Tanjuška Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 a izljubil ga ne boš pa nič :winkiss: u tanjuška je že pokonc-jutro bejba sm že en cajt, pa me je koj zjutri en u slabo volo spravu :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Furioso pa je res popestril to temo v zadnjih nekaj straneh :D same kul slikice :P sploh tiste 3 ninja-riderke v večernih oblekicah ja, ninjariderke bi lohk kdaj na ridah mele show, a? :) opa. a poj si biu tm? :D Ne, enga kolega sem poslal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 ja, ninjariderke bi lohk kdaj na ridah mele show, a? :)Ne, enga kolega sem poslal :) Pri meni doma, brum, pri meni doma... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Kaj zdaj? Kdo ma večjo rit, ti al taNjuška? Da naum zdej kej zlobnga reku, bom raje "no comment". K lohk bi namigoval, kdo se drži k ena skisana rit :) in pol prdi hudobije v vse smeri :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Vas morm en dan prit pogledat. Sicr z avtom, ker smo motorin prodali, pa vseeno. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Da naum zdej kej zlobnga reku, bom raje "no comment" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 To da je bil danes "Brumči" na ridah je samo dokaz, da je "človek s hrbtenico". :worship: Sicer pa mislim, da je že čas, da se debate na osebnem nivoju iz te teme preselijo na "zasebno komuniciranje". Konfrontacije v tej temi pa naj temeljijo predvsem na vsebini "splošnega dobra". Obenem pa pozivam vse soudeležence v temi, naj se trudijo ohraniti nivo debate na kulturni ravni. (Predvsem osebne) Žaljivke res ne sodijo v kontekst te teme. :headbang: To o hrbtenici ravno ne vem - po mojem bolj dokaz, da sm čist prtegnen. Človk pride na ride, čeprav mu grozijo z nekimi gnilimi paradižniki in podobno, pol ga oblaja Tanjuška ene 7-krat z "No, kva s pa zdej tok tih?" - ja pizda, kaj naj pa začnem koj razkladat kako sem drvel 240 po avtocesti do tja al kaj? A naj vprašam, kako je vreme - če pa vidim, da sonce sije? :D pol Tanjuška še naprej spektakl zganja, kako da sm hudobn in idiot in podobno. Mislim, da je bilo ob tem vsem mal nerodno, meni pa še najbolj, ker sem iz čiste vljudnosti šparal jezik vulgarnih in kakih pretirano sočnih izrazov - tanjuške osebno itak ne poznam niti malo, samo prek foruma in iz govoric :) . Najbolj je žarela, ko je izjavila "Jaz sem vsaj povsod zaželjena, ti pa nikjer." :whistle: Skratka - bejba je čist popizdila in spuščala paro iz vseh lukenj. Celo očitala mi je, kva se tok smejim - ja pizda, nimam razloga, da bi se držal k kisla limona... No, pol mi je pa še fakiča pokazala, ko me je prehitela. To me je pa čist sesul. Se ne zgodi vsak dan. :closedeyes: V 20 minutah ogleduštva na Ridah je mim prpelal nekaj motoristov, nekateri so šli gor-dol večkrat. Mal so zadki opletali na The Ovinku v smer navzdol, en v rdečih olstarkah ga je navzgor iz ovinka dvignil na zadnjo in ... Menim, da je to naredil za publiko (nas). Lahko pa se seveda tudi motim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Vas morm en dan prit pogledat. Sicr z avtom, ker smo motorin prodali, pa vseeno. :yea1: ja bi bil že čas, da prideš en dan..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 To o hrbtenici ravno ne vem - po mojem bolj dokaz, da sm čist prtegnen. Človk pride na ride, čeprav mu grozijo z nekimi gnilimi paradižniki in podobno, pol ga oblaja Tanjuška ene 7-krat z "No, kva s pa zdej tok tih?" - ja pizda, kaj naj pa začnem koj razkladat kako sem drvel 240 po avtocesti do tja al kaj? A naj vprašam, kako je vreme - če pa vidim, da sonce sije? :D pol Tanjuška še naprej spektakl zganja, kako da sm hudobn in idiot in podobno. Mislim, da je bilo ob tem vsem mal nerodno, meni pa še najbolj, ker sem iz čiste vljudnosti šparal jezik vulgarnih in kakih pretirano sočnih izrazov - tanjuške osebno itak ne poznam niti malo, samo prek foruma in iz govoric :) . Najbolj je žarela, ko je izjavila "Jaz sem vsaj povsod zaželjena, ti pa nikjer." :whistle: Skratka - bejba je čist popizdila in spuščala paro iz vseh lukenj. Celo očitala mi je, kva se tok smejim - ja pizda, nimam razloga, da bi se držal k kisla limona... No, pol mi je pa še fakiča pokazala, ko me je prehitela. To me je pa čist sesul. Se ne zgodi vsak dan. :closedeyes: V 20 minutah ogleduštva na Ridah je mim prpelal nekaj motoristov, nekateri so šli gor-dol večkrat. Mal so zadki opletali na The Ovinku v smer navzdol, en v rdečih olstarkah ga je navzgor iz ovinka dvignil na zadnjo in ... Menim, da je to naredil za publiko (nas). Lahko pa se seveda tudi motim... O Tanjuški je okoli slišati govorice (citiram): " Sicer je čedna, ampak, če bi gofljo držala zaprto tam nekje do 80 leta, bi bla pa idealna." (konec citata) Je pa res, da je ne poznam v živo, svojega mnenja glede na prebrano bom pa raje zase obdržala.