nts Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 :yea2: Ja včeraj je bilo pa res fajn.... ma kok je v naših koncih luštno :010
Doc Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 ma kok je v naših koncih luštno :010 ← :yea2: :yea2: :yea2:
Sanda7 Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 ja ma res kaj danes se tud kej dobimo če ne bo prej dež
šufer Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Na temu ovinku je bila danes(pred dobro uro) prometna nesreča: :BUA: Sem šel proti PO po enosdmerni cesti in spodaj (na ovinku) se je videlo en zvrnjen motor, pa neke avtomobile in polno ljudi tam okoli. Potem sem srečal pa še policijski avtomobil. Nisem se ustavljal, saj je bilo že zadosti firbcev. Upam, da ni bilo nič hudega.
Robert Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 (popravljeno) Na temu ovinku je bila danes(pred dobro uro) prometna nesreča: :BUA: Sem šel proti PO po enosdmerni cesti in spodaj (na ovinku) se je videlo en zvrnjen motor, pa neke avtomobile in polno ljudi tam okoli. Potem sem srečal pa še policijski avtomobil. Nisem se ustavljal, saj je bilo že zadosti firbcev. Upam, da ni bilo nič hudega. ← Sem šel mimo dve uri nazaj, pa so bili na rajdah le trije motoristi iz LJ. Slučajno šel mimo, ker ravno pristaš teh ride nisem in to prav zaradi pizdarij, ki se dogajajo. Tudi jaz upam, da ni bilo nič hujšega. Pozdrav od Roberta Popravljeno Junij 4, 2005. Popravil Robert
Jure Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Kolega, ki se je mimo peljal z avtom je rekel, da naj bi šlo za policaja motorista.. Kaj je z njim pa ne vem. Upam da nič hujšega! :(
Robert Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Kolega, ki se je mimo peljal z avtom je rekel, da naj bi šlo za policaja motorista.. Kaj je z njim pa ne vem. Upam da nič hujšega! :( ← Jaz sem v Postojni pozdravil dva policaja motorista (sta šla proti Planini) od katerih nisem dobil nazaj pozdrava. Mogoče pa je bil kdo od njih :hmm: Kot sem rekel upam, da nič hujšega! Pozdrav od Roberta
duhec Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 (popravljeno) Jst sm maaaalo pozn ma vseeno... evo slikce od predvcerajsnjim.. to je bilo daljnega 3.6.2005 :blush: :) ------------------------------------------ Malo drugacen pogled na ride.. ;) Gregs, the cleaner :worship: Se en dan na ridah.. :) PMS (prim moto sekc) are us! No ja, v bistvu samo dva.. ahem.. dve.. pupi :) Od Sande pa se od enga... :rolleyes: Pa se malo motorjev... No, pa se prihod TCja in nts ;) Pa lep pozdrav duhec Popravljeno Junij 5, 2005. Popravil duhec
duhec Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Pa se neki! Se videoti! :) oziroma videi.. :unsure: ku se rece prav?? :ninja: eh... Prihod cagive B) Prihod sande B) Gregs, the cleaner in motion :lol:
SF Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Mislm da bo treba spet mal skal nastavit na rob... Sm ravno včeraj polno obtovorjen malce ""poskočil s prvim biciklom pri na srečo kulturno turistični vožnji... Jebi ga je bla ura že ene pol osmih pa slepci slabo vidimo... hehehe
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 pol najboljš da še reflektorje gor prpelem .)
jose Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Gregs, the cleaner in motion :lol: ← uf Gregs to si pa ful cesto spucal :grrr :P ...pa metla ti tudi ne paše najbolj v roke :devil:
semamiz Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 :OK: Včerajšnja tribuna in gledalci :D
semamiz Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 :hmm: Mislm , da je kar dobr brusu...... :OK:
Gregs Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 uf Gregs to si pa ful cesto spucal ...pa metla ti tudi ne paše najbolj v roke Neverjetno, kakšno "oko sokolovo"... :D Res je, zato naslednjič pridem z motorjem in se bom samo vozil.,.. nič čistil... :grrr
Sanda7 Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 neverjetno da sem bla tud v soboto in nedeljo gor pa čeprav v nedeljo z avtom,upam da bo kej vremena da se spet kej videsmo
maXXXimum Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 neverjetno da sem bla tud v soboto in nedeljo gor pa čeprav v nedeljo z avtom,upam da bo kej vremena da se spet kej videsmo ← Pridemo prec ko bo vreme in družba B)
kađiva Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 ...ja za soboto lohk komot rečem da se vidmo :OK: .....no sam vreme mora bit :doze:
maXXXimum Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 TC, ti kej PM-je čekiraš? Še čakam.. :whistle:
gizmOkak Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 sobota :hmm: nevem če bo šlo, mam tekmo :cry: Mogoče pa grem tja z mopedom in nazaj grede pit stop na ridah :hmm: DADA, vse je možno bomo vidli kaj pravi un(a) zgorej :? :huh:
Erik Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Če bo on zgoraj zrihtal pridem tud jaz :D :yes:
ton Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Kolega, ki se je mimo peljal z avtom je rekel, da naj bi šlo za policaja motorista.. Kaj je z njim pa ne vem. Upam da nič hujšega! :( ← Jap bil policaj. Nekaj mu je zgleda kardan blokiral al nek podobnega. Poškodbe pa kar hude (zlom ledvenih vretenc). Ampak motor bo pa še vozu!! :OK:
Frips Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Madona..berem...berem in berem...pa gledam...pa spet gledam....se vam lepo godi na teh Ridah. Vse bol me drži da pridem enkrat pogledat :OK:
Jurij Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Šel u soboto pozn popoldan tud jz tam čez u Postojno po nove hlače :yea2: ... gor grede je čisto na koncu Planine zapelu pred mene en schhwabo s petimi prtljažniki in 9kolesi navešenimi na vseh možnih koncih avta in se cjazu čez ovinke ku polž, na ravninah pa seveda po gasu s tisto 2.0 mašino in sem bil do odcepa za rakek obsojen na cijazenje po ovinkih :cry:- no fun at all... :glare:. sočustvujem tudi s tistim motoristom, ki je vozil za mano celo pot od začetka planinskega polja do postojne. btw-a je bil kdo s tuki? nazaj grede sem si pa vzel sto-dvesto metrov rezerve za kolono in je škripal in drsel po ovinkih :evilgrin: čeprov sm v "the ovinku" že ujel kolono, ma mi je blo vseen, k je blo prejšnjih par ovinkov na maximumu... in če ne bi mel ušes bi se okol'n' okol smeju... :yea2: jutr če ne bo dž grem spet tja čez in upam, da bo dobra prometna vila namenila malo manj "gužvice", da se bom spet smejal ko krof.. pa hvala tud tistim trem motoristom (od ene 20 :glare: ) ki so me že na planinskem polju opozarjali na policaje u Planini. (števcšekarnedela :krneki: )
simonsi Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 gor grede je čisto na koncu Planine zapelu pred mene en schhwabo s petimi prtljažniki in 9kolesi navešenimi na vseh možnih koncih avta in se cjazu čez ovinke ku polž, na ravninah pa seveda po gasu s tisto 2.0 mašino in sem bil do odcepa za rakek obsojen na cijazenje po ovinkih :cry:- no fun at all... :glare:. ← Če ne gre prehitevat, zapelješ h kraju,enga al pa dva prižgeš, pol pa naprej po gasu B)
Priporočene objave