Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) djte mer no!!!! al pa kj bl pametnga pište!!!!!!!!! :closedeyes: ja pa ti povej kej pametnga, npr. ka maš že zame k si u tork neki omenjau :naughty: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil Tanjuška
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 djte mer no!!!! al pa kj bl pametnga pište!!!!!!!!! :closedeyes: 2+2=4
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 a sam dons? :D :D djte mer no!!!! al pa kj bl pametnga pište!!!!!!!!! :closedeyes: Hecam se no :P s temu se zih da kolenčkat po ridah an :evilgrin: Ja, k greš po tački ne letijo iskre ampak žaganje :lol1:
cof Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 s temu se zih da kolenčkat po ridah an :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 s temu se zih da kolenčkat po ridah an :evilgrin: seda tud kolevčkat sam pol so pa taka :headbang: za kolenčkanje je treba potrpet :winkiss:
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Kaj si spet noro veverco pojedla???? :grim :grim
pirrulz Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) še ena ljubezenna ledu,sem skor fuknla k sem to fotko delala,kje pa najbrž ne rabim pisat Burkina Fasso? :) Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil pirrulz
maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Bodite srečni in veseli, ker me ceu vikend ne bo gor :naughty: ... trpte brez mene :evilgrin: grem na morje :whistle: Maus vas ma rat :004
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ja pa ti povej kej pametnga, npr. ka maš že zame k si u tork neki omenjau :naughty: nč ne povem...bom ti pokazal...k bom okol tekup a me boš bla prisiljena lovit... :whistle: 2+2=4 :grupni:
Frips Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 jao pa da te ni sram tak fotograf pa nima svoje lubice slikanele kaj čmo s teboj narest :whistle: še ena ljubezen na ledu,sem skor fuknla k sem to fotko delala,kje pa najbrž ne rabim pisat njah njah.....to je prava raketa :D
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 nč ne povem...bom ti pokazal...k bom okol tekup a me boš bla prisiljena lovit... :whistle: :grupni: uf pol morm pa dat batice gor, da bom laži laufala, pa da te ujamem :evilgrin::naughty: če ne bom pa že ninja vajvarcam rekla nj pomagajo - a si jih vidu kako so divje :krneki: :ninja:
snoopy Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 uf pol morm pa dat batice gor, da bom laži laufala, pa da te ujamem :evilgrin::naughty: če ne bom pa že ninja vajvarcam rekla nj pomagajo - a si jih vidu kako so divje :krneki: :ninja: olala....grožnje...to je samo posledica nepriznanega strahu... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :chase: :OK: upam da bo kj fotkičov ane... :naughty: :naughty:
Jure Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Iz zanesljivih virov sem zvedel, da je potrebna pri gibanju na ridah in v okolici skrajna previdnost. Invazijo namrec pripravlja truma vesoljsih vajvarc, ker baje berejo Motosvet in pravijo, da je potrebno neumnostim na na kacjih ridah naredit konec enkrat in za vselej. Vodja darth brum je ze odposlal vec bojnih ladij, ki naj bi v planino prispele enkrat jutri. Vesoljske vajvarce zgledajo nekako tako in so oborozene s svetlobnimi meci: darth brum pa zgleda nekako takole: Seveda je tajna obvescevalna sluzba ridaskih vajvarc (SOVAR) Slovenski obvescevalni Vavarcji addelk Ride) ze obvescena in ze zbira lokalne bojevnike, ki bodo pomagali odbit vesoljsko invazijo. Po zadnjih informacijah (SOVARja) sta pa svojo pomoc pri branjenju domace zemlje ponudila tudi super vajvarca in Vajvarca Lee San Razplet sledi v naslednjih dneh :trance_33_sleep: :evilgrin:
maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Glede na vse zgoraj napisano... hvala bogu, da me nau :lol1:
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja se bo treba kr merkat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 DeX,jemumru :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :worship: :worship:
mojgap Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) Iz zanesljivih virov sem zvedel, da je potrebna pri gibanju na ridah in v okolici skrajna previdnost. Invazijo namrec pripravlja truma vesoljsih vajvarc, ker baje berejo Motosvet in pravijo, da je potrebno neumnostim na na kacjih ridah naredit konec enkrat in za vselej. Vodja darth brum je ze odposlal vec bojnih ladij, ki naj bi v planino prispele enkrat jutri. Vesoljske vajvarce zgledajo nekako tako in so oborozene s svetlobnimi meci: darth brum pa zgleda nekako takole: Seveda je tajna obvescevalna sluzba ridaskih vajvarc (SOVAR) Slovenski obvescevalni Vavarcji addelk Ride) ze obvescena in ze zbira lokalne bojevnike, ki bodo pomagali odbit vesoljsko invazijo. Po zadnjih informacijah (SOVARja) sta pa svojo pomoc pri branjenju domace zemlje ponudila tudi super vajvarca in Vajvarca Lee San Razplet sledi v naslednjih dneh :trance_33_sleep: :evilgrin: To si si pa dal dela. Odlično! :worship: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Pol pa Ride vrnejo udarec..... Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil mojgap
mojgap Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Celotno Dexovo objavo sva citirala zgolj z namenom nabijanja strani. :whistle: :alien1: :alien1:
Frips Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Madona to na ridah pa nevarn ratal. Se zdaj resno sprašujem, če se upam gor :D
maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Madona to na ridah pa nevarn ratal. Se zdaj resno sprašujem, če se upam gor :D Ti sam gor prid, pa reč " Js sm od mausa prijatu" pa hitr skoč na moped in spizdi :lol1: .. sj te naujo do logatca ujel :lol1:
Frips Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Če moram to rečt, pol bom raj sam odpru vizir, pa v drugi mim se zadru. Kar je varno je varno :D
maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ja sj.. s takimi čoroti ma vsaj velzga... ampak js bi raj v dnarnco gledu s takimi debelimi čoroti al kaj so že :lol1:
Priporočene objave