Thundercat Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 dolge gate so danes v postojni in okolici nujno zlo..... :grim
maXXXimum Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) dolge gate so danes v postojni in okolici nujno zlo..... :grim ← Klinc.. bo treba podlogo zapet v corduro če bo šlo tko naprej ;) Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil maXXXimum
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 ma sem se kumi prjavla na forum sem mislila,da me že ne marajo več,tile motomarsovci. bom probala uletet gor okrog 17h upam da mi bo zneslo,drgač pa je res mraz tuki v našmu koncu,če ma gdo kej placa naj seboj pripelje sonce
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 če ne misli nič sonce posijat prideva z nts na ride z avtom..... :closedeyes: jebi ga...če je pa mraz.... <_<
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 ravnokar je na rakek prispelo nekaj sončnih žarkov,tako da me negdo tam gor kr uboga.ej TC dej nehi klobasat neumnosti,zuni je zihr 15 stopin tako da tako mrrraazzz pa spet ni da bi moral teh 6,3km z avtom,treba mal olje premešat v fzs da ne bo zarjavela
Gregs Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Ananas je bil danes dober... :worship: Hvala, Sanda... :004 :yea2:
Rock-46 Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Sam bašete se tam gor :grrr :grrr No sej, kaj ce bi namesto da se vozte/mo , tam rajs zmeri kej pojedl, pa popil(brez alko) pa bodo/mo vsi zadovoljni hehe Tud sovascani se navjo prtozeval, pa se njim damo kasn annanas :D LP;Rock
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 film...Gizmo na koncu strani klikni Free, nato počakaj 1,5 minute in na koncu strani se odpre fajl z imenom Gizmo_1...klikni nanj..... pa še par slikc... ananas rula....
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 ...gregs...jebač.... ananas še vedno rula..... gregs že ve zakaj ga je.....
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 ...sanda7 tudi ve zakaj ga je..... po dooolgem času na ridah...Schultz.... :worship: in punk
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 (gizmo + prikolica) + (gizmo + ananas) = skrivnosten nasmeh :blush:
maXXXimum Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Sam bašete se tam gor :grrr :grrr ← Dokler ne prvleče kdo roštilja gor je še v redu Drgac je blo fajn... sam mrrrrrrz
nts Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 No, pa da ne pozabimo..... domače češne so bile tudi odlične..... :OK:
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 pozabu sem rečt hvala za češnje, ananas, bombone, piškote in smeh..... :OK: :worship:
rebel Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 js sm pa zamudu ta piknik.... ko sm se vračal iz lj ni blo več nobenga tam, razn peska na ovinku... ste se ustrašli dežja al kaj..... :D :D :D
maXXXimum Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 js sm pa zamudu ta piknik.... ko sm se vračal iz lj ni blo več nobenga tam, razn peska na ovinku... ste se ustrašli dežja al kaj..... :D :D :D ← Ne sam ustrašl.. jst sm bil še mal moker tam čez logatec :angry: :xx:
tejcy Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 ti a je tistle toyota celica, kdo jo pa ma??? ccc lep avto mogoce nasledn :P
eMBe Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 No, pa da ne pozabimo..... domače češne so bile tudi odlične..... :OK: ← pa naj še kdaj napišejo novinarji da se gor sam pizdarije dogajajo saj takrat pa jih ni ko se takole zbere vesela prijateljska druščina :OK:
rebel Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 pa naj še kdaj napišejo novinarji da se gor sam pizdarije dogajajo saj takrat pa jih ni ko se takole zbere vesela prijateljska druščina :OK: ← krajevna skupnost planina bi lahko odprla en letni bife tam na ovinku :D :D :smoke: :beer2: :music3: to bi jih potolažlo ko bi si delili izkupiček :D
eMBe Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 krajevna skupnost planina bi lahko odprla en letni bife tam na ovinku :D :D :smoke: :beer2: :music3: to bi jih potolažlo ko bi si delili izkupiček :D ← ma kaj ko se ne znajo tržno obnašat pa bi bil volk sit in koza cela :lol1:
maXXXimum Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 ti a je tistle toyota celica, kdo jo pa ma??? ccc lep avto mogoce nasledn :P ← To je pa gregsova prasička #2 :yea2:
misty Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 sem hotu danes pridt mal pogledat, pa sem mogu v čist drug konec po novo ketno :( pa drugič
devilish Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 :grim Fajn je bil piknik danes... drugič še midva z duhcem kej prneseva, a? :whistle: Drgač je blo vse ful fino edino ne znam potrdit če ma ananas kake stranske efekte, k ga duhec ni jedu :whistle: lp :D
maXXXimum Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 :grim Fajn je bil piknik danes... drugič še midva z duhcem kej prneseva, a? :whistle: Drgač je blo vse ful fino edino ne znam potrdit če ma ananas kake stranske efekte, k ga duhec ni jedu :whistle: lp :D ← Nč se vn vlečt.. sm vidu da je pojedu en košček :lol:
Priporočene objave