Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: tule kar se letle dagaja je pa že čista kap kaku naj vam pašten člouk š kej slejdi, brez d bi na šihti skuz u tj temi visu pa vas sprut brau, pa še tkat bi mu probleme use sfolgat. enivej, dans je slabo vreme in me ne bo gor :D Miiiiiissssstyyyy :D Kje si se pa ti skrival zadnje dni, nic te ni blo slisat :) Prletis za vikend kej gor? ...ne morem razumet, kak lahko drkate dva ovinka. in to zmeraj znova. cele dneve.....Pa tolko lepih rajd je še okoli. Pa cest...beh :krneki: (ne žalim, samo hecno se mi zdi :blush: ) sicer jih je 12..pa gor je drgač kt dol..se pravi 24..ampak vseeno..pa sej niso sam ovinki..zarad druženja..pa zarad sexa :whistle: Tocno tako :) Sex :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Tocno tako :) Sex :P tega je največ ja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 za kakega me maš :cry: :hmm: ne vem no.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 tega je največ ja :P Pa kako???jst nč ne vem o tem... :glare: spet neki skrivate!!!! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Pa kako???jst nč ne vem o tem... :glare: spet neki skrivate!!!! :huh: si še premlad..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Miiiiiissssstyyyy :D Kje si se pa ti skrival zadnje dni, nic te ni blo slisat :) Prletis za vikend kej gor? polno dela, za razliko od prejšnjega tedna ko sem si vzel malo predaha :D morda pa res kaj uletim ... če me osa ne bo hotel spet pretepst, hehehehehe :P čeprav ... ta vikend imam bolj v planu rakitno in pa dvor-kočevje :D upa kdo z mano :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 polno dela, za razliko od prejšnjega tedna ko sem si vzel malo predaha :Dmorda pa res kaj uletim ... če me osa ne bo hotel spet pretepst, hehehehehe :P čeprav ... ta vikend imam bolj v planu rakitno in pa dvor-kočevje :D upa kdo z mano :naughty: glede na tvoje akrobacije na ridah..uff..jest ne.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 upa kdo z mano :naughty: Ej saj bi sel, amapak mi je tako neprijetno ce se moram skoz ozirat nazaj pa cakat :whistle: :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 si še premlad..... :whistle: ne pa ne!!!! :fredy: čeprov...sve je lako kad si mlad.... :music2: ane biker77??? :lol1: ;) :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) glede na tvoje akrobacije na ridah..uff..jest ne.. :whistle: ma ti vozš po omejitvah, tebe niti ne maram s sabo :whistle: midva se bova na pisti preganjala raje :D edited: tko hitro odgovarjate da sem moral še dodati koga citiram, ker sta bila umes že 2 posta, hehe Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil misty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 čeprov...sve je lako kad si mlad.... :music2: ane biker77??? :lol1: ;) :beer2: Kako zaboga nej pa on to ve :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Ej saj bi sel, amapak mi je tako neprijetno ce se moram skoz ozirat nazaj pa cakat :whistle: :lol1: :D kaj ti jest morem če ti deli odpadajo z motorja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kaj ti jest morem če ti deli odpadajo z motorja... Uuuu kajla :) Hehe :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Kako zaboga nej pa on to ve :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: maš prov :D kakšne bedarije jst pišem... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 spet se lahko samo smejim ..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Kako zaboga nej pa on to ve :lol1: :lol1: loooooooooooooooooooooooool nizka biker77, vse najboljše za rd :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kva ste se zdej name spravl?? mogoče sm kako leto starejši od vas pa vas še vseen pojem za zajtrk vse..se slišmo čez 20 let pa se bomo pol pogovarjal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 spet se lahko samo smejim ..... :D smeh je pol zdravja :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) @biker Hec hec :D Vemo mi to :rolleyes: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kva ste se zdej name spravl?? mogoče sm kako leto starejši od vas pa vas še vseen pojem za zajtrk vse..se slišmo čez 20 let pa se bomo pol pogovarjal .) Ćuti i trpi... mladič. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) spet se lahko samo smejim ..... :D sj to je to ja.... :lol1: :lol1: :lol1: looooooooooooooooooooooooolnizka biker77, vse najboljše za rd :) ma ni nizka...vidiš da je številka vedno večja ;) :lol1: kva ste se zdej name spravl?? mogoče sm kako leto starejši od vas pa vas še vseen pojem za zajtrk vse..se slišmo čez 20 let pa se bomo pol pogovarjal .) Za zajtrk?? bon apetit ;) je pa res ja...nej ata pokažejo kaj znajo ;) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: brezzamerestaripress PS:zdj prihajaš v tista leta ko boš mogu nam mladcem začet mal moralizerat... ;) :lol1: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kva ste se zdej name spravl?? mogoče sm kako leto starejši od vas pa vas še vseen pojem za zajtrk vse..se slišmo čez 20 let pa se bomo pol pogovarjal .) do starejših mamo rešpekt pa jim pustimo ... nikol ne veš kolk jim je še ostal do konca PS: sej se sam hecam, sej sm tkoj za tabo po letih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 PS:zdj prihajaš v tista leta ko boš mogu nam mladcem začet mal moralizerat... ;) :lol1: no pa začnimo..fantje ne se zajebavat..po kolenu je najbl varn!!! tko da reskirejte tistih 100 evrotov na let za drsnike.. ostalo vam bo pa Piki povedal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 ...ma ni nizka...vidiš da je številka vedno večja ;) :lol1: ... PS:zdj prihajaš v tista leta ko boš mogu nam mladcem začet mal moralizerat... ;) :lol1: :kva2: ROFLOL :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 a je že kdo pomislu da bi kak GROUP BUY naredli za te drsniki, k jih tolk ponucamo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave