Rock-46 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Baje da lastnik prodaja tole R1 in mislim da za samo 3500€ letnik 2000 :worship: Ce koga zanima :whistle: LP;R
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 (popravljeno) a tega mislš??? :evilgrin: Popravljeno Avgust 27, 2007. Popravil Tanjuška
Jure Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Zuupppppcaaaaaaa :kva2: :kva2: Naslednic gorilnik pa lonec sabo prinesem, bomo kuhali :grim
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Zuupppppcaaaaaaa :kva2: :kva2: Naslednic gorilnik pa lonec sabo prinesem, bomo kuhali :grim ja to je un sladoledar nametau iz kučeputujuče - je zatulu "TOLE MORM PRABT, KLELE MATE" pol pa noben ni hotu, smo pa use irenci u kufre nametal, pa bomo enkat gorilnik prtrogal, pa bomo mel župca parti :evilgrin: PS: kdaj se greva pelat :naughty:
lakyluk Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 dobri človek :worship: Žeks :worship: ,................ a mi boš posodu motor za na ride P.S. bom meu svojo čeljato :naughty: A "partizanko" bi ti mel za na ride... :whistle:
Jure Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ja to je un sladoledar nametau iz kučeputujuče - je zatulu "TOLE MORM PRABT, KLELE MATE" pol pa noben ni hotu, smo pa use irenci u kufre nametal, pa bomo enkat gorilnik prtrogal, pa bomo mel župca parti :evilgrin: Ko bo kozel naj bo tudi zupca :D I have spoken :D PS: kdaj se greva pelat :naughty: Takoj ko bo prilika :D Ce te ne bo prevec strah :D Kam pa bi se sla peljat ti? :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Takoj ko bo prilika :D Ce te ne bo prevec strah :D Kam pa bi se sla peljat ti? :naughty: hja jz unih krajeu ne poznam kej preveč :evilgrin:
PikiJapok Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Vama lahk' j's svetujem... Kje se da jagode nabirat, pa gobe, pa kolenčkat, pa čevapčiče v lepinje dajat... Sam povejta, kaj bi rada in kako naj bo okolje.... Poznam vsak kotiček na bližnjih 1000 kvadratnih kilometrih. :whistle:
Jure Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 (popravljeno) hja jz unih krajeu ne poznam kej preveč :evilgrin: No potem se bom pa ze kaj spomnil :evilgrin: PS. Grmovjasopovsod enaka press :whistle: :evilgrin: Popravljeno Avgust 27, 2007. Popravil DeX
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 No potem se bom pa ze kaj spomnil :evilgrin: PS. Grmovjasopovsod enaka press :whistle: :evilgrin: a zj ne bomo sam travce mučkal, bomo še grmovja :whistle:
Furioso Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 a zj ne bomo sam travce mučkal, bomo še grmovja :whistle: Saj itak samo nekaj mučkate... :P
Jure Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 :naughty: :naughty: No kaj zdej, pride kdo danes al ne? :)
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Saj itak samo nekaj mučkate... :P ja še po ovinkih neki mučkamo, sam tačkamo nč ne kolenčkamo - nekateri :whistle:
PikiJapok Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 PS. Grmovjasopovsod enaka press :whistle: :evilgrin: Emmmmm... Piki zelo razočaran... Vsak grm ima svojo zgodbo... in travca je za vsakim drugačna... bo treba večkrat probal, da boš razločil razlike. No ja, brez skrbi... Vaja dela mojstra. :whistle:
Furioso Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Predlog; ker nas je "majstrov" tukaj dovolj... ...dajmo en webcam gor postavit... :naughty:
PikiJapok Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ja še po ovinkih neki mučkamo, sam tačkamo nč ne kolenčkamo - nekateri :whistle: Kolenčkanje po ovinkih je itak rezervirano za zafrustrirance, ki premalo seksajo... Normalni ljudje kolenčkajo za grmovjem (in nadaljujejo pred kavčem v dnevni sobi, ker jim ne uspe zlest na kavč). :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 :naughty: :naughty: No kaj zdej, pride kdo danes al ne? :) jz pridm, k morm itak do sande it po ruzak, k sm ga pr njej pustila, tko da se oglasim na ridah, mal potačkam pol pa domu, k morm mau mopija uprat, k je res že skor tko svinski ko krosla :krneki:
snoopy Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 jz pridm, k morm itak do sande it po ruzak, k sm ga pr njej pustila, tko da se oglasim na ridah, mal potačkam pol pa domu, k morm mau mopija uprat, k je res že skor tko svinski ko krosla :krneki: Moj je tut mal potrebn....ti ga lahko kam dostavm da še mojga zglancaš?? :kva2:
PikiJapok Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Moj je tut mal potrebn....ti ga lahko kam dostavm da še mojga zglancaš?? :kva2: Tako se govori... parkrat ti ga bo zglancala, pa boš potovalnika kupu.... :whistle:
snoopy Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Tako se govori... parkrat ti ga bo zglancala, pa boš potovalnika kupu.... :whistle: Ma kašnga potovalnika... :whistle: @Tanjuška:a pol lahko???? :naughty: :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Ma kašnga potovalnika... :whistle: @Tanjuška:a pol lahko???? :naughty: :evilgrin: greva kompenzacijo narest, ti mojga jz tvojga, pa zato k je moj bl umazan, morš bit ti zgorej brez, jz bom pa u kopalkah - drži??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
snoopy Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 greva kompenzacijo narest, ti mojga jz tvojga, pa zato k je moj bl umazan, morš bit ti zgorej brez, jz bom pa u kopalkah - drži??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Kam,kdaj,kako,s čim pridem???? :naughty: (pabošlepršlanaračun:mistermokrihgatpress)
Tanjuška Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Kam,kdaj,kako,s čim pridem???? :naughty: (pabošlepršlanaračun:mistermokrihgatpress) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave