Jeger Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 pismo gandi .... k pa js vozm pa tebe nikjer ... :) ... se vidmo gor k bo cajt :D
gandi Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) pismo gandi .... k pa js vozm pa tebe nikjer ... :) ... se vidmo gor k bo cajt :D As že zrihtu stroj?Ups... sm mislu da je Condor tole :whistle: Sorry. Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil gandi
osa rider Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 IRENČKA! nevem kaj nej rečem, prou presenetla si nas k si nas postregla z kavo! FOLK, DANES SMO PILI KAVO NA THE OVINKU, in to z kavnim mlinčkom dostavljeno na ride! :lol1: :lol1:
osa rider Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 a tko pol..ste počakal da smo šli pol ste pa kavo vn prnesl..že prov :whistle: kaj pa ste tok hitel domov,sam si si kriu! ostal bi na ridah pa bi kavo pil!!!!!HEHEHEHEHE!!!!
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 a je prsša spet mal travco mečkt :naughty: uf itk a, sj j biu že cajt... šiht ne dopušča velik, j pa tkat bl fajn... :naughty:
osa rider Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Osa... GANDIIIIIIIIII!!!!!!!!MATR SI PA FRAJER, KDAJ SI PA TU SLIKU??????STRIP TI JE SUPER!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :yea1: :lol1: :lol1:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 a tko pol..ste počakal da smo šli pol ste pa kavo vn prnesl..že prov :whistle: prehit ste jo popihal, pa tkat še niso vrjel d mlinčk res skuho kafico :lol: sam oni drugi, niso krave pomouzl :whistle:
biker77 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 prehit ste jo popihal, pa tkat še niso vrjel d mlinčk res skuho kafico :lol: sam oni drugi, niso krave pomouzl :whistle: ja čakal smo vsaj 20 min..a je bla še prevroča pa je blo treba mal počakat? ja zihr zato nis hotla kavice dat k smo te zafrkaval da boš od dexa husota kupla :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Ne me j****...jst sm pa mislu da je vse to s kofeto izmišljotina :lol1:Kdo ma pivski strojček??jst bi pivo,osa pa tut verjetno :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: irencko-ko kupuješ naslednji motor mora delat pivo-pa ne tiste brluzge k jo ti piješ...če pa že mora bit zelen nj bo vsaj heiniken :OK: :whistle: hja ritka viš ko newrjameš... glede barve, j pa laško zakon, kaj ti še ni potegnil.... mal na soboto poglj, kub z mano zelenčke piu, si pa tist rdeč šmorn te j pa zvilu :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 IRENČKA! nevem kaj nej rečem, prou presenetla si nas k si nas postregla z kavo! FOLK, DANES SMO PILI KAVO NA THE OVINKU, in to z kavnim mlinčkom dostavljeno na ride! :lol1: :lol1: ma nejga panike, moj mlinček se pa topl prporoča... hehe, pa benga piškotka nisi uzeu :evilgrin:
biker77 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ma nejga panike, moj mlinček se pa topl prporoča... hehe, pa benga piškotka nisi uzeu :evilgrin: piškotke ste tut mel????????????? :angry:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 piškotke ste tut mel????????????? :angry: :lol: če že dj orng :naughty: politanke, pa ja sam 5 smo jih pojel... še tu skor sama mogla... jm nej šlu u ritke :whistle:
mojgap Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Jaz tuki čist nič več ne razumem :unsure:
girox Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Jaz tuki čist nič več ne razumem :unsure: To je klubska scena. :photo: :photo:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Jaz tuki čist nič več ne razumem :unsure: kaj te matra? :rolleyes:
girox Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kaj te matra? :rolleyes: Irencko, ne frdejbaj no ubozca. :blush:
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Irencko, ne frdejbaj no ubozca. :blush: jst? zakaj, kako... se bom potrudva :worship:
mojgap Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kaj te matra? :rolleyes: Sej vem, da mi hodimo na vaš konec in da je to lokalna govorica. Sej se poskušam vživet, ampak vseen mi ne uspeva vsega (marsičesa) razumet. :rolleyes: S spoštovanjem do Notranjcev! :worship:
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 prehit ste jo popihal, pa tkat še niso vrjel d mlinčk res skuho kafico :lol: sam oni drugi, niso krave pomouzl :whistle: Krave so mi ušle :naughty:
condor Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Sej vem, da mi hodimo na vaš konec in da je to lokalna govorica. Sej se poskušam vživet, ampak vseen mi ne uspeva vsega (marsičesa) razumet. :rolleyes: S spoštovanjem do Notranjcev! :worship: Bo že nekako z leti :whistle:
girox Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 jst? zakaj, kako... se bom potrudva :worship: kako si nedolzna, pravi ognjeni hudicek s slikce profila. :worship: :worship: Girox
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Krave so mi ušle :naughty: hja nwm koga so se ustrašle... :whistle: morš drugič bl nežnu... travcomečkatpress.
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Bo že nekako z leti :whistle: ma veš kako jst prajm... če ne z leti, pa s tableti :naughty:
girox Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Sej vem, da mi hodimo na vaš konec in da je to lokalna govorica. Sej se poskušam vživet, ampak vseen mi ne uspeva vsega (marsičesa) razumet. :rolleyes: S spoštovanjem do Notranjcev! :worship: nisi nic zamudil. vsaj bistvenega ne. girox
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kako si nedolzna, pravi ognjeni hudicek s slikce profila. :worship: :worship: Girox uf neč nwm... hudiček... hja no :blush:
Priporočene objave