Thundercat Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 TC, ti kej PM-je čekiraš? Še čakam.. :whistle: ← jao.... :slap: sori...ma veš kaj nč ne bo.....sem že zbrisal.... .)
Gregs Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Danes bil spet na Ridah (madona, ne vem, kaj je to zadnje čase... :P ). Na 4-ki še vedno... :whistle: Ura je bila malo pred 20:00, zato jasno, da ni bilo nikogar... :grim Postal za trenutek, se spomnil na čveke, počakal, da se je cesta spraznila, potem pa lepo gasica do Planine dol (sem prišel iz PO)... nato pa še čez laze do Logatca... :OK:
punK Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 tudi jaz bil včeri... stestiral Sandino metlo... se nekikrat zapelu in nazaj........
SiR Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Tazgorna ravnica je huda stvar na ridah :D
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 jao.... :slap: sori...ma veš kaj nč ne bo.....sem že zbrisal.... .) ← Tuki so neki skrivni dogovori posredi.. 100% .) Pa nič :P
Jure Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Tazgorna ravnica je huda stvar na ridah :D ← I couldn`t agree with you more! :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 če bo v četrtek vreme pripeljem na ride ananas tako da se sadni dnevi nadaljujejo
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 če bo v četrtek vreme pripeljem na ride ananas tako da se sadni dnevi nadaljujejo ← A prnesem smetano :rolleyes: Čak.. a sploh paše smetana na ananas :hmm:
Foggy Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :topic: Mike pr ananasu pa ja ne rabiš smetane, to je že dodatni produkt.... sicer je pa zadne cajte veliko govora o ananasu :yea1: Ta teden bo bl žalost z vremenom pa še popoldan delam tko da ride odpadejo :( LP
Gregs Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 A prnesem smetano :rolleyes: Čak.. a sploh paše smetana na ananas :hmm: ← Smetana paše povsod... :blush: :whistle: O:-)
Gregs Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Tazgorna ravnica je huda stvar na ridah :D ← ... po moje je pa še hujša stvar levi ovinek na koncu nje.. :blush: O:-) :yea2:
pirrulz Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Smetana paše povsod... :blush: :whistle: O:-) ← Tja še najbolj :grim :devil:
SiR Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 ... po moje je pa še hujša stvar levi ovinek na koncu nje.. :blush: O:-) :yea2: ← in ograja, ki vahta ta ovinek ... :SS :SS PS: nazadnje, k sm se peljal, sem pridelal takole roko ;) (a se še vidijo vezni šraufi od ograje? ;)) PS: IMOB :OK:
gizmOkak Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Tja še najbolj :grim :devil: ← Pa na ananas tudi no :blush: je paoboje smrtno dobra kombinacija :OK: Četrtek sm tudi js na ridah, pridem pa mal prej k ponavadi k bom tudi mal prej šou, šiht, kaj čem :BUA: Alora, 17:00 RIDE :grim
Thundercat Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 če bo v četrtek vreme pripeljem na ride ananas tako da se sadni dnevi nadaljujejo ← po ananasu ima sperma boljši okus..... ;)
Gregs Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 po ananasu ima sperma boljši okus..... ;) ← TC, kako pa govoriš! Žajfo u usta, pa prec oprat!... :P :D :OK:
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 po ananasu ima sperma boljši okus..... ;) ← Nekak bi to prcakoval od kasne zenske, ne pa od tebe TC :slap:
gizmOkak Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Nekak bi to prcakoval od kasne zenske, ne pa od tebe TC :slap: ← pr njemu ni nč čudno :lol: :whistle:
Thundercat Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Nekak bi to prcakoval od kasne zenske, ne pa od tebe TC :slap: ← ja a ti svoje ne vprašaš če je dobra? :lol1: pr njemu ni nč čudno :lol: :whistle: ← :slap: kaj sem zdej naredu..... :rolleyes:
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 ja a ti svoje ne vprašaš če je dobra? :lol1: ← Emm.. če se ne prtožuje je že dobra :P Matr smo :topic:
Thundercat Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 http://www.lepotainstil.net/phorum/read.ph...16&i=1948&t=893 http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?actio...rum=2&topic=358 http://www.spolnost.net/forum/viewtopic.php?p=2287 http://www.simpatije.com/si/forum/viewtopi...er=asc&start=20 "znanje je največji kapital človeka" .)
Thundercat Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Emm.. če se ne prtožuje je že dobra :P ← maš res..... :worship: :OK:
Godfather Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 (popravljeno) Mal si preberte piše tudi o Ridah :? citiram:večina motoristov vozi po predpisih in kulturno ,manjši del kršiteljev pa meče slabo luč na vse ostale Popravljeno Junij 8, 2005. Popravil Godfather
GorazdH Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 kdaj bodo ukrepali proti domačinom, ki grozijo z naklepnim umorom? (pesek... )
rebel Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 dober članek!!!! je treba razumet tudi domačine...... in ostale voznike......
Priporočene objave