snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 no pa začnimo..fantje ne se zajebavat..po kolenu je najbl varn!!! tko da reskirejte tistih 100 evrotov na let za drsnike..ostalo vam bo pa Piki povedal :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: to...ata še zmeri raztura ;) bolj star bolj nor :beer2: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Ej folk nehite, jst bom crknu od smeha dns u tej temi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) a je že kdo pomislu da bi kak GROUP BUY naredli za te drsniki, k jih tolk ponucamo? ne..sm pa pomislu da bi kake šraufe v drsnike zašraufal da se mi bo iskril kot perotu :kva2: zdej pa mal grem..pelem kosmatino na sprehod..greva vajvrce preganjat.. Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 a je že kdo pomislu da bi kak GROUP BUY naredli za te drsniki, k jih tolk ponucamo? Imam znanca, ki bi rad zacel nalivat oziroma obnavljat drsnike. Ce se mu priporocimo mu bo posel ziher zalaufal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 ostalo vam bo pa Piki povedal :whistle: Piki se je včeraj prišel "poslovit" od rid... Pa tudi sicer ne bo več "moraliziral". T'ko da,... Vi si kar dajte duška. Jaz grem pa nazaj med "solo riderje". Vsakemu svoje... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Piki se je včeraj prišel "poslovit" od rid... Pa tudi sicer ne bo več "moraliziral". T'ko da,... Vi si kar dajte duška. Jaz grem pa nazaj med "solo riderje". Vsakemu svoje... :P kdo bo pa zdj čevape peku??? :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 :cry: Kej bos pa menda ja se prisel pogledat :) Kolenckas lahko tudi v travci, ti to dobro ves :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Kej bos pa menda ja se prisel pogledat :) Nope. Enostavno ne morem preko lastnih moralnih načel... Ah, saj ti boš že razumel. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) ne..sm pa pomislu da bi kake šraufe v drsnike zašraufal da se mi bo iskril kot perotu :kva2:... pozer :P Imam znanca, ki bi rad zacel nalivat oziroma obnavljat drsnike. Ce se mu priporocimo mu bo posel ziher zalaufal :naughty: hehehe, če bi hotel imeti nalite bi si jih sam doma, armirane z jeklom z visoko vsebnostjo ogljika :D callmepozertoo @Piki: hitr se pustiš sprovocirat :rolleyes: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil misty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 sj niste normalni, šele zj sm čez pršla :lol: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 @Piki: hitr se pustiš sprovocirat :rolleyes: Mah ne... Gre enostavno za to, da ne morem zagovarjat eno, "delat" pa drugo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 sj niste normalni, šele zj sm čez pršla :lol: :blush: Zihr si kakšno strna falila...dj pjt še enkrat nazaj :lol1: :lol1: dns me neki cufka.... :evilgrin: :naughty: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 ne..sm pa pomislu da bi kake šraufe v drsnike zašraufal da se mi bo iskril kot perotu :kva2: zdej pa mal grem..pelem kosmatino na sprehod..greva vajvrce preganjat.. pazi na ninja vajvarce :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Piki se je včeraj prišel "poslovit" od rid... Pa tudi sicer ne bo več "moraliziral". T'ko da,... Vi si kar dajte duška. Jaz grem pa nazaj med "solo riderje". Vsakemu svoje... :P A si solo rider tko k js ???? :whistle: Dons me nau na ride :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) quote name='snoopy' post='1076734' date='30 Aug 2007 @ 11:17']Zihr si kakšno strna falila...dj pjt še enkrat nazaj :lol1: :lol1: dns me neki cufka.... :evilgrin: :naughty: :rolleyes: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil Tanjuška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 quote name='snoopy' post='1076734' date='30 Aug 2007 @ 11:17']Zihr si kakšno strna falila...dj pjt še enkrat nazaj :lol1: :lol1: dns me neki cufka.... :evilgrin: :naughty: :rolleyes: mogoče te le šnufka :whistle: :lol1: [ :glare: :glare: kaj me spet zajbavaš?????? :fredy: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 mater ste naspidirani,tri dni me ni,pa mam 70 strani za prebrat :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 PS:zdj prihajaš v tista leta ko boš mogu nam mladcem začet mal moralizerat... ;) :lol1: še tega se nam manjka.... se mi zdi da jih je dost takih na forumu... ne rabimo še danija med njimi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Zihr si kakšno strna falila...dj pjt še enkrat nazaj :lol1: :lol1: dns me neki cufka.... :evilgrin: :naughty: :rolleyes: ja ja hlačman... :naughty: lunca j pa že mem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 še tega se nam manjka.... se mi zdi da jih je dost takih na forumu... ne rabimo še danija med njimi.... jest sm že povedal kako in kaj je..vse ostalo pa v živo..na ridah najbrž.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Ej folk nehite, jst bom crknu od smeha dns u tej temi :lol1: ja a ni fino.... včeri te bi pa od ihte skor razgnalo.... men je dons prow fino brat tole.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 še tega se nam manjka.... se mi zdi da jih je dost takih na forumu... ne rabimo še danija med njimi.... ne ne...mora zdj... :lol1: ah...moralo zbijajo naše lastne neumnosti ne pa misli drugih in njihove želje(razn od policije :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 ja a ni fino.... včeri te bi pa od ihte skor razgnalo.... men je dons prow fino brat tole.... :D men tud ej, k ni nobenga od unih norcou k skoz neki kao provocirajo, ampak mi se ne damo :worship: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 men tud ej, k ni nobenga od unih norcou k skoz neki kao provocirajo, ampak mi se ne damo :worship: :evilgrin: točno tak.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Spet ne vem zakaj se gre... :blink: :blink: kako bo šele zvečer ko bo tlele +20 strani :wacko: :wacko: uživajte..... LP snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave