Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Huhhhh...... To pa nekak ni v moji navadi.........ipaQ je večkrat med njimi Tanjuška, pa Sanda.........in ipaQ sta obe Dame......jap.......z velikim D. Ne sej tisti, kateri malo dalj berejo tole temo, že vejo zakaj se gre :photo: Interna fora.
2384nsdf83 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Pred mojimi očmi ni padel še nihče, to trdim pa sem dostkrat gor, tud med tednom... v bistvu škoda, glede na to, da se tok trudiš s fotografskimi podvigi :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Huhhhh...... To pa nekak ni v moji navadi.........ipaQ je večkrat med njimi Tanjuška, pa Sanda.........in ipaQ sta obe Dame......jap.......z velikim D. ok, Tanjuška je res DD, ampak Sanda7 je pa bl ... ? :) Lahko greš pa lepo previdno čez ride pa fakiče kažeš publiki. Tako malo za hec :) Ker za svoje prste sam odgovarjaš :)
klimbra Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ok, Tanjuška je res DD, ampak Sanda7 je pa bl ... ? :) OK......nooooooooooo........je pa Sandica potem.......malček bolj .........Alternativna!!!!!!
Furioso Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ok, Tanjuška je res DD... Ima mogoče tudi DiD verigo na SVju?? :naughty: :whistle:
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Ima mogoče tudi DiD verigo na SVju?? :naughty: :whistle: A ma on SV-ja? A nima bandita?
klimbra Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Jap........Banditka......zato pa je tako..........."gajstna" :OK: :OK: :OK: :worship:
Furioso Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 A ma on SV-ja?A nima bandita? :grim Res ima Bandita. Ampak mene bolj veriga zanima. Je DiD? :P ;) Jap........Banditka......zato pa je tako..........."gajstna" :OK: :OK: :OK: :worship: Dokler to ni znanstveno dokazano, je nedolžna. :D
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Jap........Banditka......zato pa je tako..........."gajstna" :OK: :OK: :OK: :worship: Uf, je pa SV bolj gajstn od umirjenega Bandita. SV iztopa zaradi performancov, Bandit pa zgolj z imenom.
Sanda7 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ok, Tanjuška je res DD, ampak Sanda7 je pa bl ... ? :)Ker za svoje prste sam odgovarjaš :) kaj bl......?????? OK......nooooooooooo........je pa Sandica potem.......malček bolj .........Alternativna!!!!!! le kaj misliš s tem povedat?
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 kaj bl......??????le kaj misliš s tem povedat? :lol1: :lol1: :lol1:
biker77 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 :headbang: :headbang: adijo
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 :headbang: :headbang: adijo ne trijo adijo :lol1: :lol1: :lol1:
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 DD - Debela Deklca je moja ljubica hoj la rija hoj la rija hoj la rija hoj baje sm to jz :lol1: :lol1: :lol1: ampak pravjo ljudje: dok ljulja ne žulja
xr800 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 DD - Debela Deklca je moja ljubica hoj la rija hoj la rija hoj la rija hoj baje sm to jz :lol1: :lol1: :lol1: ampak pravjo ljudje: dok ljulja ne žulja Mogoče je pa na kake košarice letelo :whistle: :naughty: ? Kaj pa jaz vem...... :winkiss:
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Mogoče je pa na kake košarice letelo :whistle: :naughty: ? Kaj pa jaz vem...... :winkiss: a na mojo the košaro tko k mamo the ovink :lol1: :lol1: :lol1: uuuuuuuuuuuuu lohk pa da na the vajvarce
xr800 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 a na mojo the košaro tko k mamo the ovink :lol1: :lol1: :lol1: uuuuuuuuuuuuu lohk pa da na the vajvarce Sicer čisto možno, čeprav močno dvomim......Pečka je pa čisto OK..... :evilgrin:
PikiJapok Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 a na mojo the košaro tko k mamo the ovink :lol1: :lol1: :lol1: uuuuuuuuuuuuu lohk pa da na the vajvarce :slap: Kako THE košaro??? Kak THE ovin'k? Na tvoji dve "D košarici"... :hmm: 'bemtiš... spet moram vse narisat... :doze: Sicer čisto možno, čeprav močno dvomim......Pečka je pa čisto OK..... :evilgrin: A pečka v idrijskem narečju? :whistle:
xr800 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 :slap: Kako THE košaro??? Kak THE ovin'k? Na tvoji dve "D košarici"... :hmm: 'bemtiš... spet moram vse narisat... :doze: A pečka v idrijskem narečju? :whistle: Ne. Sr'makova pejč........po štajersko..... :rolleyes:
PikiJapok Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Ne. Sr'makova pejč........po štajersko..... :rolleyes: A-ha... s'm mislu, da pa idrsk... k' tm dol pa piička zakurja če jih ziibe. :whistle:
xr800 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) A-ha... s'm mislu, da pa idrsk... k' tm dol pa piička zakurja če jih ziibe. :whistle: He, he .......sam da sr'maka ne zejbe........... :naughty: :whistle: Popravljeno September 3, 2007. Popravil xr800
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) ej ridaši, a se gremo eno novo dejavnost na ridah???? pejmo se mad max-e itak smo že čist divji oz. smo divjaki, tko da bojo mel še kej za govort, ker so že nekam preveč dolg časa tih :evilgrin: muvahahahahahahaha Popravljeno September 3, 2007. Popravil Tanjuška
Polona N. Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ej ridaši, a se gremo eno novo dejavnost na ridah???? pejmo se mad max-e itak smo že čist divji oz. smo divjaki, tko da bojo mel še kej za govort, ker so že nekam preveč dolg časa tih :evilgrin: muvahahahahahahaha :lol1: :lol1: jst sm za .... :evilgrin:
Priporočene objave