Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 joj... kaj vse zamudim...... :cry: čudn d sm js tut to zamudu.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 čudn d sm js tut to zamudu.. :D kje si pa bil takrat .... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kje si pa bil takrat .... :naughty: da ni biu u grmolu .... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 roky-ja smo mogl prejšnjič na ridah utišat..se še dexovga motorja ni slišal k je tko upil :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 da ni biu u grmolu .... :naughty: :naughty: kje?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lakyluk Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 smeškotom bi se lahk počas začelo govorit debilkoti sploh če jih ti uporabljaš... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kje si pa bil takrat .... :naughty: to se tut js sprašujem.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Snoopy bo spet krical :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lakyluk Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 pol sm, srečal tvojga brata? (s kerim se zdej menim?!?!?) :blink: z mano :) kaj z motorjem al z avtom?? ku bratec nima motorja... usaj da bi vedu ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 da ni biu u grmolu .... :naughty: :naughty: nop, nism biu u grmovju.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 nop, nism biu u grmovju.. :D a si zihr .... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 a si zihr .... :naughty: 100% :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 roky-ja smo mogl prejšnjič na ridah utišat..se še dexovga motorja ni slišal k je tko upil :whistle: Jst sm kumej koga kej slišou :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Piki se je včeraj prišel "poslovit" od rid.. Pa je šla polovica I.Q.-ja !!! :krneki: Nope. Enostavno ne morem preko lastnih moralnih načel Realist :evilgrin: Fental bi ga, pa magari bi šel sedet. Zakaj bi sedel, če lahko ležiš :whistle: a ti ne daš, al kva :naughty: :whistle: mah, stara!!! PS: jst sm ga kazu za štos, ti pa iz čiste ihte ... Pa je en Dr. Rugl-ov "padu" :kva1: Drugič bom nesel en velik čep zraven :) Jst pa drugo polovico :yes: A je kdaj že kaj blo? :krneki: Sej do konc leta je še dolga, mogoč pa pade O:-) se je že zgodil da je blo :D wrong :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 100% :D Jest sm pa pomoje neki vidu en grmovje k se je tresu :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Jest sm pa pomoje neki vidu en grmovje k se je tresu :hmm: :lol1: lohk da se je tresu.. čist možno :D ampak ne zarad mene :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 mater se mi zdi da domače naloge neboste uspeli opravit!!! :whistle: :whistle: :whistle: hehe sploh ne vem kdo ti je dovolil take naloge dajat a si nor že tko ne sledimo rabim vsak dan najmn uro da prečekiram in danes sem spustila še ene 4 strani vmes zdej me pa firbec matra če ni glih tam en podal mojo repliko sam ne vem če bi raskirala še kakšno uro da bi zadevo prečekirala,zajebano tole danes pa najbrž ni blo nobenga gor?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 sploh ne vem kdo ti je dovolil take naloge dajata si nor že tko ne sledimo rabim vsak dan najmn uro da prečekiram in danes sem spustila še ene 4 strani vmes zdej me pa firbec matra če ni glih tam en podal mojo repliko sam ne vem če bi raskirala še kakšno uro da bi zadevo prečekirala,zajebano tole danes pa najbrž ni blo nobenga gor?? naloga je naloga!!! :whistle: :whistle: dovolu sem si sam, a maš kej proti??? :naughty: :naughty: OOOO MMMAAAAMMMMAAAA!!! ČE SO PA OTROC RADI ZAPOSLENI!!! :whistle: :whistle: ČE SEM JAZ MORAL KR NEKI UR BRAT, BOŠ TUD TI!!! :whistle: :evilgrin: :naughty: TRPI!!!! :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 POLONCAAAAAA!!!!!! :yea1: PRAVIŠ DA JE DUKI MOTOR MOŠKIH SANJ!? :nono: NAROBE!!!!! :nono: TOLE, PA ŽE MOGOČE!!! :eek: :eek: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 POLONCAAAAAA!!!!!! :yea1: PRAVIŠ DA JE DUKI MOTOR MOŠKIH SANJ!? :nono: NAROBE!!!!! :nono: TOLE, PA ŽE MOGOČE!!! :eek: :eek: :rolleyes: MV Agusta F4 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Pfff pussy bike Real men ride: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 a tak si ti le čak se me bom jutr dopust uzela pa bom cel dan klobasala tuki gor,pa boš pol vidu kaj pomen trpet :winkiss: najs motorin un gor sam glih funkcjonalen pa glih ni preveč in glede na to da nas poletje počasi zapušča,....... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Pfff pussy bike Real men ride: :D :D MA NEMA MOPEDA, PREKO HUSOTA!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 a tak si ti le čak se mebom jutr dopust uzela pa bom cel dan klobasala tuki gor,pa boš pol vidu kaj pomen trpet :winkiss: najs motorin un gor sam glih funkcjonalen pa glih ni preveč in glede na to da nas poletje počasi zapušča,....... :naughty: JA TAK SEM, PA KAJ!!! :whistle: :whistle: KAJ TI MOREM, ČE ZAGRIZEŠ NA PRVO!!! :slap: :slap: :lol1: :lol1: MAL ZA POPESTRITEV, DA SE MAL ZMIGATE TIPKAT!!! :lol1: :lol1: SEM MAL VABE, PA ŽE TRZATE!! HEHE :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 zame je tole cist ql se mal bom postimu pa bo hehehhhe :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave