Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

pismo gandi .... k pa js vozm pa tebe nikjer ... :) ... se vidmo gor k bo cajt :D

Objavljeno (popravljeno)
pismo gandi .... k pa js vozm pa tebe nikjer ... :) ... se vidmo gor k bo cajt :D

As že zrihtu stroj?Ups... sm mislu da je Condor tole :whistle: Sorry.

Popravljeno . Popravil gandi
Objavljeno
IRENČKA! nevem kaj nej rečem, prou presenetla si nas k si nas postregla z kavo! FOLK, DANES SMO PILI KAVO NA THE OVINKU, in to z kavnim mlinčkom dostavljeno na ride! :lol1: :lol1:
Objavljeno
a tko pol..ste počakal da smo šli pol ste pa kavo vn prnesl..že prov :whistle:

kaj pa ste tok hitel domov,sam si si kriu! ostal bi na ridah pa bi kavo pil!!!!!HEHEHEHEHE!!!!

Objavljeno
a je prsša spet mal travco mečkt :naughty:

uf itk a, sj j biu že cajt... šiht ne dopušča velik, j pa tkat bl fajn... :naughty:

Objavljeno
Osa...

GANDIIIIIIIIII!!!!!!!!MATR SI PA FRAJER, KDAJ SI PA TU SLIKU??????STRIP TI JE SUPER!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :yea1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
a tko pol..ste počakal da smo šli pol ste pa kavo vn prnesl..že prov :whistle:

prehit ste jo popihal, pa tkat še niso vrjel d mlinčk res skuho kafico :lol: sam oni drugi, niso krave pomouzl :whistle:

Objavljeno
prehit ste jo popihal, pa tkat še niso vrjel d mlinčk res skuho kafico :lol: sam oni drugi, niso krave pomouzl :whistle:

ja čakal smo vsaj 20 min..a je bla še prevroča pa je blo treba mal počakat? ja zihr zato nis hotla kavice dat k smo te zafrkaval da boš od dexa husota kupla :whistle:

Objavljeno
Ne me j****...jst sm pa mislu da je vse to s kofeto izmišljotina :lol1:

Kdo ma pivski strojček??jst bi pivo,osa pa tut verjetno :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

irencko-ko kupuješ naslednji motor mora delat pivo-pa ne tiste brluzge k jo ti piješ...če pa že mora bit zelen nj bo vsaj heiniken :OK:

:whistle:

hja ritka viš ko newrjameš... glede barve, j pa laško zakon, kaj ti še ni potegnil.... mal na soboto poglj, kub z mano zelenčke piu, si pa tist rdeč šmorn te j pa zvilu :whistle:

Objavljeno
IRENČKA! nevem kaj nej rečem, prou presenetla si nas k si nas postregla z kavo! FOLK, DANES SMO PILI KAVO NA THE OVINKU, in to z kavnim mlinčkom dostavljeno na ride! :lol1: :lol1:

ma nejga panike, moj mlinček se pa topl prporoča... hehe, pa benga piškotka nisi uzeu :evilgrin:

Objavljeno
ma nejga panike, moj mlinček se pa topl prporoča... hehe, pa benga piškotka nisi uzeu :evilgrin:

piškotke ste tut mel????????????? :angry:

Objavljeno
piškotke ste tut mel????????????? :angry:

:lol: če že dj orng :naughty: politanke, pa ja sam 5 smo jih pojel... še tu skor sama mogla... jm nej šlu u ritke :whistle:

Objavljeno

Jaz tuki čist nič več ne razumem :unsure:

Objavljeno

To je klubska scena. :photo: :photo:

Objavljeno

kaj te matra? :rolleyes:

Objavljeno

Irencko, ne frdejbaj no ubozca. :blush:

Objavljeno
Irencko, ne frdejbaj no ubozca. :blush:

jst? zakaj, kako... se bom potrudva :worship:

Objavljeno

Sej vem, da mi hodimo na vaš konec in da je to lokalna govorica. Sej se poskušam vživet, ampak vseen mi ne uspeva vsega (marsičesa) razumet. :rolleyes:

S spoštovanjem do Notranjcev! :worship:

Objavljeno

Krave so mi ušle :naughty:

Objavljeno
Sej vem, da mi hodimo na vaš konec in da je to lokalna govorica. Sej se poskušam vživet, ampak vseen mi ne uspeva vsega (marsičesa) razumet. :rolleyes:

Bo že nekako z leti :whistle:

Objavljeno
jst? zakaj, kako... se bom potrudva :worship:

kako si nedolzna, pravi ognjeni hudicek s slikce profila. :worship: :worship:

Girox

Objavljeno
Krave so mi ušle :naughty:

hja nwm koga so se ustrašle... :whistle: morš drugič bl nežnu...

travcomečkatpress.

Objavljeno
Bo že nekako z leti :whistle:

ma veš kako jst prajm...

če ne z leti, pa s tableti :naughty:

Objavljeno

nisi nic zamudil. vsaj bistvenega ne.

girox

Objavljeno
kako si nedolzna, pravi ognjeni hudicek s slikce profila. :worship: :worship:

Girox

uf neč nwm... hudiček... hja no :blush:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!