Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Evo snoopy, a upaš? :naughty: jap pa pismu ket ste mene najdl zj zajebavat?? sj veste da punce bl počas vozmo :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Evo snoopy, a upaš? :naughty: on itak upa, če upa tangice gor dat, pol tud upa z mano kolenčkat :naughty:
condor Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) jz? navijačice?? raj navijače, če lohk prosm? Lahko pa usakega mal, da bo fer. :winkiss: jap pa pismu ket ste mene najdl zj zajebavat?? sj veste da punce bl počas vozmo :evilgrin: Počas pa gas do konca ja :whistle: Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil condor
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Počas pa gas do konca ja :whistle:Lahko pa usakega mal, da bo fer. :winkiss: gas u podn ja, tud četrt ga ne dam :whistle: jz sploh ne znam vozt, sploh pa po kolenu ne, to je use blamaža :whistle: ja no dobr itak bom mela pa jz več od tega, k je itak več moške populacije na ridah kokr pa ženske hehehehe - zelo fer je to zelo fer, se strinjam
condor Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) gas u podn ja, tud četrt ga ne dam :whistle: jz sploh ne znam vozt, sploh pa po kolenu ne, to je use blamaža :whistle: ja no dobr itak bom mela pa jz več od tega, k je itak več moške populacije na ridah kokr pa ženske hehehehe - zelo fer je to zelo fer, se strinjam Ne veš da mamo naročene navijačice iz cele slovenije, navijači so pa standardni :krneki: nekak nej bi blo 1:1 :unsure: ps. konc heca, morm jit mal delat :naughty: Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil condor
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Ne veš da mamo naročene navijačice iz cele slovenije, navijači so pa standardni :krneki: nekak nej bi blo 1:1 :unsure: ps. konc heca, morm jit mal delat :naughty: no bjž že delat, da me nauš tok hecau več klelele gor, če ne bom vajvrce s ketne spustila!!! pol bojo pa res po cajst!!!
Jure Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Vaaaaaaaaajvvrceeeeeeeee!! :kva2: :kva2: :kva2:
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Vaaaaaaaaajvvrceeeeeeeee!! :kva2: :kva2: :kva2: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da nau kermu spotpleznlo al pa spodrčnlo!!!! brum brum si to pomoje prou želi :angry:
shark357 Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Vaaaaaaaaajvvrceeeeeeeee!! :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: ti se kr smej, ti sploh ne veš kako je to nevarn, sploh takt k smrdet začenjo :whistle:
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Kdo? A Vajvarce? :whistle: ja baje no, jz lih ne smrdim tko kokr snoopy prau :evilgrin:
osa rider Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 no sej jest bi prvošču da bi bli motorčki že zrihtani..ampak kozlička pa ne bi rad zamudu.. sej ga neboš zamudu, boš taprau cajt obveščen!!! :winkiss:
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da nau kermu spotpleznlo al pa spodrčnlo!!!! brum brum si to pomoje prou želi:angry: Sploh ne, ne razumem, zakaj mi take podtikaš. Sem pa mnenja, da so lekcije - take ali drugačne - v življenju načeloma zelo dobrodošle, če le ni prevelike škode.
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Sploh ne, ne razumem, zakaj mi take podtikaš. Sem pa mnenja, da so lekcije - take ali drugačne - v življenju načeloma zelo dobrodošle, če le ni prevelike škode. no vidš, sj znaš napisat lepo če hočeš, ne pa da tako vn vržeš, da se usi zgražamo, pol pa dobimo o teb tak mnenje kokr ga pač glede na tvoje izjave pol ustvarmo. a je tko??? pa če se že greš enga novinarja bi pač mogu vedt kakšn bo odziv ljudi, k to berejo. pa poanta novinarsta ni to, da se čimprej zameriš celotni populaciji foruma, ampak da napišeš stvari, ki so resnične, če si pa pesimist, pol je pa dobr da prej premislš kaj boš napisau. seveda pa podpiram svobodo govora, če je le nekak skladna z modernim svetom. upam da veš ka mislm
Sanda7 Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 evo možnosti za jutrišnjo koruza party se dvigujejo na 90% 10 je pa uprašanje vremena :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) no vidš, sj znaš napisat lepo če hočeš, ne pa da tako vn vržeš, da se usi zgražamo, pol pa dobimo o teb tak mnenje kokr ga pač glede na tvoje izjave pol ustvarmo. a je tko??? pa če se že greš enga novinarja bi pač mogu vedt kakšn bo odziv ljudi, k to berejo. pa poanta novinarsta ni to, da se čimprej zameriš celotni populaciji foruma, ampak da napišeš stvari, ki so resnične, če si pa pesimist, pol je pa dobr da prej premislš kaj boš napisau. seveda pa podpiram svobodo govora, če je le nekak skladna z modernim svetom. upam da veš ka mislm Kaj pa ni res kje ,kar sm jst zapisal ? Glede izjav - tut o teb si ljudje nardijo neko mnenje na podlagi tvojih izjav ... Kaj misliš, kakšno je to mnenje in zarad katerih izjav je tako? :P In ne gre za pesimizem ,gre za dejstva - Planinske ride so ena brozga, ki se je nihče ne upa lotiti reševati. no, drugo leto bo tam par zanimivih prijemov, vam povem - kolegi, ki to pripravljajo, in so med vami, zaenkrat o tem raje molčijo .... Bogve, zakaj? Morda zato, da jim ne bi kdo po glavi sral ... od "ridašev", seveda. .. Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil brum brum
condor Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 no bjž že delat, da me nauš tok hecau več klelele gor, če ne bom vajvrce s ketne spustila!!! pol bojo pa res po cajst!!! Ma sej sm šu "mal delat", kej dost se mi itak ni dal. Vajvrce pa kr spust, jst ne bom nobene povozu na cajst. :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Kaj pa ni res kje ,kar sm jst zapisal ? Glede izjav - tut o teb si ljudje nardijo neko mnenje na podlagi tvojih izjav ... Kaj misliš, kakšno je to mnenje in zarad katerih izjav je tako? :P In ne gre za pesimizem ,gre za dejstva - Planinske ride so ena brozga, ki se je nihče ne upa lotiti reševati. no, drugo leto bo tam par zanimivih prijemov, vam povem - kolegi, ki to pripravljajo, in so med vami, zaenkrat o tem raje molčijo .... Bogve, zakaj? Morda zato, da jim ne bi kdo po glavi sral ... od "ridašev", seveda. .. hey rit, bol zate de poveš kake prijeme maš u mislih... bomo grizl, ridaši oš vido :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Kaj pa ni res kje ,kar sm jst zapisal ? Glede izjav - tut o teb si ljudje nardijo neko mnenje na podlagi tvojih izjav ... Kaj misliš, kakšno je to mnenje in zarad katerih izjav je tako? :P In ne gre za pesimizem ,gre za dejstva - Planinske ride so ena brozga, ki se je nihče ne upa lotiti reševati. no, drugo leto bo tam par zanimivih prijemov, vam povem - kolegi, ki to pripravljajo, in so med vami, zaenkrat o tem raje molčijo .... Bogve, zakaj? Morda zato, da jim ne bi kdo po glavi sral ... od "ridašev", seveda. .. ja sam jz se ne grem nobeno novinarko, pa tisti k me poznajo vejo ka je zajebancija in ka je zares, tko da... ma ja sj sploh ne vem ka se ga grem neki s tabo, itak ti noben ni dorasu, sploh z kazanjem fakičou po ridah. ja no kar se pa tiče sranja po glavi - če ne bomo zj sral bomo pa pol, karkoli ne bo z zakonom prepovedanga tm gor, ns, no saj mene, boli ta lev ščegi. kapiš???
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 evo možnosti za jutrišnjo koruza party se dvigujejo na 90%10 je pa uprašanje vremena :whistle: evo ena kokoška jutr sigurn pride kausat :whistle: :lol1:
Irencko Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 mlinček tut pride zihr!!!!!!!! z mano sevede :naughty:
m1ha Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 v petek :krneki: Kaj pa če prideš v petek, soboto, nedeljo na grobik... bomo malo tiščali...
Cartman Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Kaj pa če prideš v petek, soboto, nedeljo na grobik... bomo malo tiščali... ŠMINKERJI! Grobnik pf....u krog je vsaka kravca hitra :headbang:
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 ŠMINKERJI! Grobnik pf....u krog je vsaka kravca hitra :headbang: no prid pa da te vidmo kako kravcaš skoz ovinke po Grobniku!!! jz sm čez vikend na grobniku, tko da me nau nč na ridah najbrž :evilgrin:
Priporočene objave