Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

A J*** GA!

SM VEDLA, DA SM BLA PREZGODI GOR :slap: !!!! VS FUN SE ZAČNE ŠELE, K SE MRTINČICE, PA MRTINČKI ZBUDIJO :naughty: , HI,HI TIP OKOL 5 POPOLDNE :whistle: , HI,HI :winkiss:

Objavljeno
........................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........................

KAJ SI UPAŠ REČT KJ ČEZ NAJINO VOŽNJO Z MRCINČKOM????? :fight1:

NE IDI U TE VODE....

Objavljeno
veš kaj cigo pa res nisi!!!! :whistle:

Sej nism sebe mislu, hehe

Dobr si me ujel

Objavljeno

HI,HI,HI...

MAU HECA MORE BIT....

Objavljeno

@osa

Maš sam to sliko?

Objavljeno
KAJ SI UPAŠ REČT KJ ČEZ NAJINO VOŽNJO Z MRCINČKOM????? :fight1:

NE IDI U TE VODE....

HI,HI,HI, MAU HECA MORE BIT :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
nekatere ženske pač niso mogle skriti čustev do ............

Sam zmer k ga vidm je vedno boljši in hitrejši... B)

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno
nekateri pa se niso menili za ženske probleme in težave so se raje uživeli v ....... :whistle: :worship: :yea1: :lol1:

nice one :photo:

Objavljeno
nekateri pa se niso menili za ženske probleme in težave so se raje uživeli v ....... :whistle: :worship: :yea1: :lol1:

:worship: :worship: :worship:

Objavljeno
nice one :photo:

Majster, kje si biu pa ti..

Sem mislu, da se bomo ujel gor...

Objavljeno
Sam zmer k ga vidm je vedno boljši in hitrejši... B)

Ne me preveč hvalt, se mi bo preveč dobr zdel, hehe

Objavljeno
Majster, kje si biu pa ti..

Sem mislu, da se bomo ujel gor...

na grobniku, sem mislil da bomo šli nazaj čez ilirsko pa je bila večina za pot čez kočevje :cry:

Objavljeno (popravljeno)

Jp jp, danes spet blo fajn na ridah :D

Sem bil pa kar malo razocaran, ker sem se odpravljal u Postojno iskat nek za jest pa za pit in je Tanjuska rekla da gre z mano :kva2: :rolleyes: Sem se ze veselil, da bo kaj od tistega stiskanja, kar sva se zadnjic menila, potem se pa na svoj motor usede.. :closedeyes: :unsure:

Pa sem se moral spet sam peljat :)

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno
na grobniku, sem mislil da bomo šli nazaj čez ilirsko pa je bila večina za pot čez kočevje :cry:

Letimo jutr kam :krneki: ?

Objavljeno
nism bil..zihr ne..na žalost..ampak nasledn tedn se pa kej ustav če boš kej tam okol hodila :naughty:

NA WEM, ČEJ VARN, HI,HI.... BOM TEGA S PRIPOMBAM S HLAČ STRESLA, HI,HI :naughty:

Objavljeno
NA WEM, ČEJ VARN, HI,HI.... BOM TEGA S PRIPOMBAM S HLAČ STRESLA, HI,HI :naughty:

draga, ne deri se oz. uporabljaj male črke :D

Objavljeno
Sej nism sebe mislu, hehe

Dobr si me ujel

hvala pa še drugič pa pivo prpel sabo! če nebo pive tud fotk nebo hehehe!!! :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
draga, ne deri se oz. uporabljaj male črke :D

POL PA PRAVIJO, DA SAM ŽENSKE BEREMO OZ.SLIŠIMO SAMO TISTO, KAR HOČEMO, HI,HI :whistle:

NO OTHER COMMENT ON *CITAT* HI,HI :yea1:

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno
hvala pa še drugič pa pivo prpel sabo! če nebo pive tud fotk nebo hehehe!!! :whistle:

2 muhe na en mah

zanimivo :whistle:

Objavljeno

net mi je crknu, pa sm mal pavziru zdej spet dela! evo še ena slikca tistega k se ne meni za tuje težave, po uživanju pa lepo travco al pa kamenje mečkat, al pa žult!!! hehehe :whistle:

Objavljeno
POL PA PRAVIJO, DA SAM ŽENSKE BEREMO OZ.SLIŠIMO SAMO TISTO, KAR HOČEMO, HI,HI :whistle:

NO OTHER COMMENT ON *CITAT* HI,HI :yea1:

well, we don't need any comment, we need response :whistle:

Objavljeno

nekateri smo uživali v tem ... hm hm :yea1: pa nismo bli z motorji! ( se razume, za razliko od nekaterih od prejšnega tedna ) :whistle:

Objavljeno

sn bil gor ob 8 zvečer......sam še en je bil gor z enmu suzukijem....benka nker pol sn se pa žalostn odpelu damu :cry:

Objavljeno

nekateri pa so uživali v standardnem mečkanju t....... :whistle: :whistle: :whistle:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!