nejc Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 jst sm meu ducatija, pa sm "poziral" sam na servisu..........resnica boli..........BACK TO HONDA somewhere in future :-)
Polona N. Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 jst sm meu ducatija, pa sm "poziral" sam na servisu..........resnica boli..........BACK TO HONDA somewhere in future :-) no pr nas mamo ducatije že od leta 2000 in brez kakršnih koli problemov. Edine probleme je naredu fotr, k je padu. To je pa vse kar smo mel od popravljanja ducatijev.
Tony Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Sj ga maš še vedno...s čim se pa podiš po ridah :kva2: :whistle: Ja sam ta je TUNING verzija :naughty:
snoopy Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ja sam ta je TUNING verzija :naughty: opa...vaški đekson :worship: :worship: :lol1:
Tony Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 opa...vaški đekson :worship: :worship: :lol1: Itak vožnja po "korduri" :lol1:
mojgap Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Pa zakaj bi zapravljel EUR za slabše makine, kot za Jap..., naj pač pokažejo, če res zmorejo več, ena izmed možnosti je Master Bike... A pa ti zihr veš kater motor je bil lani (2006) Master Bike.???? :naughty:
shark357 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 A pa ti zihr veš kater motor je bil lani (2006) Master Bike.???? :naughty: Jawa, MZ ali mogoče Endfild?
mojgap Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Jawa, MZ ali mogoče Endfild? Aprilia RSV Mille Factory, ok ni Ducati je pa Italijan
Tanjuška Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 midve z irenco prideva mau kolenčkat, štrom sva pa že učeri delale :whistle:
gebre Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 ma nism živčna..... sam en mora skoz neki čez ducatije tolčt.... Kot da nima kej druzga za pisat... Men se je pa zjutri lih dal pisat..... Dobr, k se ne splača. Mater, kakšne jest poslušam od moje družbe zaradi hondice :unsure: (najglasnejši so 3 bumbarji s suzukiji :fight1: )
Jeger Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 sploh ne grem na kosiu ... morm vidt kako se bo tole razpletl :kva2: :lol:
osa rider Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 HEHEHEHE CAPTAIN SNOOPY!!!!!!!!! HEHEHEHE :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
kađiva Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) @PolonaN. : kva se sploh sekiraš, jz sem se že tok navadu tega podjebavanja da mi dol visi kva si kdo misl o naših Ducatijih :) sem mel japonca in italijana,... in do nadaljnega ostajam na italijanu :grim itak sem pa v eni temi že enkrat napisal..."povprečen slovenski motorist mentalno ni dorasel znamki Ducati" :evilgrin: evo da še hondašem mal na dušo pihnem,...če že more bit japonc, pol more bit Honda :worship: :P Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil kađiva
Jure Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) HEHEHEHE CAPTAIN SNOOPY!!!!!!!!! HEHEHEHE :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Dobra :OK: Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil DeX
osa rider Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 midve z irenco prideva mau kolenčkat, štrom sva pa že učeri delale :whistle: UUUUUUUU kdaj pa boste gor???? da pridem pofotkat iskrce!!!!! :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:
snoopy Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 snoopy the sailor :OK: da ne boš preveč limal osa!!!!!! Jst pridem okol3h...al pa kj prej...čist odvisn...kok se mi bo dal...a bo kdo mel bovštr s sabo?? :D @gebre: a to leti name????s suzukiji??? :hmm:
gandi Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 snoopy the sailor :OK: @gebre: a to leti name????s suzukiji??? :hmm: Jst sm tud mel občutek, da si bil omenjen... :evilgrin:
snoopy Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Jst sm tud mel občutek, da si bil omenjen... :evilgrin: :hmm: samo...niti ne vem če vem kdo je gebre... :hmm: no ja...povem vam zakaj je suzuki zakon(vsaj men): ker je moj!!!! sj prej mi je bil pa kawasaki no :closedeyes: @gandi: prideš????
gandi Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 :hmm: samo...niti ne vem če vem kdo je gebre... :hmm: no ja...povem vam zakaj je suzuki zakon(vsaj men): ker je moj!!!! sj prej mi je bil pa kawasaki no :closedeyes: @gandi: prideš???? Pridem, če nau kj umes pršlo :naughty:
Polona N. Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Dobr, k se ne splača. Mater, kakšne jest poslušam od moje družbe zaradi hondice :unsure: (najglasnejši so 3 bumbarji s suzukiji :fight1: ) ja to je pa foušija..... zmeri mora en neki pametovat.... :headbang:
Polona N. Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 @PolonaN. : kva se sploh sekiraš, jz sem se že tok navadu tega podjebavanja da mi dol visi kva si kdo misl o naših Ducatijih :) sem mel japonca in italijana,... in do nadaljnega ostajam na italijanu :grim itak sem pa v eni temi že enkrat napisal..."povprečen slovenski motorist mentalno ni dorasel znamki Ducati" :evilgrin: evo da še hondašem mal na dušo pihnem,...če že more bit japonc, pol more bit Honda :worship: :P Sej se ne sekiram, sam zjutri sm bla tečna in sm mogla nekje negativno energijo sprostit..... Tud men je čist vseeno kaj si kdo misle. Jst sem zelo zadovoljna z ducatijem in tak bo sigurno ostalo. Ne bi mela pa nič proti, če bi ga naredil tud v modri barvi... :whistle:
snoopy Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Sej se ne sekiram, sam zjutri sm bla tečna in sm mogla nekje negativno energijo sprostit..... Tud men je čist vseeno kaj si kdo misle. Jst sem zelo zadovoljna z ducatijem in tak bo sigurno ostalo. Ne bi mela pa nič proti, če bi ga naredil tud v modri barvi... :whistle: Suzuki je modr.... :whistle: :whistle: malhecapanemetepstpress
osa rider Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 učeraj je bila tdi NINJA NA RIDAH!!!!! HEHEHEHE PA ŠE TOPEL POZDRAV OB ODHODU DOMOU!!!! HEHEHE :whistle: :krneki: :evilgrin:
Polona N. Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Suzuki je modr.... :whistle: :whistle: malhecapanemetepstpress Aprilia je tud modra..... :whistle:
Priporočene objave