Polona N. Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 ni še registrirano če bo se vidmo :naughty: ....bom prišel z spremstvom ducatija :rolleyes: :naughty:
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Dns je blo na ridah spet precej motoristov.Nekje med pogovorom sem ujel da pride shark, sam nekako te ni blo :krneki: Pa po dolgem času spet z motorjem na ridah. ps. klajba vas pozdravla Opa a maš sestavlen motor :OK: no se srečamo gor kej :) nekateri so pa bili razočarani nad svojo gumo in se izživljali na tak nači............ :whistle: Jureta sm pa dons v Naklem vidu :) on ni na forumu ane :hmm: Škoda k nism dons gor prletu,očitno ste se mel fajn :)
miha Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Škoda k nism dons gor prletu,očitno ste se mel fajn :) ja ja pa se lizu bi
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Evo moram rečt d je blo tam motorjev skor več k na motozboru od ORLOV :whistle: Eni ste pa kr lepo lizal ej...Tanjuška kje si mela pa ti motor parkiran? :naughty: Nism vidu tvoje mašine...
miha Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Mal sva se pa tudi midva s CVIČKAR1 vstavila na ridah ,ko sva se vračala iz Nanosa , tokrat ne z mopedi ampak z avtom in psemi, pa naredila en par fotk. lohk bi si še na naso stran prsla to od blizji pogledat ne pa sam slikat :naughty: sej ne grizemo :evilgrin:
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Zato pa psi mogoče grizejo...ubistvu nisma šla zard tega da ne bi slučajn kak motorist dražu psov pa bi pol lahk kej kak pes kej glizu...
Erik Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Za gr ne rabš registracije se ga moram prvo navadit da bom lahko konkurenčen
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 ja ja pa se lizu bi Zakva nis poklicov da gor dogaja :D
peter1 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 lohk bi si še na naso stran prsla to od blizji pogledat ne pa sam slikat :naughty: sej ne grizemo :evilgrin: Saj bi sam sva midva mela take s sabo k grizejo ,vseeno hvala na povabilu ,bova drugič.
miha Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Zakva nis poklicov da gor dogaja :D prevec zaseden :whistle:
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 prevec zaseden :whistle: z lizanjem ? :whistle:
miha Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 z lizanjem ? :whistle: in opazovanjem :krneki:
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 in opazovanjem :krneki: :naughty: :naughty: :naughty:
Jure Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Kot kaze sem bil danes ravno malo prepozen, sem zamudil veliko folka :D Ampak Tanjusko sem pa se ujel :wub: :D Malo kolenckanja, malo debate, sladoled (tnx kdorkoli je ze nabavil) in potem se pijaca u Portusu :) Jutri pride kdo?
snoopy Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Kot kaze sem bil danes ravno malo prepozen, sem zamudil veliko folka :D Ampak Tanjusko sem pa se ujel :wub: :D Malo kolenckanja, malo debate, sladoled (tnx kdorkoli je ze nabavil) in potem se pijaca u Portusu :) Jutri pride kdo? :grrr Zgleda da sm prehitr kidnu domu...sam...sm pa zato dobr žuru(hvala bogu da mam šolo popoldan!!!!) :OK: @Miha:kje maš ti svoj album??ne najdem in ne najdem ga... PS:čuki so zakon :yea2: :music2: :smoke:
mačka27 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 lohk bi si še na naso stran prsla to od blizji pogledat ne pa sam slikat :naughty: sej ne grizemo :evilgrin: ka zej sta tm že 2 tabora ratala, hi,hi?
miha Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 (popravljeno) ewose neki robe album vse ostalo pa pride u album mogoce dons enkat ce bom utegnu :krneki: Popravljeno Avgust 27, 2007. Popravil miha
condor Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Opa a maš sestavlen motor :OK: no se srečamo gor kej :) Maš maš, sej je že cajt biu :naughty:
Furioso Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ja jz pa tanjuška sve kokodakale pr krištofu pod streho :surrender: ...jaz pa z avtom mimo... :krneki:
biker77 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 jest grem pa zdele dam..tko da se jutr že vidmo na ridah če ne bo kake toče :whistle:
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 aja pa še ENO pohvalo morm izrect ta gre pa tanjuški dons ga je pa pelala k profi :worship: :worship: :worship: oooo tnx :winkiss:
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 :surrender: ...jaz pa z avtom mimo... :krneki: aja!!!! baraba :angry: u drugo maš da pokičeš :fredy: :winkiss:
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 jest grem pa zdele dam..tko da se jutr že vidmo na ridah če ne bo kake toče :whistle: o a mate slab vreme an no prid na ride pa da vidmo kako ne divjaš :evilgrin: :winkiss:
gandi Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 mogoce gandi??? Gandija učer ni blo na ridah :whistle:
Priporočene objave