
Sanda7 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 evo lep pozdrav iz RIGE mal se lovim na tipkovnici ampak bo vidim da kar dogaja gor prek sms sem zvedela da je s klajbo bolje,tako da sem kar vesela vas kar pogresam,tuki imamo super vreme sonce in 30stopin ceste so sicer u kurcu pa full zna pihat ampak ni panike ce bo vse po sreci pridem v nedeljo dam in u pondelk na ride skratka uzivite in srecno na cesti
kymcoo Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 mater me rajcate s temi ridam k bere vse tole,...., k pridem z dopusta vas pridem pogledat kaj tam delate :yea1: ,....nisem še bil. vidim da uživate,uživajte še naprej pa pazte se!!!!! :rolleyes: L.P.
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Irenci je uspelo zalaufat kavn mlinček. :worship:
biker77 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 a tko pol..ste počakal da smo šli pol ste pa kavo vn prnesl..že prov :whistle:
miha Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Irenci je uspelo zalaufat kavn mlinček. :worship: a je prsša spet mal travco mečkt :naughty:
snoopy Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Osa... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: osa ne se sekerat...tut mulc rd travco mečka-drugič se used bl stran da je plac za nejžnejši spol :kva2: PS:baje da je tole res najbl prodajan strip->kdo je že miki muster?? :hmm: gandi je zakon :worship: :worship: Irenci je uspelo zalaufat kavn mlinček. :worship: Ne me j****...jst sm pa mislu da je vse to s kofeto izmišljotina :lol1: Kdo ma pivski strojček??jst bi pivo,osa pa tut verjetno :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: irencko-ko kupuješ naslednji motor mora delat pivo-pa ne tiste brluzge k jo ti piješ...če pa že mora bit zelen nj bo vsaj heiniken :OK: :whistle:
Priporočene objave