Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 :lol1: pa ke hudiča ste lih vevarce najdl.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 :lol1: pa ke hudiča ste lih vevarce najdl.... vajvarce so :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Še pofenamo asfalt, da bo meu ene 35°C ? :naughty: :grim Ti zi zadolžen za fen in podalšek!!!! ne pozabi!!!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Na Kačjih ridah je lepo ia ia ooooootam se vajvarce po cajst pasejo ia ia oooooo .............................. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: tule kar se letle dagaja je pa že čista kap kaku naj vam pašten člouk š kej slejdi, brez d bi na šihti skuz u tj temi visu pa vas sprut brau, pa še tkat bi mu probleme use sfolgat. enivej, dans je slabo vreme in me ne bo gor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 dons se pa nism nič novega navadla.... razen tega, da moram gumo pregledat, preden se grem pelat.... :headbang: sam to pa res..a te ni niso tega v avtošoli naučl? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Še pofenamo asfalt, da bo meu ene 35°C ? :naughty: Posodim agregat, dizl, 6 KW. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 sam to pa res..a te ni niso tega v avtošoli naučl? :lol1: nism mela dost časa... v 5 minutah sm mogla bit zrihtana in te pred šolo čakat.... Bom dons gumo pregledala..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 vajvarce so :worship: a to je drugačna vrsta??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 a to je drugačna vrsta??? :hmm: ja tko se odzivajo u rakeku, ko jih kličejo na večerjo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
druID Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 ...ne morem razumet, kak lahko drkate dva ovinka. in to zmeraj znova. cele dneve.....Pa tolko lepih rajd je še okoli. Pa cest...beh :krneki: (ne žalim, samo hecno se mi zdi :blush: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) ...ne morem razumet, kak lahko drkate dva ovinka. in to zmeraj znova. cele dneve.....Pa tolko lepih rajd je še okoli. Pa cest...beh :krneki: (ne žalim, samo hecno se mi zdi :blush: ) sicer jih je 12..pa gor je drgač kt dol..se pravi 24..ampak vseeno.. pa sej niso sam ovinki..zarad druženja..pa zarad sexa :whistle: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 tale schnita je naša tamala..... a pol bo se en ducati pr bajt hmal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 ja tko se odzivajo u rakeku, ko jih kličejo na večerjo :whistle: a tak pol.... zdej mi je pa vse jasno.... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) ...ne morem razumet, kak lahko drkate dva ovinka. in to zmeraj znova. cele dneve.....Pa tolko lepih rajd je še okoli. Pa cest...beh :krneki: (ne žalim, samo hecno se mi zdi :blush: ) sicer jih je 12..pa gor je drgač kt dol..se pravi 24..ampak vseeno..pa sej niso sam ovinki..zarad druženja..pa zarad sexa :whistle: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 a pol bo se en ducati pr bajt hmal :naughty: ja ducati bo še eden... sam ne od tamale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 ja ducati bo še eden... sam ne od tamale... oo pol bo pa polonca kr 2 mela :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 oo pol bo pa polonca kr 2 mela :naughty: a pol bosta pa kar dva v garaži stala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 a pol bosta pa kar dva v garaži stala... bomo jih pelal na sprehod..ti sam reč :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 bomo jih pelal na sprehod..ti sam reč :naughty: kdo jih bo pa nazaj prpelu? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kdo jih bo pa nazaj prpelu? :whistle: jst :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kdo jih bo pa nazaj prpelu? :whistle: za kakega me maš :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 bomo jih pelal na sprehod..ti sam reč :naughty: Ma si me prehitu.... :rolleyes: kdo jih bo pa nazaj prpelu? :whistle: s skupnimi moćmo je vse možno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 da bi nam ratal 40 strani napisat v enem dnevu... :winkiss: to pomeni get a real job :krneki: Še pofenamo asfalt, da bo meu ene 35°C ? :naughty: Račun bo naslovljen na AMZS - DARS, al kwa :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Včeri bla 2 x gori oziroma doli :rolleyes: .. bile so suhe .) , mamljive :naughty: in prazne :hmm:, tko da noben ni mogu vidt mojih lepih novih škorenčkov :P .... a ste se vsi po grmovjih skrival :rolleyes: ??? Pr nas žge sonce ... o kakšnem fenu to vi razpravljate ? Mrbit o toplem vetru :whistle: ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Včeri bla 2 x gori oziroma doli :rolleyes: .. bile so suhe .) , mamljive :naughty: in prazne :hmm:, tko da noben ni mogu vidt mojih lepih novih škorenčkov :P .... a ste se vsi po grmovjih skrival :rolleyes: ??? Pr nas žge sonce ... o kakšnem fenu to vi razpravljate ? Mrbit o toplem vetru :whistle: ??? Sonce??? :blink: kje to???? pošl ga še na našo stran mal... nismo se mi skrival...zihr si bla prehitra da bi dojel... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave