Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 emmmmmmmmm.......lahk tud medva začneva......ti sm za rokav pocuki :whistle: :naughty: :naughty: me bo moja prjatlaca zadaula :unsure: :whistle: :kva2:
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 in zakaj se pol non stop oglašaš klele gor in moraliziraš, če veš, da ni efekta??? pa dj se že spomni kaj boš govoru al pa šat da fakanal, pa pust nas, da se od seksa na ridah pogovarjamo - miruj Zato ker sem že nekj let prijavljen na motosvet. Mimogrede, sem bil tu pred tabo. In se lahko oglašam kjerkoli hočem.
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) Zato ker sem že nekj let prijavljen na motosvet. Mimogrede, sem bil tu pred tabo. In se lahko oglašam kjerkoli hočem. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dj raj povej, če si kdaj seksau na ridah :hmm: k si oldtimer že, pa ns poduči in začni moralizirat, da bomo kontracepcijo uporablal. aja bdw ka je bloš kondomi al tabletke? Popravljeno September 3, 2007. Popravil Tanjuška
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dj raj povej, če si kdaj seksau na ridah :hmm: k si oldtimer že, pa ns poduči in začni moralizirat, da bomo kontracepcijo uporablal. aja bdw ka je bloš kondomi al tabletke? Nisem. In tudi ne moraliziram. Vozim verjetno bolj hitro in bolj divje kor ti. Samo javno podajam mnenje o folku, kateri nima kaj za počet v življenju in vsak da po službi rine na en grd umazan plac ob neki lokalni cesti. In to še ni dovolj. Še vikend tam preživite :rolleyes:
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) ...ka je bloš kondomi al tabletke? Nekateri ljudje pri tvojih letih ne potrebujejo ničesar. So že zreli za družino. Ti očitno še nisi :trance_33_sleep: Sej se sam mal hecam :) Popravljeno September 3, 2007. Popravil Brihta
PikiJapok Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dj raj povej, če si kdaj seksau na ridah :hmm: k si oldtimer že, pa ns poduči in začni moralizirat, da bomo kontracepcijo uporablal. aja bdw ka je bloš kondomi al tabletke? Kaj misliš, da mor'š bit povsod prva? :whistle: Ja-pa-ja-de... Na ridah se je že tol'ko prekolenčkal', da ... Sam zadn'e cajte je bolj malo takih gor, ki bili za akcijo. Se raje ukvarjajo s tehniko v ovinku. Pa doma mastrubirajo na sliko od Rossi-ja. Ene pravijo, da imajo nekateri kondomi boljši okus, kakor tabletke... :whistle: Sicer je pa najzanesljivejša kontracepcija ravno aspirin med koleni. :evilgrin:
zverko Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 me bo moja prjatlaca zadaula :unsure: :whistle: :kva2: mislem de ne......nima lih ne vem kolk interesa zame :hmm: :unsure:
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Nisem. In tudi ne moraliziram. Vozim verjetno bolj hitro in bolj divje kor ti. Samo javno podajam mnenje o folku, kateri nima kaj za počet v življenju in vsak da po službi rine na en grd umazan plac ob neki lokalni cesti. In to še ni dovolj. Še vikend tam preživite :rolleyes: Nekateri ljudje pri tvojih letih ne potrebujejo ničesar. So že zreli za družino. Ti očitno še nisi :trance_33_sleep:Sej se sam mal hecam :) ka a pol nč ne seksaš???
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Kaj misliš, da mor'š bit povsod prva? :whistle: Ja-pa-ja-de... Na ridah se je že tol'ko prekolenčkal', da ... Sam zadn'e cajte je bolj malo takih gor, ki bili za akcijo. Se raje ukvarjajo s tehniko v ovinku. Pa doma mastrubirajo na sliko od Rossi-ja.Ene pravijo, da imajo nekateri kondomi boljši okus, kakor tabletke... :whistle: Sicer je pa najzanesljivejša kontracepcija ravno aspirin med koleni. :evilgrin: nope ne aspirin ampak motor :wub:
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) ka a pol nč ne seksaš??? Na umazanem placu ob magistralki mi ni neki fetiš :winkiss: Drugače pa, grem jst po službi domov k dragi in ne na ride... Popravljeno September 3, 2007. Popravil Brihta
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 mislem de ne......nima lih ne vem kolk interesa zame :hmm: :unsure: ja če si pa tok tih skoz, kej povej an :evilgrin:
PikiJapok Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 nope ne aspirin ampak motor :wub: Samo, da so noge narazen, kajne? :whistle:
zverko Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ja če si pa tok tih skoz, kej povej an :evilgrin: šparam jezk za kej druzga :lol1: :whistle:
moto rider Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 IZZIVAM VSE RIDAŠE! Stalno berem o izkušnjah in kdo zna peljati in kdo ne zna... Zato predlagam, da pokažemo, kdo kaj zna. Koliko komu pomaga tehnika in vožnja po kolenu in mejni nagibi... Da vidimo kdo ima jajca in kdo je samo gobezdalo... Predlagam "motoristični "lov na lisico" Pravila "lova na lisico" so enostavna: - vsak se udeleži na lastno odgovornost in lastne stroške (organizacije ni) - vsak vozi s SVOJIM motociklom in po lastnih zmožnostih - vsak prinese s seboj fotoaparat in dva filma, ki se ju na štartu označi... S posnetki s filma dokazuje, da je dejansko bil na "kontrolnih točkah" - zadnji, ki prispe na cilj plača PIZZO in pijačo vsem ostalim udeležencem v Pizzeriji Portus na Uncu Trasa je sledeča: Kilometrov je dovolj, da vsak pokaže svoje vozniške izkušnje in sposobnosti. To je "dirka" za čast. SPREJMITE IZZIV ALI PA UTIHNITE ŽE ENKRAT S TEM POVELIČEVANJEM RIDAŠKIH IZKUŠENJ! Vsem sotekmovalcem sem pripravljen pomagati po najboljših močeh z nasveti pred začetkom "dirke"! PikiJapok! Končno en pameten! :grupni: Že treniram!!! :surrender: :yes: P.S. Ampak, kar naenkrat je "hrojev" zmanjka PikiJapok, a ne?l!! :yes: :naughty: :D
gorskaroza Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) "Trobljenje ne pomaga. Če bi rad vzbudil pozornost moraš ovinek prevozit tako, da sediš na rezervoarju :ninja: Brez heca, videl na lastne oči" Popolnoma kretensko obnasanje. Tega osebka sicer poznam iz sole in ni slab clovek, ampak to kar je pa uceraj delal.. No comment :BUA: :BUA: :BUA: Jap to sem pa tudi jaz vceraj videla, pa nisem bila ravno navdusena nad akrobacijami... Sem sla potem raje kr na caj. Popravljeno September 3, 2007. Popravil gorskaroza
peter1 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Na umazanem placu ob magistralki mi ni neki fetiš :winkiss: Drugače pa, grem jst po službi domov k dragi in ne na ride... in kaj ima tvoja draga od tebe k ti sediš za compom in klatiš bedarije
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Na umazanem placu ob magistralki mi ni neki fetiš :winkiss: Drugače pa, grem jst po službi domov k dragi in ne na ride... jz pa mojga dragega od jaham na ride, pol se pa še tm doldajeva po travci, ker sva se že naveličala garaže - pa človek have a life, inovativnost, inovacije aaaaaatttttttttaaaaaaaaaaa, joj si pa res že starina, če sam doma paradiraš, eh in ti boš men kej pametnga povedau od seksa :blink: ti bdw ket pa je tvoja draga zj k ti na motomarsu visiš???
peter1 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 jz pa mojga dragega od jaham na ride, pol se pa še tm doldajeva po travci, ker sva se že naveličala garaže - pa človek have a life, inovativnost, inovacije aaaaaatttttttttaaaaaaaaaaa, joj si pa res že starina, če sam doma paradiraš, eh in ti boš men kej pametnga povedau od seksa :blink: ti bdw ket pa je tvoja draga zj k ti na motomarsu visiš??? Baterije od vibratorja fila ,da bo brihta lahk na MS
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 in kaj ima tvoja draga od tebe k ti sediš za compom in klatiš bedarije A zdej je pa že narobe, če se za pol ure na internet obesim. Ajoj :rolleyes:
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) Samo, da so noge narazen, kajne? :whistle: pa da je vlažno, pa da se kolen ne poriva u prazno Popravljeno September 3, 2007. Popravil Tanjuška
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 jz pa mojga dragega od jaham na ride, pol se pa še tm doldajeva po travci, ker sva se že naveličala garaže - pa človek have a life, inovativnost, inovacije aaaaaatttttttttaaaaaaaaaaa, joj si pa res že starina, če sam doma paradiraš, eh in ti boš men kej pametnga povedau od seksa :blink: Seveda, če je sex slab in dolgočasen paše popestritev.
Brihta Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Baterije od vibratorja fila ,da bo brihta lahk na MS Ti pa fotoaparat, da boš šel lahko jutri na ride snemat padce. Pa obleči cityexpres roza kombinezonček, da boš bolj viden :trance_33_sleep:
Tanjuška Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 A zdej je pa že narobe, če se za pol ure na internet obesim. Ajoj :rolleyes: merki da te nau ona kam drgam obesla pa za kej druzga obesla :whistle:
kađiva Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 otroc!! da se vam le da :P P.S. a prjavmo to temo za Guinessovo knjigo rekordov-kot temo z največ napisanimi stranmi v 1dnevu oz. še bolje v 1h :lol1:
Priporočene objave