Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Spet ne vem zakaj se gre... :blink: :blink: kako bo šele zvečer ko bo tlele +20 strani :wacko: :wacko: uživajte..... LP snoopy dons pa ne bo...... vsaj upam no uživaj, čaw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 dons pa ne bo...... vsaj upam no uživaj, čaw sej jih je že 10 odkar sm jest učer zvečer nehal brat..čist ste zmešani :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 To je bla pa krivda babnic, ker so se odlocile, da je treba v enem dnevu, se pravi ucer do pol noci spisat 40 strani :D Danes pol nic kolenckanja, tle ze mal rosi.. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 To je bla pa krivda babnic, ker so se odlocile, da je treba v enem dnevu, se pravi ucer do pol noci spisat 40 strani :D Danes pol nic kolenckanja, tle ze mal rosi.. :cry: punc da nauš kregan..k jest sm zmer kadar se zagovorim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 punc... tko ja sej znate :lol: :worship: :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 To je bla pa krivda babnic, ker so se odlocile, da je treba v enem dnevu, se pravi ucer do pol noci spisat 40 strani :D Danes pol nic kolenckanja, tle ze mal rosi.. :cry: ja no k da si ti tooooolllkkk nedolžen :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 punc... tko ja sej znate :lol: :worship: :naughty: :worship: muahahahahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 muahahahahahaha kaj te spt razganja? kdaj prletiš spt kej tačkat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kaj te spt razganja?kdaj prletiš spt kej tačkat? jz pa neki vem, pa nobenmu ne povem muahahahahahahahahaha in to glede kačjih rid :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 jz pa neki vem, pa nobenmu ne povem muahahahahahahahahaha in to glede kačjih rid :whistle: tut men ne? juf, pa sj čist tko na potih, na uha... :naughty: kaj a spt kaka vajvrca na cajst? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 jz pa neki vem, pa nobenmu ne povem muahahahahahahahahaha in to glede kačjih rid :whistle: dej povej,dej povej....nam mogu spat,če nam vedu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) a si ti pripravljen tezo o pravici do dirkanja na cesti razložiti osirotelemu otroku očeta in vdovi taistega moža, ki ga je na cesti ubil objesten avtomobilist, al pa kamjonist, al pa če se je ubiu pri plezanju oz z helikopeterjem v reševalni akciji al pa ker je padel z kolesom, in ko je nabirau slive na drevesu pa padu dol, al pa ko ga je osa pičla pa ni vedu, da je alergičen, itd, itd, itd,.... še bi se dal našetvat živimo v svetu polnega adrenalina, ta otrok ne bo ne prvi in ne zadnji, ki mu bo treba kej takega razložit (pa srčno si želim, da to nebi blo treba nobenmu razlagat nikoli v življnenju, ampak takšno je življenje - kar ti je namenjeno ti je namenjeno) kruto povedano ampak sori sam ta tema je pa že čist :topic: Tanjuška ! Tvoje poste berem že lep čas in marsi kdo iz njih izbere kakšna osebnost si. Ampak to kar si sedaj rekla, ti bom pa takole odgovoril. Tudi jaz sem motorist, imam bistveno močnejši motor, pa mislim, da precej hitro vozim po cestah. Načeloma mi je sveto samo rdeča luč na semaforju, ostalo niti ne. Ampak to kar si rekla, da je vsakemu usojeno kar pač je, ti povem takole: Če bi ti slučajno zbila mojega otroka ali pa bližnjega, ti povem, da ti tudi sodišče ali pa kdor koli NE POMAGA. Fental bi te sigurno, takoj ko bi te dobil, VERJEMI ! Ker če nekdo izgubi življenje zaradi norca, ali je to motorist ali pijani avtomobilist, vseeno. Fental bi ga, pa magari bi šel sedet. Toliko o tem. Fakiča je najboljše, da pokažeš sama sebi, si boš najbolj odgovorila. :headbang: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Tanjuška !Tvoje poste berem že lep čas in marsi kdo iz njih izbere kakšna osebnost si. Ampak to kar si sedaj rekla, ti bom pa takole odgovoril. Tudi jaz sem motorist, imam bistveno močnejši motor, pa mislim, da precej hitro vozim po cestah. Načeloma mi je sveto samo rdeča luč na semaforju, ostalo niti ne. Ampak to kar si rekla, da je vsakemu usojeno kar pač je, ti povem takole: Če bi ti slučajno zbila mojega otroka ali pa bližnjega, ti povem, da ti tudi sodišče ali pa kdor koli NE POMAGA. Fental bi te sigurno, takoj ko bi te dobil, VERJEMI ! Ker če nekdo izgubi življenje zaradi norca, ali je to motorist ali pijani avtomobilist, vseeno. Fental bi ga, pa magari bi šel sedet. Toliko o tem. Fakiča je najboljše, da pokažeš sama sebi, si boš najbolj odgovorila. :headbang: ja kdo pa je govoru, da jz odobravam divjanje - a recimo, če bi se jz peljala skozi naselje 50km/h ali pa mogoče 60km/h pa da bi otrok prletu in pač nebi mogla ustvit in bi ga zbila (ubila), pa boh ne dej, da se to naredi, se prej sama fentam, predn bi ti sploh do mene pršu, in ti bi zaradi otrokove ne vednosti oz. starševske nepazljivosti mene ubiu!!!!!!????? mislm ej, pa dj mau poglej kaj si napisau - načeloma mi je sveto samo rdeča luč na semaforju, ostalo niti ne brzdaj konje! rajš ti merkaj, da kdo tebe ne ubije :unsure: :winkiss: aja pa fakičeu jz drgač ne kažem, mam bonton, samo določena oz. dotična oseba si ga pa zasluži :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 sam d nau spt chicken fight :whistle: kva j beyba, dj no povj na uha kaj dogaja gor :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 sam d nau spt chicken fight :whistle: kva j beyba, dj no povj na uha kaj dogaja gor :naughty: :whistle: u živo u živo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 men tud ej, k ni nobenga od unih norcou k skoz neki kao provocirajo, ampak mi se ne damo :worship: :evilgrin: Mam čas. Kdaj lahko začnem... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 :whistle: u živo u živo uuuuuuuuu... kdaj pa? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 uuuuuuuuu... kdaj pa? :naughty: kmau hehe, ej vajvarca, dj ti men povej kakšn je vreme dolelelele Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 :whistle: u živo u živo dej povej,jest nam mogu gor pridet,ka mam vse tri gume zaneč :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kmau hehe,ej vajvarca, dj ti men povej kakšn je vreme dolelelele hm, pada ne neč, ma sončka pa tut ni :unsure: taku kremižlavu :lol: dej povej,jest nam mogu gor pridet,ka mam vse tri gume zaneč :naughty: kr vse tri? ojejgate... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 spet se lahko samo smejim ..... :D smeh je pol zdravja druga polovica je pa varna vožnja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 men tud ej, k ni nobenga od unih norcou k skoz neki kao provocirajo, ampak mi se ne damo :worship: :evilgrin: a ti se ne daš, al kva :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 aja pa fakičeu jz drgač ne kažem, mam bonton, samo določena oz. dotična oseba si ga pa zasluži :evilgrin: mah, stara, za to, da pokažeš fakiča, je potreben en dokaj nizek psihološki nivo... tako pr men, kokr pr teb :) zdej si ga že kazala, nema ti spasa :D PS: jst sm ga kazu za štos, ti pa iz čiste ihte ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kr vse tri? ojejgate... :naughty: ja čist so že brez profila :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 mah, stara, za to, da pokažeš fakiča, je potreben en dokaj nizek psihološki nivo... tako pr men, kokr pr teb :) zdej si ga že kazala, nema ti spasa :D PS: jst sm ga kazu za štos, ti pa iz čiste ihte ... Komu pa si za štos pokazu fakiča? Upam da komu, k razume štos :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave