condor Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Vrjamem, da vs je zebl ja, hehe :) Se vidmo dons gor :yea1: 99,9% da ne. pa lahko noč
Sanda7 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 norci zmešani mi grejo kr kocine po konc ko pomislim kako vas je moglo zebst ampak :worship:
biker77 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Nekak ni zneslo do reke, biu pa tud nek grobnik omenjen, ter še par destinacij. :whistle: :krneki: ps. blo je super, ob priliki ponovimo das ist aber nicht normal mene je že od rid do doma mal zebl..brrrrrrrrr
Sanda7 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 to je pa že čudež da je mal mira tuki gor se vidi da je lepo vreme in da en del ridašev najbrš še spi
condor Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Jst sm se ze zbudu :yes: :) me 2
Fric Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 kaj zdej kam ste jo popihali učer na motozboru (men se zdi da nism dobr slišu hehe nek portorož mogoče :rolleyes: hehe) drgač pa dns se še kej oglaste u naših koncih :naughty:
Jure Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 kaj zdej kam ste jo popihali učer na motozboru (men se zdi da nism dobr slišu hehe nek portorož mogoče :rolleyes: hehe)drgač pa dns se še kej oglaste u naših koncih :naughty: Prou si slisu, prou, cela obala je bla nasa ucer :D Prsli ob 4 domu :kva2:
zverko Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 kaj zdej kam ste jo popihali učer na motozboru (men se zdi da nism dobr slišu hehe nek portorož mogoče :rolleyes: hehe)drgač pa dns se še kej oglaste u naših koncih :naughty: jest pridem,taprej na ride,pol pa na zbor....na en pir ali dva.......najst :)
Fric Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Prou si slisu, prou, cela obala je bla nasa ucer :D Prsli ob 4 domu :kva2: hehe zanimivo (a plavali ste se tudi kej :P )
snoopy Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 to je pa že čudež da je mal mira tuki gorse vidi da je lepo vreme in da en del ridašev najbrš še spi Eni smo vstali že zgodaj zjutraj in smo se šli mal fizkulturo...kljub kratki noči... Jst pa grem mal na ride pogledat...da vidim če še znam.... ;) :D LP snoopy
Port Folio Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Rani ridaši, ni kej :rolleyes:
osa rider Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 jst germ danes na privat žurko, tko da ostali TRPITE!!!! :whistle: :lol1: :lol1: HEHE!! :yea1:
RHonda Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Bo danes kej gor?? Verjetno se spotoma kej oglasim .)
Jure Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Tajna obvsescevalna sluzba iz rid (SOVAR) mi je ravnokar sporocila, da se trenutno na ridah nahajata condor in Tanjuska, Osa rider je pa na poti :D
gandi Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Tajna obvsescevalna sluzba iz rid (SOVAR) mi je ravnokar sporocila, da se trenutno na ridah nahajata condor in Tanjuska, Osa rider je pa na poti :D Pa ni Osa že "plastik" dubu? Sam ne mi rečt he he he... Verjetn so zlate :whistle:
Jure Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Pa ni Osa že "plastik" dubu? Sam ne mi rečt he he he...Verjetn so zlate :whistle: Osa se zmer brez motorja :lol1: :lol1: :lol1: selzavtompress Plastike pa motor so fertik, ampak pa on ni mel cajta it iskat :D
_Fingi_ Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Dex, a boš danes kej gor, bi te mogu neki uprašat zarad husota :unsure: :huh:
Jure Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Huh ne vem ce danes kej pridem.. Sem povabljen na en piknik, zato nas bo kar nekaj stalnih manjkalo na ta racun :) Cene pa jutri :) Lahko mi pa napises tudi PM, pa ti bom odgovoril ce bom vedel
MotoBoy Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Mal slik dons iz rid :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Frips Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Danes se je po ridah "potikal" beli speed triple, drugič se drži svojega voznega pasa :headbang:
Sanda7 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 blažen mir tuki gor danes sem sama zastopala danes vejverčjo farbo aja pa ne se jutr ustrašit k so neki novi flekci na ravnini pa ena čudna zelena kawasaki barva pr parkingu
PikiJapok Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Danes se je po ridah "potikal" beli speed triple, drugič se drži svojega voznega pasa :headbang: Kaj ne veš... Na ridah velja pravilo "pusti, da vsak vozi, kakor mu paše... sej bo sam kriv za posledice". Preberi si par strani nazaj. Večina ridašev tako vedenje tolerira in podpira. :whistle: blažen mir tuki gor danessem sama zastopala danes vejverčjo farbo aja pa ne se jutr ustrašit k so neki novi flekci na ravnini pa ena čudna zelena kawasaki barva pr parkingu A potem sva tebi trobila s Tommy-jem okrog pol devete. Ena sama pojava je stražila ride pred vsiljivci... :krneki:
Priporočene objave