Tanjuška Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Mogoče se pa prikaževa dons gor :whistle: .. seveda pokolenčkat gor, pa do OMV.. nazaj grede pa na rauco ležat :naughty: pa gobe nabirat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 pa gobe nabirat :naughty: A bi ti tud gobe nabirala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 A bi ti tud gobe nabirala? sj sm jz že povdala, da rada gobe jem in bi jih šla nabirat, sam problem je k tm terena ne poznam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 pa gobe nabirat :naughty: Js gube že mam :whistle: .. a jih rabiš :naughty: ... pohane gubice :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 sj sm jz že povdala, da rada gobe jem in bi jih šla nabirat, sam problem je k tm terena ne poznam :naughty: Pol bi pa rabla zgleda enga vodiča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Mogoče se pa prikaževa dons gor :whistle: .. seveda pokolenčkat gor, pa do OMV.. nazaj grede pa na rauco ležat :naughty: oo a bos mev sopotnika dons sabo :naughty: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 (popravljeno) Pol bi pa rabla zgleda enga vodiča. hja najbrž bi ga, da se ne zgubim, al pa da me slučajno vajvarce ne napadejo :naughty: a se priporočaš? Popravljeno Avgust 24, 2007. Popravil Tanjuška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 jst sm vejverca :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 jst sm vejverca :naughty: jah k boš vajvarca (ne vejverca) pol se te bom šele bat začela hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 jah k boš vajvarca (ne vejverca) pol se te bom šele bat začela hehe ej no zmotu sm se boj se me zdej ze :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 tuki fuuuuuuuuuul sonček :010 :010 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Danes pa koncno spet ride :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 tuki fuuuuuuuuuul sonček :010 :010 :whistle: jahu jahu :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: kdaj boš gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 hja najbrž bi ga, da se ne zgubim, al pa da me slučajno vajvarce ne napadejo :naughty: a se priporočaš? Pa može.. Sam na planini je dolgčas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Pa može.. Sam na planini je dolgčas :hmm: sj k gobe nabiraš ni lih dolgčas, al je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 (popravljeno) :hmm: sj k gobe nabiraš ni lih dolgčas, al je? Odvisno s kom jih nabiraš aja pa po kakšnih metodah Popravljeno Avgust 24, 2007. Popravil Original-One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Odvisno s kom jih nabiraš aja pa po kakšnih metodah He he he, jst jih ponavad nabiram po kolenih :naughty: , jih je tok pa se ne splača skoz ustajat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 jahu jahu :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: kdaj boš gor? čist zvečer mogoče... so me klical sm pop na šihtu, bi bla pa vesela obiska :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lakyluk Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 držimo pesti da bo ratal mu pod 1.36p182 kdaj greš kej dol da se nebom lih sam peljal kaj pa jst?? pol ure prednosti mi dej pa bova skup na jelšanah se dobila :))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 (popravljeno) čist zvečer mogoče... so me klical sm pop na šihtu, bi bla pa vesela obiska :worship: [/quote mojga :? Popravljeno Avgust 24, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 koga polaga? sintisajzer dej mi pošl kakšno njeno slikco, če ne pa vsaj opis, da vidm če je kul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 dej mi pošl kakšno njeno slikco, če ne pa vsaj opis, da vidm če je kul Malce možača, ampak dobra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 dej mi pošl kakšno njeno slikco, če ne pa vsaj opis, da vidm če je kul A prideš dons gor? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Malce možača, ampak dobra pol me pa ne zanima A prideš dons gor? :D na šihtu sem z motorjem tko da zelo verjetno ja (bi blo 100% pa gledam radarsko sliko padavin in neki zeleno ratuje :() Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 pol me pa ne zanima Jebach izbirčen :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave