biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 ja ma se mi ni dal it tišat v lj.... :evilgrin: a tolk rab una mašinca da se do 200 zvrti? od logatca do ljubljane? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 no za cofa se mi je zdel..kaj pa un s fazerko? ni motosvetovc? pa un k je v logatcu prišel?ktm-ovc? un z fazerko je biu flejm, tist ktm-ovc pa ni motomarsouc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 un z fazerko je biu flejm, tist ktm-ovc pa ni motomarsouc ktm-ovc ne ve kake drame zamuja :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) mojgap..sej vem da mislita da sta že pri koncu sam nista še :kva2: bo še :lol1: osi se bo šele mešal :huh: Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 musiiiii... dej ulet na ride dons..... Nism dubu dovolilnice za privat izhod :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 a tolk rab una mašinca da se do 200 zvrti? od logatca do ljubljane? :whistle: to ne... sam k me prime... dolgo traja, da me mine.... :whistle: Nism dubu dovolilnice za privat izhod :closedeyes: kaka dovolilnica??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 to ne... sam k me prime... dolgo traja, da me mine.... :whistle: o čem ti to? :whistle: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 kaka dovolilnica??????? Dovolilnico, da uhka pridem na ride :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Dovolilnico, da uhka pridem na ride :naughty: in kdo ti jo izda???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 U fak ej...en dan sm na sihtu popoldne pa nc vec ne vem... :eek: ...ste pa norci..a ste si slucajno pogledal kok strani ste napisal vi dons...jst sm si trenutno samo pogledal kok strani je...komentiral bom pa kej cez ksno urco k to preberem... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 in kdo ti jo izda???? Mausika :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Colonel Trautman Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 in pol boste nekateri klele moraliziral :whistle: :evilgrin: samo on to "lahko", ti pa ne moreš boli, a? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 ktm-ovc ne ve kake drame zamuja :lol1: :lol1: Ve ve, nas bere kot opazovalec in se smeji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Ve ve, nas bere kot opazovalec in se smeji :D še čudn da je dons pol sploh prišel.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Mausika :whistle: mausu se je kilometrina na motorju drastično zmanjšala odkar mora dovolilnice met.. maus..včlan se v sindikat tovornjakarjev..uni majo nekaj dovolilnic na zalogi vedno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Mal :topic: ampak useen... FAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...92_60042609.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) Mal :topic: ampak useen...FAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...92_60042609.php gandi..50ccm cestaka..aprilia ma enga :naughty: pa supermoto tut Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 gandi..50ccm cestaka..aprilia ma enga :naughty: pa supermoto tut Navem če nau kr sesauc :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 UUUUHHHHHHH, MATER ME OČI BOLIJO!!!!! PA KAJ STE ČIST POPIZDILI???????? :evilgrin: :angry: SEJ STE ČIST UTRGANI, PA KAJ NIMATE KEJ DRUGEGA POČET, K KLANFAT GOR PO FORUMU???? :angry: NAZADNJE K SEM MAL ČIKIRU PO FORUMU, SEM BIL NA 686 STRANI VI PA ŽE NA 737 AL PA KEJ VEČ! :slap: :slap: FOLK, ZDEJ PA TKO, IMA DA MI ISPIŠETE ŠE 263 STRANI, DA BO CIFRA NA OKROGLO 1000!!! NALOGA MORA BITI OPRAVLJENA DO 31-08 2007 DO 23-e URE IN 59 MINUT!!!! :evilgrin: JASNO!!!!! ZDEJ PA NA DELO !!!!! :whistle: :whistle: SICER BODO UKREPI IN SANKCIJE!!!!! :evilgrin: :whistle: :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 mausu se je kilometrina na motorju drastično zmanjšala odkar mora dovolilnice met..maus..včlan se v sindikat tovornjakarjev..uni majo nekaj dovolilnic na zalogi vedno :naughty: bo treba mau krivine hvatat :whistle: ... bom pol kolenčku po ridah k bom krivine hvatu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 UUUUHHHHHHH, MATER ME OČI BOLIJO!!!!! PA KAJ STE ČIST POPIZDILI???????? :evilgrin: :angry: SEJ STE ČIST UTRGANI, PA KAJ NIMATE KEJ DRUGEGA POČET, K KLANFAT GOR PO FORUMU???? :angry: NAZADNJE K SEM MAL ČIKIRU PO FORUMU, SEM BIL NA 686 STRANI VI PA ŽE NA 737 AL PA KEJ VEČ! :slap: :slap: FOLK, ZDEJ PA TKO, IMA DA MI ISPIŠETE ŠE 263 STRANI, DA BO CIFRA NA OKROGLO 1000!!! NALOGA MORA BITI OPRAVLJENA DO 31-08 2007 DO 23-e URE IN 59 MINUT!!!! :evilgrin: JASNO!!!!! ZDEJ PA NA DELO !!!!! :whistle: :whistle: SICER BODO UKREPI IN SANKCIJE!!!!! :evilgrin: :whistle: :evilgrin: :whistle: osa bolniško vzem..reč da maš nujne družinske obveznosti :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 UUUUHHHHHHH, MATER ME OČI BOLIJO!!!!! PA KAJ STE ČIST POPIZDILI???????? :evilgrin: :angry: SEJ STE ČIST UTRGANI, PA KAJ NIMATE KEJ DRUGEGA POČET, K KLANFAT GOR PO FORUMU???? :angry: NAZADNJE K SEM MAL ČIKIRU PO FORUMU, SEM BIL NA 686 STRANI VI PA ŽE NA 737 AL PA KEJ VEČ! :slap: :slap: FOLK, ZDEJ PA TKO, IMA DA MI ISPIŠETE ŠE 263 STRANI, DA BO CIFRA NA OKROGLO 1000!!! NALOGA MORA BITI OPRAVLJENA DO 31-08 2007 DO 23-e URE IN 59 MINUT!!!! :evilgrin: JASNO!!!!! ZDEJ PA NA DELO !!!!! :whistle: :whistle: SICER BODO UKREPI IN SANKCIJE!!!!! :evilgrin: :whistle: :evilgrin: :whistle: sj pišem nooooo... ne deri se name :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Eni se ne dajo motit na ridah in mirno pijejo tud gor... :slap: GANDIIII!!!!! SAJ JE BIL SAM ENO MALO PIVO, PA SEM ŽE PIJANEC!!!???? to da nekateri popijemo malo pivo na ridah, nepomeni da se ga napijamo vsakič, ko smo na ridah!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 dobr da so na ridah sam vejvrce da ni kej tazga http://clipaday.com/videos/deer-jumps-over-a-biker :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Colonel Trautman Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 veselo na delo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave