_Fingi_ Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Par slikc od dons :photo: (tanjuška v akciji) upam da bo miha kšno še naložu? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 hahaha..a ni nekej grozila da bo kolenčkala?? tole je bl "sveča" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 suha cesta... zdej je spet soncetak da gasaaaaa.. preden bo spet dež... A si bla ti v enem SLu ane :hmm: kaj če bi kake slikce dogajanja na ridah napopal? Kje si biu pa ti dons, sm mislu, da bova končno kšno rekla :P premal bereš :grim ja kar dobr je blu,sam premal folka poznam B) A ti si biu s tisto oranžno CBRF, se mi je zdel motor nekam znan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Kje si biu pa ti dons, sm mislu, da bova končno kšno rekla :P ene 700 km oddaljen od rid.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 ene 700 km oddaljen od rid.. :whistle: Aja hehehe, pa drugič :P misty, hvala za hitre pozdrave na Brezovici hahaha :D Matr si ga užgal mem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Lepo vas je bilo videti danes okol 18 na Ridah,hvala za mahanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 mojga :? kakršnegakoli :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 misty, na PM mi pošl email, da ti sendam filmčk .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 hehe filmčki in slikce sledijo jutr da si boste mla pogleda podmadek :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Lepo vas je bilo videti danes okol 18 na Ridah,hvala za mahanje. ja sam pol bi se pa lohk ustav mal če si šu ze mem ni nć narobe če se kdaj u živo spoznamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 A si bla ti v enem SLu ane :hmm: hmm ... A sm jst kej zamudla??? A mi od kdaj kej spomina manjka??? Od kje ti mene poznaš???? :hmm: sm bla jst v SL-u... Fotr je ta novo igračko sprobaval, če je za kej.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 hmm ... A sm jst kej zamudla??? A mi od kdaj kej spomina manjka??? Od kje ti mene poznaš???? :hmm: sm bla jst v SL-u... Fotr je ta novo igračko sprobaval, če je za kej.... :evilgrin: hehe sej so vsi začel govort a je bla to polonca :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 hehe filmčki in slikce sledijo jutrda si boste mla pogleda podmadek :naughty: Dej mi dons pošl po msnju hehehe :D k sm firbčn :P hmm ... A sm jst kej zamudla??? A mi od kdaj kej spomina manjka??? Od kje ti mene poznaš???? :hmm: Teh 20 bejb iz motosveta je pa res težko prepoznat :lol1: Sm te ene 2x na ridah vidu dozdej :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Dej mi dons pošl po msnju hehehe :D k sm firbčn :P nima digitalca doma drgac bi ze dons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 nima digitalca doma drgac bi ze dons Aja no mojih filmčkov pa slik ne gor dajat, mi sam po msnju pošl haha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Aja no mojih filmčkov pa slik ne gor dajat, mi sam po msnju pošl haha :D hm....... :whistle: misls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 (popravljeno) hm....... :whistle: misls Vem....da se pivu nauš mogu upret haha :P Popravljeno Avgust 24, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Teh 20 bejb iz motosveta je pa res težko prepoznat :lol1: Sm te ene 2x na ridah vidu dozdej :hmm: :D hmmm..... rečmo no..... Na ridah sem zelo malkrat .... tak da sva se pa mogla res uskladit, da si me vidu gor..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 hmmm..... rečmo no..... Na ridah sem zelo malkrat .... tak da sva se pa mogla res uskladit, da si me vidu gor..... :D V sredo si bla gor :D z dučetam pa neki dni prej k si mogla zobe poštimat :hmm: Noja sej nima veze :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Vem....da se pivu nauš mogu upret haha :P a zdj ga boš pa kr podkupu.. :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Vem....da se pivu nauš mogu upret haha :P ko vozm ne pijem :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 a zdj ga boš pa kr podkupu.. :D hehe :naughty: :naughty: :naughty: ko vozm ne pijem :closedeyes: A to pomen, da boš naslednič že z firebladko gor? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 a zdj ga boš pa kr podkupu.. :D hehe ne bo me ne se bat jano lohk me a ti zaupam kako :naughty: :naughty: oo en komplet gum si zelim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 oo en komplet gum si zelim Mam glih za uno gumo za na lulčka :lol1: :lol1::lol1::lol1::lol1: O kšnih Qualiferkah pa ne sanej :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Mam glih za uno gumo za na lulčka :lol1: :lol1::lol1::lol1::lol1:O kšnih Qualiferkah pa ne sanej :P :P :P ah sej so sam qalirier RR nc kej tazga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave