condor Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 to se ti pa sam zdi..jest se čist lepo počas vozm..kr vpraš kogarkol.. Sej vozi počas, dokler so gume mrzle :naughty:
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Sej vozi počas, dokler so gume mrzle :naughty: sej baje supecorse sploh ne morš dobr ogret na cest..tko da se res čist počas vozim.. :whistle:
snoopy Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 sej baje supecorse sploh ne morš dobr ogret na cest..tko da se res čist počas vozim.. :whistle: Ti bi bil dobr za branjevko na tržnici :OK:
osa rider Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 RAVNO KAR SEM ZVEDU (zanesljiv vir informacij) da un model k je strašu po ridah, z unim oldtajmerjam SUZO 1100 GSX-om ulužu k zmaj, nekje pred razdrtim in to kar lepo nadelan! že na ridah ko je začeu dž, je mel par pirov vriti! tip ni mel zadost pol se je frajaru in se odpelu proti razdrtem, kjer je tud padu! mal je popraskan in potoučen, uglavnem nč resnga (HVALA BOGU)! ZDEJ PA MENDA USAJA PO BARIH PO POSTOJNI IN RAZALGA KOK JE PADU IN SE VESELO RASKAZUJE!!! :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 RAVNO KAR SEM ZVEDU (zanesljiv vir informacij) da un model k je strašu po ridah, z unim oldtajmerjam SUZO 1100 GSX-om ulužu k zmaj, nekje pred razdrtim in to kar lepo nadelan! že na ridah ko je začeu dž, je mel par pirov vriti! tip ni mel zadost pol se je frajaru in se odpelu proti razdrtem, kjer je tud padu! mal je popraskan in potoučen, uglavnem nč resnga (HVALA BOGU)! ZDEJ PA MENDA USAJA PO BARIH PO POSTOJNI IN RAZALGA KOK JE PADU IN SE VESELO RASKAZUJE!!! :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: ja smo vidl da je potencialni kandidat..
maus Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 RAVNO KAR SEM ZVEDU (zanesljiv vir informacij) da un model k je strašu po ridah, z unim oldtajmerjam SUZO 1100 GSX-om ulužu k zmaj, nekje pred razdrtim in to kar lepo nadelan! že na ridah ko je začeu dž, je mel par pirov vriti! tip ni mel zadost pol se je frajaru in se odpelu proti razdrtem, kjer je tud padu! mal je popraskan in potoučen, uglavnem nč resnga (HVALA BOGU)! ZDEJ PA MENDA USAJA PO BARIH PO POSTOJNI IN RAZALGA KOK JE PADU IN SE VESELO RASKAZUJE!!! :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: A un k je plakat prnesu ?
condor Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ti bi bil dobr za branjevko na tržnici :OK: Use bi prodau :naughty:
snoopy Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 A un k je plakat prnesu ? ne ne...en drug...rdeče črn motor Use bi prodau :naughty: In to brez problema :kva2:
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 A un k je plakat prnesu ? un s polnoletnim suzukijem gsx-r
Roky Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) un s polnoletnim suzukijem gsx-r Un je biu že na ridah neki čudn, enkrat gaj v ovinku tko zmetal,sej mislm, da je večina vidla :hmm: Noja škoda, da je padu...Aja pa v Logu je bila nesreča, smo se potem mem peljal, nek čoper je bil v travi - baje nekdo umrl :( :hmm: Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil Roky
shark357 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 un s polnoletnim suzukijem gsx-r Ma ja ta tip ni čist gladek... :unsure:
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ma ja ta tip ni čist gladek... :unsure: sej če tko pogledaš..kdo od nas pa je? :kva2: :kva2: :kva2:
snoopy Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 sej če tko pogledaš..kdo od nas pa je? :kva2: :kva2: :kva2: A se lahko javim??? kot prostovoljec :whistle:
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 A se lahko javim??? kot prostovoljec :whistle: ni pogojev glede na to da tangice nosiš..razen če si ga odrežeš :lol1: :lol1:
shark357 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) sej če tko pogledaš..kdo od nas pa je? :kva2: :kva2: :kva2: Hja vsaj ne vozimo s parimi piri v riti z 20 let staro kanto pa še s takim stilom vožnje da te srat prime... @ gandi Lepo si me pofotku dol na ovinku pa še celo z tamalo gor si me ujel :naughty: Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil shark357
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Haj vsaj ne vozimo s parimi piri v riti z 20 let staro kanto pa še s takim stilom vožnje da te srat prime...@ gandi Lepo si me pofotku dol na ovinku pa še celo z tamalo gor si me ujel vse ti dam prov..edin na stare kante se pa nč ne spravljej..okej na kante že..sam staro še ni nujno slabo :naughty:
snoopy Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 ni pogojev glede na to da tangice nosiš..razen če si ga odrežeš :lol1: :lol1: ideja odpade torej že v začetku...nežni spol se lahko javlja...pogoj:tangice :kva2: taprav... :whistle: kaj taprav?????????
shark357 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) vse ti dam prov..edin na stare kante se pa nč ne spravljej..okej na kante že..sam staro še ni nujno slabo :naughty: Ma nisem mislil nič slabega z kanto, prav nasprotno "i like retro style" drugače sem imel pa namen pred leti kupiti popolnoma enakega samo da je bil popolnoma predelan v street fightera... Sam vseeno ne moreš s tistim po ridah strašit...tisto je za na izi pa uživat... Drugače pa a je moja kaj pizdila ko sem jaz vozil? Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil shark357
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ma nisem mislil nič slabega z kanto, prav nasprotno "i like retro style" drugače sem imel pa namen pred leti kupiti popolnoma enakega samo da je bil popolnoma predelan v street fightera... Sam vseeno ne moreš s tistim po ridah strašit...tisto je za na izi pa uživat... Drugače pa a je moja kaj pizdila ko sem jaz vozil? ja so rekl da je nekej vpila zakva greš tko počas :whistle:
shark357 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) ja so rekl da je nekej vpila zakva greš tko počas :whistle: :kva2: Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil shark357
osa rider Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ma nisem mislil nič slabega z kanto, prav nasprotno "i like retro style" drugače sem imel pa namen pred leti kupiti popolnoma enakega samo da je bil popolnoma predelan v street fightera... Sam vseeno ne moreš s tistim po ridah strašit...tisto je za na izi pa uživat... Drugače pa a je moja kaj pizdila ko sem jaz vozil? ne, tvoja ni nč pizdla, ker je mela polne roke dela!!!!(hehe z mano) :whistle: :naughty: :evilgrin: :whistle: se hecam!!! STARI STRAN SE JE OBRAČALA PA NEK JE MRMLALA!!! :whistle: jst nč povedu!!!!! :whistle:
shark357 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 ne, tvoja ni nč pizdla, ker je mela polne roke dela!!!!(hehe z mano) :whistle: :naughty: :evilgrin: :whistle: se hecam!!! STARI STRAN SE JE OBRAČALA PA NEK JE MRMLALA!!! :whistle: jst nč povedu!!!!! :whistle: :nono: :evilgrin:
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 šarki to zdej praviš k si še na sveže zaljubljen..septembra jo boš pa na travci pustu..še bl vrjetn kr doma..pa nucal gumo po ridah :lol1: :lol1:
Darko3g Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Tist stric iz Maribora, ki je danes padel, sem bil na žalost jaz. Peljal sem se iz Pule in se mi ni ljubilo čakati, da se cesta posuši. Sem pa peljal kot po jajcih vse ovinke (na vrhu je preko ceste tekla voda skoraj bele barve (ali je to od peska z bankin ali kaj drugega?). Tudi ovinek pred padcem sem vozil zelo počasi (max. 30). Potem pa me je en motorist prehitel in ga je pri zaviranju rahlo zaneslo. Zato sem rahlo pritisnil zadnjo zavoro (sprednje nisem upal) pa me je v trenutnku spodneslo. Ko sem se pobiral in popravljal motor sta padla še dva. Pomagali so mi fantje, ki so bili tam parkirani (najlepša hvala - sem pozabil vprašati kdo je vse bil), ki so tudi pomagali ostalim. Bistvo tega padca: Del asfalta nad "The ovinkom" je drugačen - starejši - svetlejši kot sam ovinek in je bil spolzek kot led. Nekaj avtomobilov je zadrselo in enemu motoristu, ki je vozil navzgor je zadnje kolo kar spodrselo. Očitno je ta asfalt mnogo bolj gladek kot sam ovinek, v dežju pa je katastrofa. Verjetno je tudi Klajba padel na tem delu in kot sem bral je tudi njemu spodneslo zadnje kolo. On sicer ni padel v dežju a mislim, da je vseeno asfalt pregladek. Namreč, če sem padel pri tako majhni hitrosti (vem da sem neizkušen in bi moral takoj popustiti zadnjo zavoro) potem je najbolje v dežju pešačiti. Pa imam skoraj novo Metzelerko ME 880, tako da guma ni vzrok padca. Zanima me ali obstaja normativ za oprijemljivost asfalta, saj je ta asfalt v dežju nevarnejši kot gramoz. LP Darko
Priporočene objave