Skoči na vsebino

Kacje ride II

Ice

Priporočene objave

Dons ste se pa razpisal... cel dan me ni blo in ste ustvarili 16 strani..... :worship:

se vidi da je slabo vreme in se ljudem na slabše obrača :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A bom tudi jaz dobil kaksen PM? SiR sindrom? :evilgrin:

Ne mene mešat v tuje govno.

Če sem pa komu kdaj kak PM poslal, tisti že ve, zakaj sem ga... Je bilo tudi lepo napisano, zakaj (kolikor se poznam).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..kdor pa misl da supermoto ni za na kolen mu lahko pa en DVD zapecem bit_small.jpg :whistle: :naughty:

tko se Hayden pele :P je na netu že kr dost cajta en posnetk :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no kako zj, a bomo kej kolenčkal dons na ridah? pa kausal kukuruz? :evilgrin:

Dons bo vreme primerno za oboje :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolš da oboje mal izmenično :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je blo kej z koruzo??? upam da se je kuruza lepo skuhala, al pa spekla na dežju!! hehe :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

ja jz pa tanjuška sve kokodakale pr krištofu pod streho

pridem,sam ne vem če bo kej s koruzo k danes čim se dvigne megla pičim na motor in pridem pol na ride

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uf najzaj grede domu sem povozla vejverco sam je bla že prej povožena čist na frišnu k je avto kr dobr poskoču

pa sm se šele duma spomnla da bi jo luhka slikala :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

držimo pesti da bo ratal mu pod 1.36

p182 kdaj greš kej dol da se nebom lih sam peljal

okrog 12-ih pičim iz Lj., mal pozen sam k... ker mora kolega še v službo :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za.......prosm, ni za kej :huh: :?

ja k ga nisve na kofe povable pa sam par metrov je bil stran

tako da sem ga morala povabit sedajle tako da ne bo še gdo prikrajšan se lahko pridruži v Luxorju na rakeku ob pol11h na kofetu

še vremenska prognoza skozi moje okno s pogledom v smeri postojna,planina

proti planini kaže rahlo megleno med tem ko se je drugje megla že dvignila v nebo,sonce bo vsak čas prebilo skozi plast oblakov katerih pa najbrž v roku ure dve ne bo več in bo po vsej verjetnosti pogled v nebo pričaral modro nebo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja k ga nisve na kofe povable pa sam par metrov je bil stran

tako da sem ga morala povabit sedajle tako da ne bo še gdo prikrajšan se lahko pridruži v Luxorju na rakeku ob pol11h na kofetu

še vremenska prognoza skozi moje okno s pogledom v smeri postojna,planina

proti planini kaže rahlo megleno med tem ko se je drugje megla že dvignila v nebo,sonce bo vsak čas prebilo skozi plast oblakov katerih pa najbrž v roku ure dve ne bo več in bo po vsej verjetnosti pogled v nebo pričaral modro nebo

I LIKE - prognoza za gorensko je pa taka - zjutrej je bla megla samo u Kranjski Gori, do Kranja pa SONČECE!!! Tko, da akcija kolenčkanja se pr men začne ob pol dveh (po šihtu) :010 :010 :010 :grupni: :grupni:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

I LIKE - prognoza za gorensko je pa taka - zjutrej je bla megla samo u Kranjski Gori, do Kranja pa SONČECE!!! Tko, da akcija kolenčkanja se pr men začne ob pol dveh (po šihtu) :010 :010 :010 :grupni: :grupni:

kaj da je bla samo v kranjski gori, celo pot do ribnice je bla megla :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj da je bla samo v kranjski gori, celo pot do ribnice je bla megla :angry:

ej ne vem ob pol sedmih zjutrej relacija KRG - KR je bla sam u KRG, za ribnco pa ne vem, lih tako rido pa ne nardim od doma do šihta. pač takle mamo klelele pr nm doma u avstriji :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:slap: :slap: :slap:

Kok maste eni časa...celo več kt jst :kva2:

mater se vam je pa odprl... :worship: :worship:

a je pol bla popcorn party???

Dns bo lep vreme...samo hladno... :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej ne vem ob pol sedmih zjutrej relacija KRG - KR je bla sam u KRG, za ribnco pa ne vem, lih tako rido pa ne nardim od doma do šihta. pač takle mamo klelele pr nm doma u avstriji :evilgrin:

ja no, dej se drugič mal dlje zapel pa poročaj da bom prej vedu u kaj se spuščam

:slap: :slap: :slap:

Kok maste eni časa...celo več kt jst :kva2:

...

en čudn zahtevek sem na firmi dobil, pa iz protesta ne delam ampak kle gor visim :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!