mojgap Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 vidva sta pa vajvrce :whistle: joke Dej biker povej da sva tud midva barabi :unsure:
miha Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 dexa sm pozabu..kako je to sploh možn??? aja k ga dons ni blo..dex da od mami opravičilo prneseš!! pa da ge ne bi ponaredu c c c
Tratnjak Damijan Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Najbrž bo jutri dež, če ga pa slučajno ne bo, se bova s punco peljala na kavico v Postojno, pa vam spotoma pomahava. Ustavit se pa ne bom upal ker ste sami zlikovci, vsaj tako eni pišejo :D . :winkiss:
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 OSA VAS BO SPET KREGAL DA KVA TOK PIŠETE
miha Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Najbrž bo jutri dež, če ga pa slučajno ne bo, se bova s punco peljala na kavico v Postojno, pa vam spotoma pomahava. Ustavit se pa ne bom upal ker ste sami zlikovci, vsaj tako eni pišejo :D . :winkiss: pes ki laja ne grize OSA VAS BO SPET KREGAL DA KVA TOK PIŠETE kva pa tok visi na skretu hehehhehe :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Najbrž bo jutri dež, če ga pa slučajno ne bo, se bova s punco peljala na kavico v Postojno, pa vam spotoma pomahava. Ustavit se pa ne bom upal ker ste sami zlikovci, vsaj tako eni pišejo :D . :winkiss: če ne druzga je nevarnost da brez hlač ostaneš..razen če maš enodelca..pol se ti ni treba bat :lol1: :lol1:
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Dej biker povej da sva tud midva barabi :unsure: ja zdej bosta sploh k bosta baje suzukija (bandita) kupla :lol1: :lol1:
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Prideš na maksijevo v nedeljo? pridem, rabm mal probat :)
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ja sej zato pa ti prva voziš..k bi bli vsi vajvrce pol..bremze kaj je to :whistle: bremze!? a ni to neki za jest??
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 bremze!? a ni to neki za jest?? ne, to je tist, kar so teb pozabl na jezik vgradit :) (pa na mlinček baje tut :P)
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Dej biker povej da sva tud midva barabi :unsure: hmm, mogoče sta pa res mau no, sam se bo treba še dokazat, še mau bl :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne, to je tist, kar so teb pozabl na jezik vgradit :) (pa na mlinček baje tut :P) no comment
miha Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 no comment :worship: :worship: :worship:
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 no comment zakaj nč komentirat..sej on pr tistih 12km/h k se voz sploh ne rabi bremz..sicer pa z vampom po tleh drsa k se hoče ustavt
Fabo Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 zakaj nč komentirat..sej on pr tistih 12km/h k se voz sploh ne rabi bremz..sicer pa z vampom po tleh drsa k se hoče ustavt Ma ja no sam to je bl mal trenja k je mastno k bi s teflonom drgnu...je dolga zavorna pot...ej brum brum komi cakamo da prides kej gor bomo mal norel skupi... :naughty:
osa rider Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 OSA VAS BO SPET KREGAL DA KVA TOK PIŠETE UH, MATER STE PRIDNI, GLIH SEM SE USRAL TKO KOT SE SPODOBI, PA JE SPET CELA STRAN POPISANA!!! NE, NEBOM VAS KRITIZIRAL AMPAK POHVALIL!!!!SAMMMMM......... :evilgrin: :whistle: :unsure: :naughty: :rolleyes: :yawn:
Irencko Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ejga tastar ne rajcej klele, da te nau kera posilla :whistle: jz jih mam use babe na ketn, sam če kak glid popusti, pol se temu reče "you are on your own", pa da nauš kej jaukau pa jamrau pol!!!! najhuj od njih je pa irenca :lol1: :lol1: :lol1: hey tastara, dj no pssst... :whistle:
osa rider Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ČE NI OSE POL PA TUT JST NE PRIDEM!!!! :rolleyes: MATER SEM POPULAREN!!!!! :whistle: :whistle: :whistle: KOJI KU... SEM JST, DA NEPRIDETE GOR ČE MENE NI?????? :evilgrin: :whistle: :naughty: SAM IZGOVORI SO VAS !!!!! :whistle: :whistle: :whistle: :naughty:
Fabo Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 MATER SEM POPULAREN!!!!! :whistle: :whistle: :whistle: KOJI KU... SEM JST, DA NEPRIDETE GOR ČE MENE NI?????? :evilgrin: :whistle: :naughty: SAM IZGOVORI SO VAS !!!!! :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: Ma sej ves more bit big boss gor d pomaha z zastavco... :naughty:
miha Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 UH, MATER STE PRIDNI, GLIH SEM SE USRAL TKO KOT SE SPODOBI, PA JE SPET CELA STRAN POPISANA!!! NE, NEBOM VAS KRITIZIRAL AMPAK POHVALIL!!!!SAMMMMM......... :evilgrin: :whistle: :unsure: :naughty: :rolleyes: :yawn: sm vedu da si tm :closedeyes:
Irencko Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 pa gandi!!!pa snoopy!!! pa osa!!! ma vsi smo ene barabe :kva2: pa irenčka!!! bom jst raj tih... :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 mah irenca je pa ta huj baraba, capo di banda, ni da ni, to vi mislte, da ma mlinček, ma pa le mitraljesko, sam da ma zj za enkat še slepe naboje, tko da fantje merkite se, PROSM NE JO JEZAT - JE ZELO NEVARNA DIVJA ZVER!!!! NA KOLENAH VAS PROSM!!! beyba, kam me klačeš u dreka... :krneki: nasmeš prevč akol guvort, se prehit rzve :whistle: fantje... neč bat :naughty: :whistle: :naughty:
Irencko Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 če ne druzga je nevarnost da brez hlač ostaneš..razen če maš enodelca..pol se ti ni treba bat :lol1: :lol1: ti maš dvodelnga ane :naughty:
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ti maš dvodelnga ane :naughty: ne..sm "mogu" enodelnega kupit :lol1:
Irencko Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne..sm "mogu" enodelnega kupit :lol1: am, upam d se nisi mene ustrašu :whistle: snoopy anede ni tk hudu :naughty:
Priporočene objave