Roky Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Dons ste pa res nekam tih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 biker77 vse najbolše pa veeeelik varnih km :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 uuu, pa okroglih 30 :D zdj gre pa že prot 40 :evilgrin: jah, velik sreče pa velik varnih kilometrov :) :OK: :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 tud iz moje strani vse najboljše aja pa plato prpel gor :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Vse naj naj z moje strani....pa počas začni razmišlat da boš SSa prodal pa drek pumpo kupu :lol1: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 biker77..... vse najboljše :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Več al manj same buče tle gor...sicer pa...zanimivo...vam niti ne sledim več...jutr če bo slučajn lep vreme se kj vidmo... če ne pa za vikend... UPAM!!!! Dž bo tja do petka popoldne, tako da nč prej k za vikend, zazn če daš džne gume gor. :naughty: biker77..... vse najboljše :004 se pridružujem :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renca Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Biker77, čestitke za praznik in še veliko okroglih jubilejev. :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmajcek Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 biker77 še iz moje strani vse naj naj! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Vse najbolse tud od mene! Pa se velik varnih kilometrov... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Emmmm... Kolikor je meni znano, je za rojstne dneve odprta posebna tema. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 maš res ja sam nč ne škodi če mu znanci voščmo tud tuki not je vsaj lepše tole brat k pa tisto kreganje in pametovanje,.... dns je pa čudno vreme,ne vem če bo kej za na ride spljoh no važn da bo četrtek lep,ta čudn dan bo pa raj skoristla za nabiranje gob med drugim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 sam danes je pa nekaj mirno tukilele pa nobenih informacij ni kaj se je učer dogajalo gor niti dokaznih fotografij da je symru uletu gor,a bomo kej zvedl al ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 J's 'mam tut dan's v planu gobe nabirat... :whistle: By the way... Kako je kaj s čistočo na ridah? Je morda čas za kako čistilno akcijo spet? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 niti dokaznih fotografij da je symru uletu gor,a bomo kej zvedl al ne So, so... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 mislim da je čistoča na vrhuncu tko da ni nobene želje po kakšni čistilni akciji glede fotke pa najbrž ne rabiš dat komentarja hehe mormo pa še speljat koruza,kozliček in piknik party kasneje pa še kostanjado gor to so nekak še nedoseženi plani tega leta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 mormo pa še speljat koruza,kozliček in piknik party kasneje pa še kostanjado gor to so nekak še nedoseženi plani tega leta To mi deli .... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 a sam to :naughty: si pa kmal zadovoljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Emmmm... Kolikor je meni znano, je za rojstne dneve odprta posebna tema. :whistle: tud za kej druzga je drugje odprta tema!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 mormo pa še speljat koruza,kozliček in piknik party kasneje pa še kostanjado gor to so nekak še nedoseženi plani tega leta Ej bejba... Lahko računaš na mojo polno podporo pri "organizaciji" eventov. Všeč so mi tele ideje. Me likes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 mislim da je čistoča na vrhuncutko da ni nobene želje po kakšni čistilni akciji glede fotke pa najbrž ne rabiš dat komentarja hehe mormo pa še speljat koruza,kozliček in piknik party kasneje pa še kostanjado gor to so nekak še nedoseženi plani tega leta Glede na dejstvo, da timing ne deluje ravno dobro, bo koruza takšna: ali takšna: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 tud za kej druzga je drugje odprta tema!!!!!!!!!!!! Ti kar naredi link in preusmeri tja (podobno kot sem jaz)... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 nate računam predvsem za ponovitev tiste roštiljade za koruzo bom sama poskrbela upam že ta četrtek za kozlička mislim da bo osa poskrbel glede kostanja se bomo pa še zmenli,sama ga bom šla nabrat peko oz kuhanje pa bom prepustila kakšnemu oz kakšni prostovoljki glede gob pa,če bo tako vreme k je se bom zapodila v lov za marele in lisičke vendar teh ne bom vlačla na ride,k vas mam vseeno preveč rada :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Biker77, tudi od mene vse naj naj naj naj naj naj naj :D :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 a izljubil ga ne boš pa nič :winkiss: u tanjuška je že pokonc-jutro bejba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave