Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

jst sm meu ducatija, pa sm "poziral" sam na servisu..........resnica boli..........BACK TO HONDA somewhere in future :-)

Objavljeno
jst sm meu ducatija, pa sm "poziral" sam na servisu..........resnica boli..........BACK TO HONDA somewhere in future :-)

no pr nas mamo ducatije že od leta 2000 in brez kakršnih koli problemov. Edine probleme je naredu fotr, k je padu. To je pa vse kar smo mel od popravljanja ducatijev.

Objavljeno
Sj ga maš še vedno...s čim se pa podiš po ridah :kva2:

:whistle:

Ja sam ta je TUNING verzija :naughty:

Objavljeno
Ja sam ta je TUNING verzija :naughty:

opa...vaški đekson :worship: :worship:

:lol1:

Objavljeno
opa...vaški đekson :worship: :worship:

:lol1:

Itak vožnja po "korduri" :lol1:

Objavljeno
Pa zakaj bi zapravljel EUR za slabše makine, kot za Jap..., naj pač pokažejo, če res zmorejo več, ena izmed možnosti je Master Bike...

A pa ti zihr veš kater motor je bil lani (2006) Master Bike.???? :naughty:

Objavljeno
A pa ti zihr veš kater motor je bil lani (2006) Master Bike.???? :naughty:

Jawa, MZ ali mogoče Endfild?

Objavljeno
Jawa, MZ ali mogoče Endfild?

Aprilia RSV Mille Factory, ok ni Ducati je pa Italijan

Objavljeno

midve z irenco prideva mau kolenčkat, štrom sva pa že učeri delale :whistle:

Objavljeno
ma nism živčna..... sam en mora skoz neki čez ducatije tolčt.... Kot da nima kej druzga za pisat... Men se je pa zjutri lih dal pisat.....

Dobr, k se ne splača. Mater, kakšne jest poslušam od moje družbe zaradi hondice :unsure: (najglasnejši so 3 bumbarji s suzukiji :fight1: )

Objavljeno

sploh ne grem na kosiu ... morm vidt kako se bo tole razpletl :kva2: :lol:

Objavljeno

HEHEHEHE CAPTAIN SNOOPY!!!!!!!!! HEHEHEHE :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

@PolonaN. : kva se sploh sekiraš, jz sem se že tok navadu tega podjebavanja da mi dol visi kva si kdo misl o naših Ducatijih :) sem mel japonca in italijana,... in do nadaljnega ostajam na italijanu :grim itak sem pa v eni temi že enkrat napisal..."povprečen slovenski motorist mentalno ni dorasel znamki Ducati" :evilgrin:

evo da še hondašem mal na dušo pihnem,...če že more bit japonc, pol more bit Honda :worship:

:P

Popravljeno . Popravil kađiva
Objavljeno (popravljeno)
HEHEHEHE CAPTAIN SNOOPY!!!!!!!!! HEHEHEHE :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Dobra :OK:

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno
midve z irenco prideva mau kolenčkat, štrom sva pa že učeri delale :whistle:

UUUUUUUU kdaj pa boste gor???? da pridem pofotkat iskrce!!!!! :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:

Objavljeno

snoopy the sailor :OK:

da ne boš preveč limal osa!!!!!!

Jst pridem okol3h...al pa kj prej...čist odvisn...kok se mi bo dal...a bo kdo mel bovštr s sabo?? :D

@gebre: a to leti name????s suzukiji??? :hmm:

Objavljeno
snoopy the sailor :OK:

@gebre: a to leti name????s suzukiji??? :hmm:

Jst sm tud mel občutek, da si bil omenjen... :evilgrin:

Objavljeno
Jst sm tud mel občutek, da si bil omenjen... :evilgrin:

:hmm: samo...niti ne vem če vem kdo je gebre... :hmm:

no ja...povem vam zakaj je suzuki zakon(vsaj men): ker je moj!!!! sj prej mi je bil pa kawasaki no :closedeyes:

@gandi: prideš????

Objavljeno
:hmm: samo...niti ne vem če vem kdo je gebre... :hmm:

no ja...povem vam zakaj je suzuki zakon(vsaj men): ker je moj!!!! sj prej mi je bil pa kawasaki no :closedeyes:

@gandi: prideš????

Pridem, če nau kj umes pršlo :naughty:

Objavljeno
Dobr, k se ne splača. Mater, kakšne jest poslušam od moje družbe zaradi hondice :unsure: (najglasnejši so 3 bumbarji s suzukiji :fight1: )

ja to je pa foušija..... zmeri mora en neki pametovat.... :headbang:

Objavljeno
@PolonaN. : kva se sploh sekiraš, jz sem se že tok navadu tega podjebavanja da mi dol visi kva si kdo misl o naših Ducatijih :) sem mel japonca in italijana,... in do nadaljnega ostajam na italijanu :grim itak sem pa v eni temi že enkrat napisal..."povprečen slovenski motorist mentalno ni dorasel znamki Ducati" :evilgrin:

evo da še hondašem mal na dušo pihnem,...če že more bit japonc, pol more bit Honda :worship:

:P

Sej se ne sekiram, sam zjutri sm bla tečna in sm mogla nekje negativno energijo sprostit..... Tud men je čist vseeno kaj si kdo misle. Jst sem zelo zadovoljna z ducatijem in tak bo sigurno ostalo. Ne bi mela pa nič proti, če bi ga naredil tud v modri barvi... :whistle:

Objavljeno
Sej se ne sekiram, sam zjutri sm bla tečna in sm mogla nekje negativno energijo sprostit..... Tud men je čist vseeno kaj si kdo misle. Jst sem zelo zadovoljna z ducatijem in tak bo sigurno ostalo. Ne bi mela pa nič proti, če bi ga naredil tud v modri barvi... :whistle:

Suzuki je modr.... :whistle: :whistle:

malhecapanemetepstpress

Objavljeno

učeraj je bila tdi NINJA NA RIDAH!!!!! HEHEHEHE PA ŠE TOPEL POZDRAV OB ODHODU DOMOU!!!! HEHEHE :whistle: :krneki: :evilgrin:

Objavljeno
Suzuki je modr.... :whistle: :whistle:

malhecapanemetepstpress

Aprilia je tud modra..... :whistle:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!