miha Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 ni, sej boljš, da ne vidiš, ker se boš šu zjokat u keuder :) kaj sele ti :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 ni, sej boljš, da ne vidiš, ker se boš šu zjokat u keuder :) vsako normalno bitje se mora kdaj zjokat,sam ti tega ne razumeš B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 ni, sej boljš, da ne vidiš, ker se boš šu zjokat u keuder :) ja najprej si ga oglej kako voz pol pa komanteri :closedeyes: k mislm da bi sprmenu mnenje PA HITR :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 ja najprej si ga oglej kako voz pol pa komanteri :closedeyes: k mislm da bi sprmenu mnenje PA HITR :evilgrin: no,no,ne me tolk hvalt,se bom zdel full pomembn,pol bom pa brum brum 2 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 no,no,ne me tolk hvalt,se bom zdel full pomembn,pol bom pa brum brum 2 :P ah to te ni treba skrbet da bos ratu :closedeyes: sam ga dobr speles za moje pojme :naughty: sam vsake oci majo pa svojga malarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 mene pa zanima, kdo j biu dons tko osamlen na ridah- sam sedu prou zamišlen na zadmnu ovinku nekje od 3-3.30? sori :blush: , sm lih tojmu kolegu mahala, k je h teb zavijou.... no ja pozdraučk je velou OBEMA! :yea1: ale sončka!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 mene pa zanima, kdo j biu dons tko osamlen na ridah- sam sedu prou zamišlen na zadmnu ovinku nekje od 3-3.30? sori :blush: , sm lih tojmu kolegu mahala, k je h teb zavijou.... no ja pozdraučk je velou OBEMA! :yea1: ale sončka!!! zihr je bil snoopy :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 zihr je bil snoopy :whistle: a si ti biu tm- tipo se gor pa dol vozu... sam vprašam :whistle: mrbit sva se tud pol srečala... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 (popravljeno) ........... Popravljeno Avgust 25, 2007. Popravil nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lakyluk Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 ........... ........................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 a si ti biu tm- tipo se gor pa dol vozu... sam vprašam :whistle: mrbit sva se tud pol srečala... :rolleyes: nism bil..zihr ne..na žalost..ampak nasledn tedn se pa kej ustav če boš kej tam okol hodila :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 ........................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......................... a si ti tut vidu.................. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 fajn je blo na ridah. Misty, dobr si rešu situacijo :worship: :whistle: situacijo ki je nebi bilo če ... :D ...misty, hvala za hitre pozdrave na Brezovici hahaha :D Matr si ga užgal mem :P na ridah je blo spet par kapelj ko sem speljal, tako da sem bežal pred dežjem :D Tiste ki jih prehitim pa zmeraj z nogo pozdravim ker če bi z roko, vidli nebi, hehe če ima kdo še kakšne slikce pa to -> mistyAFNAsiol.net tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 misty..kaka situacija no??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 (popravljeno) nism bil..zihr ne..na žalost..ampak nasledn tedn se pa kej ustav če boš kej tam okol hodila :naughty: ja bi biv ze cajt da se namalala gor kej Popravljeno Avgust 25, 2007. Popravil miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 ja bi biv ze cajt da se namala gor kej ah jebat ga..služba je služba..lp iz švice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 jst tut mev tako sluzbo :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 in danes je bil pozer spet na delu ....... :whistle: žal ni blo sonca, pa se je sam delu da se sonči!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 in danes je bil pozer spet na delu ....... :whistle: žal ni blo sonca, pa se je sam delu da se sonči!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hm čudn da se ni na kero naslanju :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 mausi..a še nis pobrusu drsnikov? :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 mausi..a še nis pobrusu drsnikov? :kva1: a bi se javu da mu jih ti al kaj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 nekatere ženske pač niso mogle skriti čustev do ............ :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 nekatere ženske pač niso mogle skriti čustev do ............ :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: A mi boš poslau sliko cigana :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 nekateri pa se niso menili za ženske probleme in težave so se raje uživeli v ....... :whistle: :worship: :yea1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 A mi boš poslau sliko cigana :whistle: veš kaj cigo pa res nisi!!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave