Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 jest ti sploh nism k za tako kilometrino se vsedem v avto, prižgem klimo pa sopotnica se lahko "ukvarja" vmes z mano :lol: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 kak ti pa to rata??? sej mene še tud niso ustavli....no enkrat bi me skor pa sem se hinavsko za tovarnjakom peljal da me niso vidli :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 komad gre tko nekak.. "ne boš ti meni......" :D priznam pa: da sm šu v oftopik :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Uf... ne veš kak užitek je, ko sopotnica nežno masira od zadaj... Kaj šele, ko v roke zagrabi "menjalnik". :lol1: in ti si medtem 10000% skoncetriran na vožnjo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) Uf... ne veš kak užitek je, ko sopotnica nežno masira od zadaj... Kaj šele, ko v roke zagrabi "menjalnik". :lol1: ja pa dej še mal pokolenčkej enkrat..mogoče jo bo pa to podžgal da bo kej bl divjega naredila :whistle: Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Samo za to imam druge skije, ki pa jih takrat (žal) nisem imel gor... :P Ja samo Fjuri, tudi cajt ni bil pravi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Zdaj pa mir dej, ker to je resna tema ... o čem že ... aja o tem kdo ima daljšega in ga bolj nagne ... gobec namreč :rolleyes: Hvala ti; tvoji posti so razsvetljenje resnice. (primorci naprej!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 on se ne bi spravu tak... gre raje na grobnik uživat.... V prvem delu imaš prav. V drugem pa ne. Lahko pa vseeno najdemo kaj na G... :hmm: A-ha, evo... Grossglockner. Šalo na stran... Ne maram (pre)hitre vožnje. Sem polž po srcu. Zato sem tudi raje "solo rider", da lahko vozim s tempom, kot mi takrat paše. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 in ti si medtem 10000% skoncetriran na vožnjo?? se ustaviš pa rečeš naj da mir da bo itak dobila doma kar hoče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 in ti si medtem 10000% skoncetriran na vožnjo?? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 V prvem delu imaš prav. V drugem pa ne. Lahko pa vseeno najdemo kaj na G... :hmm: A-ha, evo... Grossglockner.Šalo na stran... Ne maram (pre)hitre vožnje. Sem polž po srcu. Zato sem tudi raje "solo rider", da lahko vozim s tempom, kot mi takrat paše. ;) zakaj že nima prav? sej je o meni govorila..ali pač sedaj ti bolj veš kaj meni paše kot jaz??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Hvala ti; tvoji posti so razsvetljenje resnice. (primorci naprej!) oooo pozdravljen... tebe pa že dolgo ni blo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 ja sej policaji so sigurno že vsakogar tam ustavl.... Mene niso. torej niso vsakogar. razen, če sem jaz Nihče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 A res nikol nisi še bil na ridah?? ja sej policaji so sigurno že vsakogar tam ustavl.... nope. jamais. never. OPA LAŽEM! 8.8.2007 sreda. sm bil tam, kr je kolega pelal moj motor. tam sm bil 4 minute. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 ja pa dej še mal pokolenčkej enkrat..mogoče jo bo pa to podžgal da bo kej bl divjega naredila :whistle: Kolenčkava pa izključno skrita pred radovednimi očmi... mi je preveč nerodno se kazat. 'mam kratkega, pa še tehnike nimam najbolje izpiljene. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Mene niso. torej niso vsakogar. razen, če sem jaz Nihče? so že prej šli predn si se prpelu od zgoraj do spodnjega počivališča :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 delam se kot da vozim počas.. eno roko mam naslonjeno na stegnu :whistle: :rolleyes: hah. to je ponavad tm, go prideš v >>Grčarjevec<< in je tm nek tabla za 60km/h, zagotovo grem žez to omejitev.. ampak ne preveč.. okoli 30km/h. :D tolk pa že prbremzam. sj enkrat me pa bojo tut tm ustavl :D ponavad me sam na pumpi dobijo.. sam tok da preverjo vse dokumente.. toj pa to :) grem notr plačat, pridm nazaj do motorja in se že policaj smuka okoli motorja :D sam tam imajo radar na 70 naštiman.. so me zadnjič z avtom ustavl.... A tok si pol sumljiv, da te morajo policaji izven ceste dobit.... Mene niso. torej niso vsakogar. razen, če sem jaz Nihče? ja imaš srečo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Tudi policisti TOLERIRAJO zmerne prekoračitve. saj v tem je težava. .. če že oni nekaj torerirajo, potem si vozniki sami sebi tolerirajo še malo več ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Mi Trikotno jaso preskočimo (al pa po riti prevozimo)...... :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: vi mate pa komedije tm gor, bo letos oz 07/08 res treba prist gor mau pokolenčkat skoz veleslalom progo :lol1: :kva2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Ja samo Fjuri, tudi cajt ni bil pravi :naughty: Čak... ...na zgornji Habakuka sem štartal, pa puna mimo Lukeja, nobenega nikjer, pa preko prelomnice "zaprl", se lepo umaknil na levo stran... ...potem pa sta se malo zemlja in nebo menjevala :P Cajt je bil okej a je žal prišlo do "sistemske napake"... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 @mojgap danes se boš lahko spet mal nasmejal ko se je spet nabralo par strani :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 @biker77, piše da si ratal star 30 let. vse naj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 nope. jamais. never. OPA LAŽEM! 8.8.2007 sreda. sm bil tam, kr je kolega pelal moj motor. tam sm bil 4 minute. ti pa imaš spomin.... Dobr zaupaš kolegu, da mu daš motor za pelat, sploh pa čez ride.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 so že prej šli predn si se prpelu od zgoraj do spodnjega počivališča :whistle: :worship: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: vi mate pa komedije tm gor, bo letos oz 07/08 res treba prist gor mau pokolenčkat skoz veleslalom progo :lol1: :kva2: :naughty: sej res..kdaj je motosvetov veleslalom? pridem zmagat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave