Port Folio Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 sam ne podpisuj se pod moje oči :rolleyes: :evilgrin: Rabiš tatoo :naughty: tukej se notri piše sam o Ridah, ne pa o nekih zooloških anomalijah Se mi dozdeva, da se limajo osebne fotke :naughty: :krneki: :naughty:
Furioso Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 ...tudi vajvajrce vedo, kaj je na ridah potrebno počet...
snoopy Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Rabiš tatoo :naughty: Se mi dozdeva, da se limajo osebne fotke :naughty: :krneki: :naughty: ne rabim tatooja...mam rdeče oči :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
PikiJapok Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 mam rdeče oči :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Te oča niso učili, da je to nesporen znak, da imaš možgane na rezervi? :whistle:
snoopy Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Te oča niso učili, da je to nesporen znak, da imaš možgane na rezervi? :whistle: Nope...prav da je to zarad dobrih recnij!!! :kva2:
Port Folio Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 ne rabim tatooja...mam rdeče oči :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ne se sicirat, ti sam reč, pa ti prnesem "vizinke", riž ti lahko povzroči bolezen beri-beri (ni zaj..ancija, IT IS TRUE) by Ali G
Frips Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Ej lokalci eno vprašanje. Ne poznam stare ceste od LJ do KP-ja...Mi lahk en relacijo razloži ? Thx :D
Tanjuška Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Ej lokalci eno vprašanje. Ne poznam stare ceste od LJ do KP-ja...Mi lahk en relacijo razloži ? Thx :D ti sam na brezovico dol pol pa gasa lohk pol na postojno (umes so the ride) al pa kr skoz naravnost na novo gorico in pripujsau boš do KP :naughty:
Furioso Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Ride specialitet: :naughty: Vajvarca inklusive? :o
KeC Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Ej lokalci eno vprašanje. Ne poznam stare ceste od LJ do KP-ja...Mi lahk en relacijo razloži ? Thx :D Pred vasjo Planina zaviješ levo in malce kasneje desno ter prideš na glavno cesto tik pred Postojno. :whistle:
Frips Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 ti sam na brezovico dol pol pa gasa lohk pol na postojno (umes so the ride) al pa kr skoz naravnost na novo gorico in pripujsau boš do KP :naughty: A na Go se rid izognem? Nekam preveč veverc je gor zame.....:D
greenninja Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Vajvarca inklusive? :o Može i inkluziv + izkluziv. Ampak je precej dražji meni.... :closedeyes:
Furioso Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Može i inkluziv + izkluziv. Ampak je precej dražji meni.... :closedeyes: Lahko s kartico plačam? :o :)
greenninja Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Lahko s kartico plačam? :o :) Može. No, mislim, da lahko. Bom vprašala lokalnega gozdarja. Drugače pa...... Z jajcom ali brez? :grrr
Tanjuška Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 A na Go se rid izognem? Nekam preveč veverc je gor zame.....:D iiiiiiiiijjjjjjaaaaaaaapppppppp hehehe, tud če greš na PO se loh ridam izogneš, baje ne vem, tm se ne vozm :whistle:
Frips Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Pol pa prosim lepo veverce razžente.....sem komi motor spucal, ne da se mi ga še enkrat :whistle: Se "vidmo" jutr......
Furioso Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Može. No, mislim, da lahko. Bom vprašala lokalnega gozdarja. Drugače pa...... Z jajcom ali brez? :grrr Z. Eno zate, eno zame. :P
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Ej lokalci eno vprašanje. Ne poznam stare ceste od LJ do KP-ja...Mi lahk en relacijo razloži ? Thx :D hehe si pa za štose to greš iz žabarije na kranjsko goro pa čez vršič pa dol na gorico ćez štanjel na sežano divačo ilirsko bistrco kozino črn kal pa prideš u kopr če ne fališ odseka :evilgrin: vreme tuki:hm dežja najbrž ne bo sicer pa je rahlo vetrovno in nekje okol 17stopin po večini oblačno
PikiJapok Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 hehe si pa za štose to greš iz žabarije na kranjsko goro pa čez vršič pa dol na gorico ćez štanjel na sežano divačo ilirsko bistrco kozino črn kal pa prideš u kopr če ne fališ odseka :evilgrin: Mat'r Sanda, si zakomplicirala.. Ah, a ni lažje, če gre čez Šlofl'co, pa pred Rin'co desno, pa čez Sodraž'co, pa na Bloke, pa v Bloški Polici Levo, pa mimo Lož-a, potem pa čez sviščake na Ilirsko Bistrico, pa na Podgrad, pa pride v Kozini ven... Pol je pa že skoraj v Kopru... :whistle:
Priporočene objave