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Skratka - bejba je čist popizdila in spuščala paro iz vseh lukenj. http://www.youtube.com/watch?v=ZYnNIyY887w Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=aQej27tSpY0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 To o hrbtenici ravno ne vem - po mojem bolj dokaz, da sm čist prtegnen. A zdej si pa ridaš ratu :krneki: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gvucko Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ZYnNIyY887w looks like my mother in law. Just youger. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 To o hrbtenici ravno ne vem - po mojem bolj dokaz, da sm čist prtegnen. Človk pride na ride, čeprav mu grozijo z nekimi gnilimi paradižniki in podobno, pol ga oblaja Tanjuška ene 7-krat z "No, kva s pa zdej tok tih?" - ja pizda, kaj naj pa začnem koj razkladat kako sem drvel 240 po avtocesti do tja al kaj? A naj vprašam, kako je vreme - če pa vidim, da sonce sije? :D pol Tanjuška še naprej spektakl zganja, kako da sm hudobn in idiot in podobno. Mislim, da je bilo ob tem vsem mal nerodno, meni pa še najbolj, ker sem iz čiste vljudnosti šparal jezik vulgarnih in kakih pretirano sočnih izrazov - tanjuške osebno itak ne poznam niti malo, samo prek foruma in iz govoric :) . Najbolj je žarela, ko je izjavila "Jaz sem vsaj povsod zaželjena, ti pa nikjer." :whistle: Skratka - bejba je čist popizdila in spuščala paro iz vseh lukenj. Celo očitala mi je, kva se tok smejim - ja pizda, nimam razloga, da bi se držal k kisla limona... No, pol mi je pa še fakiča pokazala, ko me je prehitela. To me je pa čist sesul. Se ne zgodi vsak dan. :closedeyes: V 20 minutah ogleduštva na Ridah je mim prpelal nekaj motoristov, nekateri so šli gor-dol večkrat. Mal so zadki opletali na The Ovinku v smer navzdol, en v rdečih olstarkah ga je navzgor iz ovinka dvignil na zadnjo in ... Menim, da je to naredil za publiko (nas). Lahko pa se seveda tudi motim... O Tanjuški je okoli slišati govorice (citiram): " Sicer je čedna, ampak, če bi gofljo držala zaprto tam nekje do 80 leta, bi bla pa idealna." (konec citata)Je pa res, da je ne poznam v živo, svojega mnenja glede na prebrano bom pa raje zase obdržala.... :rolleyes: no comment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Triiik Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 mislim da je čistoča na vrhuncutko da ni nobene želje po kakšni čistilni akciji glede fotke pa najbrž ne rabiš dat komentarja hehe mormo pa še speljat koruza,kozliček in piknik party kasneje pa še kostanjado gor to so nekak še nedoseženi plani tega leta No, k boste kozlička rabl, se lahko name obrnete. Jih mam kar nekaj na razpolago. Domačih, notranjskih:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 A zdej si pa ridaš ratu :krneki: ? A se ti zdi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 A zdej si pa ridaš ratu :krneki: ? kdaj pa rataš spljoh :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 kdaj pa rataš spljoh :unsure: takt k tačkaš pa kolenčkaš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 A se ti zdi? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 k tačkaš pa kolenčkaš :naughty: k komolčkaš, misliš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 k komolčkaš, misliš :naughty: No; tisti, ki ne morejo komolčkat, lahko "rokajo"... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 ;) Žig za članstvo v planinskem klubu se nahaja na desni strani motocikla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 No; tisti, ki ne morejo komolčkat, lahko "rokajo"... :D al pa čeladajo (s čelado ob ograjo na notranji strani "the ovinka") Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 takt k tačkaš pa kolenčkaš :naughty: hehe pol sm ze sm šu z ušesi do tal :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave