antares Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Kolkor se jaz spomnim je "Girox" koval Perota v zvezde in obcudoval njegovo voznjo. A potem je pa kar naenkrat govoril da je omejen? Mislim da je tu kdo drug omejen.. :evilgrin: Koval? Ja, prijateljici, ki je psihiater, je naročil oceno njegove osebnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Mogoce sta pa brata dvojcka :krneki: Bi z veseljem delil vse milijone; evrov se razume. Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) Pa nismo bila sošolca, ker živi 40 kilometrov proč od mene; žal. Pa še razlike v starosti je enih par let; poleg tega, da je eden najbolj premožnih ljudi v sloveniji. Antares in kaj si hotel povedati s tem stavkom :hmm: :stupid: :stupid: :stupid: ne vem kako gre točno tisti pregovor; S tujim perjem se hvaliti je enako kot.... Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 A bom tudi jaz dobil kaksen PM? SiR sindrom? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 in kaj si hotel povedati s tem stavkom :hmm: :stupid: :stupid: :stupid: Kako sva lahko sošolca, če živiva na povsem drugih koncih primorske? Pa še istih let nisva; pogoj za prepisovanje (vsaj pri večini). Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) Kako sva lahko sošolca, če živiva na povsem drugih koncih primorske?Pa še istih let nisva; pogoj za prepisovanje (vsaj pri večini). Antares mislil sem na drugi del odstavka Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 mislil sem na drugi del odstavka Boš že sam vedel, saj se z Giroxom moraš kar dobro poznati (dokler se te ni naveličal in pozabil nate). Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Boš že sam vedel, saj se z Giroxom moraš kar dobro poznati (dokler se te ni naveličal in pozabil nate). Antares četudi ga sam poznam(kar trdiš), še vedno ne vem zakaj se hvališ z njegovim premoženjem in kake veze ima to s tabo? mogoče pa se ob moji ignoranci naveličal pisat debilne PM-je in pa računat koliko bencina pokurim na mesec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) Antares, kdaj prideta kaj na ride z Giroxom? Da kaksno recemo se v zivo? :D Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) Antares, kdaj prideta kaj na ride z Giroxom? Da kaksno recemo se v zivo? :D To pa moraš vprašati njega. Jaz sem ugotovil, da so meni še najbolj povšeči policisti; teh pa je več v Postojni, kot na Planini. (so kulturni, uglajeni, in primernega obnašanja). Ter življenskih pogledov. Antares Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 in rodil se je brum brum2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 sem vedel da se poznata, sumim tudi da sta bila sošolca in sta prepisovala eden od drugega,ker imata zelo podoben način pisanja če ne celo enakega; podpisovanje, odebljene črke, posebni odstavki in na koncu vedno podpis p.s. prosim če mi nehaš pošiljat bedaste PM-je(hvala) pero kaj če bi ti kak tale PM objavil :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) pero kaj če bi ti kak tale PM objavil :naughty: mogoce bi pomagal ga utišat :whistle: Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 a je blo kej z koruzo??? upam da se je kuruza lepo skuhala, al pa spekla na dežju!! hehe :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 in rodil se je brum brum2 Bližje a.k.a. "gatolina" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Bližje a.k.a. "gatolina" u ja nanga sm pa cist pozabu mogoce on pod drugim nikom :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 mater dons se vam pa je dalo razglablat! a se nebi enkrat dobili vsi skupaj, pa pol udart debato ob pijači?! mater še oči so me zabolele k sm čitu! sam na sekret grem scat, pa že par novih strani! kaj se bojite, da bi se ob debati tud bskregal in sklofal? :whistle: :whistle: :whistle: SEJ NI PANIKE ČE SE SKREGATE, OBLUBIM VAM DA VAS BOM NARAZN DRŽU!!! :whistle: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 mater dons se vam pa je dalo razglablat! a se nebi enkrat dobili vsi skupaj, pa pol udart debato ob pijači?! mater še oči so me zabolele k sm čitu! sam na sekret grem scat, pa že par novih strani! kaj se bojite, da bi se ob debati tud bskregal in sklofal? :whistle: :whistle: :whistle: SEJ NI PANIKE ČE SE SKREGATE, OBLUBIM VAM DA VAS BOM NARAZN DRŽU!!! :whistle: :kva2: osa, zraven tebe se pa res nobenga ne bojim :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 osa, zraven tebe se pa res nobenga ne bojim :krneki: A SI SIGUREN??? :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 A SI SIGUREN??? :whistle: :lol1: ja ja se te lohk podkupi s tazelenmi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) če me nauš čuvu še vedno ostane zadnja rešitev... :chase: :lol1: Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 če me nauš čuvu še vedno ostane zadnja rešitev... :chase: :lol1: a tu je bežanje na motor, pal gasa in kolenčkanje na sigurno!!!! :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 To pa moraš vprašati njega. Jaz sem ugotovil, da so meni še najbolj povšeči policisti; teh pa je več v Postojni, kot na Planini. (so kulturni, uglajeni, in primernega obnašanja). Ter življenskih pogledov. Antares A, na policiste pališ... No ja, vsak ma svoj fetiš, nekateri imamo pa vseeno raje policistke :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 ja ja se te lohk podkupi s tazelenmi :naughty: sej bi tud babdidos zadostoval, namesto kozla!!! :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave