FlamE#7 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Cause im a flirt and he is gonna flirt She asked what my name is, stupid bitch im famous PIMPIN, STRAIGHT UP STREET HUSTLA ENKRAT VAM BOM DRIVE BY IZVEDU
Roky Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) a se gre roky mla pozerja :naughty: nevem ce bos lohk konkurenca mausu Hehe ne ne.Me je očitno glih v objektiv ujel, sm se še odmaknu :D maus je pa klasa zase :naughty: Noja sm se le prmajov dons gor.Spoznal snoopya,osa riderja (čeprov se nisva rokovala :D ),po dolgem času vidu condorja,Tonya,tanjuško,Shadow88,mausa,Irencko,miha,... :) fajn je blo :worship: Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil Roky
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 osa kje mas pa detalje od tanjuske a :naughty: :o :? :hmm: :glare: am :unsure: nč jasn uglavnem?! dons pa tut js prletim gor :D pismu jegr, ket si biu pa učeri???
Furioso Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 V torek, malo po 19. (na poti na morje) sem se peljal mimo. Se mi je zdelo, da sem prišel v Tacen. ? Policajev, kolikor hočeš,... ...motorista nobenega.
condor Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 :o :? :hmm: :glare: am :unsure: nč jasn uglavnem?! Ma mal se je z fotoaparatom igral, pa je par slikc naredu :naughty:
snoopy Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Tisto s striptisom ane...ne govort okol... :unsure: že tko mam premal cajta zase :kva2: osa kje si tisti detajli???mater mi je žou da nism oblil ke po majci... :lol1: A bo dns kdo gor??
condor Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) Tisto s striptisom ane...ne govort okol... :unsure: že tko mam premal cajta zase :kva2: osa kje si tisti detajli???mater mi je žou da nism oblil ke po majci... :lol1: A bo dns kdo gor?? Danes je itak četrtek, tako da je obvezno da se gor naslikate, upam da me bo doma čakalo presenečenje v obliki prednje maske, čene bom spet športnega videza pa bom z bicikom :whistle: Bi blo pa fajn da bi mel wet t-shirt contest :naughty: Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil condor
snoopy Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 pridem ... :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
PikiJapok Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Uf... Včeraj sem imel dovolj rid... od Karlobaga pa do Senja jih je kakih... 60 km-jev... in to ena na drugo... :whistle: Pa nov asvalt so položil... :worship:
snoopy Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Uf... Včeraj sem imel dovolj rid... od Karlobaga pa do Senja jih je kakih... 60 km-jev... in to ena na drugo... :whistle: Pa nov asvalt so položil... :worship: uuuaaaaaaaa :kva2: to je skor tko kt da bi se cel dan po "naših" vozu :grim Piki...prideš dns al si hotu rect, s to objavo, da te ne bo?!?
PikiJapok Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) uuuaaaaaaaa :kva2: to je skor tko kt da bi se cel dan po "naših" vozu :grim Piki...prideš dns al si hotu rect, s to objavo, da te ne bo?!? Kot vidiš, sem čist' uničen... Hotel sem reči od Paklenice do Karlobaga (in še potem malo manj hudo do Senja)... A če pridem... Ka pa vem... Najbrž pa ja... Če sem jih naredil od pondelka ob 7-ih zvečer, do sinoči jurja pa pol, potem bom pa ja nekako zmogel še tistih 20 do rid pa 20 nazaj... :whistle: ViaMichelin pravi, da jih je celo 108 Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil PikiJapok
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Ma mal se je z fotoaparatom igral, pa je par slikc naredu :naughty: am, aja!!!!!!!!! no te bi pa še jz rada vidla
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 osa kje si tisti detajli???mater mi je žou da nism oblil ke po majci... :lol1: :unsure: ti bom za to še vrnla!!! boš ti tud mokr boš vidu :naughty: :whistle:
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Bi blo pa fajn da bi mel wet t-shirt contest :naughty: in kdo bo v glavni vlogi :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ejga snoopy sam tale brum brum pa je an :headbang: :headbang: :headbang: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
condor Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 in kdo bo v glavni vlogi :naughty: V glavni vlogi bojo joške, lastnice pa so še neznane :whistle: :naughty:
miha Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 V glavni vlogi bojo joške, lastnice pa so še neznane :whistle: :naughty: jah kere bojo gor :naughty: :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ka pa je nagrada, da vidm, če se mi splača udeležit???? :evilgrin:
greenninja Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ka pa je nagrada, da vidm, če se mi splača udeležit???? :evilgrin: 1. paradajzova mezga 2. kavica 3. napolitanke in še veliiiko drugega. :yes:
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 1. paradajzova mezga2. kavica 3. napolitanke in še veliiiko drugega. :yes: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii super nagrade, se udeležim, NUJNO!!!! :whistle: kdaj bo, kdaj bo????
PikiJapok Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ka pa je nagrada, da vidm, če se mi splača udeležit???? :evilgrin: 1. paradajzova mezga2. kavica 3. napolitanke in še veliiiko drugega. :yes: Če paradajzovo mezgo zamenjamo s sladkim grehom, se javim za komisijo... :whistle: Pa še kak čevapčič lahk' posod'm, če bo kaka prava kandidatka prisotna...
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Če paradajzovo mezgo zamenjamo s sladkim grehom, se javim za komisijo... :whistle: Pa še kak čevapčič lahk' posod'm, če bo kaka prava kandidatka prisotna... sladki greh pa čevapčič :unsure: a to gre skupi :blink: :hmm: ja prou an, pač usak ma svoj okus :huh:
Priporočene objave