Sanda7 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Kolk maš že prjavljenih??in kolk si jih sama dodala na spisek?? to zna bit zanimivo :kva2: PS:a tanjuška je pa eksikutor?? :lol1: neki bi jih pa res z veseljem dala gor;) drugač pa sem dobila nekaj namigovanj da bi zadevo raje izpeljali v oktobru tako da,men je vseeno lahko se dogovorimo za prvo nedeljo v oktobru
snoopy Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ja kar misl si,a te niso učil neč olike?? je treba starejšim odstopit prostor :P Ej...ti časi so mimo...dandanes je:kdor prej pride prej melje!!! :naughty: :naughty: ah...se vidi...emšo vas počas daje... :kva2: :lol1:
snoopy Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 neki bi jih pa res z veseljem dala gor;)drugač pa sem dobila nekaj namigovanj da bi zadevo raje izpeljali v oktobru tako da,men je vseeno lahko se dogovorimo za prvo nedeljo v oktobru v oktobru???aja..se bi prej ohladil al kaj?? :lol1: PS:sm slučajn na spisku?? :unsure: :chase:
Jure Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Kakšna ekskurzija??? Ja ekskurzija po bunkerjih in rovih v okoliskih hribih :D Drugace pa kar nekaj Rossijev iz rid nas gre 13.9. na Grobnik. Pridete navijat? :whistle: Zenski del pupulacije posebej zazeljen :D
Sanda7 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 če si mi posla PM,pol si ma pa o mama eno hudo idejo :naughty: ,ki jo bo razkrila drug teden
zverko Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ej...ti časi so mimo...dandanes je:kdor prej pride prej melje!!! :naughty: :naughty: ah...se vidi...emšo vas počas daje... :kva2: :lol1: ja,če je nuja,tud vse pred seboj zmeljem :P emšo mene neč ne daje...leta me :lol1: :slap:
gandi Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Tudi jaz sem slisal nekaj o zaklenjenih vhodih.. Nisem pa se nic nasel, je pa res, da tudi prehodil se nisem vsega. Tudi do jame mi se ni ratalo prit. Me pa resno fulll zanimajo te stvari. Tako da ce si za, bi se res lahko enkrat zmenili pa sli. Seveda ustrezno opremljeni. Drugace pa vsak zaklenjen prehod se da odklenit :) Vse za raziskovalne namene :krneki: :) Tole je vhod vanjo... Pa ograja prek katere se mora splezat za nadaljevanje poti v notranjost jame...
Medoo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ja,če je nuja,tud vse pred seboj zmeljem :P emšo mene neč ne daje...leta me :lol1: :slap: Že sedaj? :slap:
snoopy Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ja ekskurzija po bunkerjih in rovih v okoliskih hribih :DDrugace pa kar nekaj Rossijev iz rid nas gre 13.9. na Grobnik. Pridete navijat? :whistle: Zenski del pupulacije posebej zazeljen :D am...to je četrtek??mater no... :huh: ne morm...pa bi rd... :cry: Tisti k naute dirkal....fotoaparate obvezno...da bo še snoopy kj vidu :D če si mi posla PM,pol si ma pa o mama eno hudo idejo :naughty: ,ki jo bo razkrila drug teden me je že strah.... :unsure: bejžma :chase:
gandi Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Tole je vhod vanjo...Pa ograja prek katere se mora splezat za nadaljevanje poti v notranjost jame...
snoopy Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ja,če je nuja,tud vse pred seboj zmeljem :P emšo mene neč ne daje...leta me :lol1: :slap: Vidiš...s tem ko si zanikal...si že vse priznal :kva2:
Sanda7 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 no ja sam čez pa glih ne bi plezali že tko motoristi nismo glih najbl zaželjeni pol pa da se še v jamo švercamo,raj ne sama sem se sicer enkrat tako prešvercala vendar to je bilo dobro desetletje nazaj in tega sedaj ne bi več storila
xr800 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) Ja ekskurzija po bunkerjih in rovih v okoliskih hribih :DDrugace pa kar nekaj Rossijev iz rid nas gre 13.9. na Grobnik. Pridete navijat? :whistle: Zenski del pupulacije posebej zazeljen :D Bom Lojzu povedal, da pride Ride racing team na Grobnik :wacko: , da bo svojega dukca še dodatno spimpal :afro2: ...... :whistle:mužetapajnerdelasivelasepress Popravljeno September 4, 2007. Popravil xr800
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Bom Lojzu povedal, da pride Ride racing team na Grobnik :wacko: , da bo svojega dukca še dodatno spimpal :afro2: ...... :whistle Lojz se zadnje cajte bol po jajcah vozi. Zadnjič mi od Sobočana do Viltuža ni spizdil za več kot 200 do 300 m.
Polona N. Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Pa ne z monsterjem...na sliki je suzuki ane :naughty: :naughty: buy it,try it :kva2: To lahk hitr zamenjam,.. sam v garaži se na druzga vsedem.... če bi imela rižotkarja bi bilo to možno :naughty: :evilgrin: :whistle: tud brez rižotkota se da neki bi jih pa res z veseljem dala gor;)drugač pa sem dobila nekaj namigovanj da bi zadevo raje izpeljali v oktobru tako da,men je vseeno lahko se dogovorimo za prvo nedeljo v oktobru JST TUD!!!!
xr800 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Lojz se zadnje cajte bol po jajcah vozi. Zadnjič mi od Sobočana do Viltuža ni spizdil za več kot 200 do 300 m. Prokleti pussy, zgleda da ga špara za Grobnik...... :whistle:
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Lojz se zadnje cajte bol po jajcah vozi. Zadnjič mi od Sobočana do Viltuža ni spizdil za več kot 200 do 300 km. ..kar dobro ti je šlo... ;) :P
xr800 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ..kar dobro ti je šlo... ;) :P Mater ga je mogo Lobo žgat....... :evilgrin:
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Mater ga je mogo Lobo žgat....... :evilgrin: Ki s te toto fotko dobo? To je Lobo!
xr800 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ki s te toto fotko dobo? To je Lobo! Nsn taki satan, ko ti :evilgrin:
biker77 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ..kar dobro ti je šlo... ;) :P a pol se vidmo v četrtek dol? kul.. drgač je pa en vaš član tut "ridaš"..pa tut pride dol.. no vidim da maš mejčkn boljši čas kot jest..te bom mal zasledval..da si zbolšam čas :naughty:
2384nsdf83 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 no vidim da maš mejčkn boljši čas kot jest..te bom mal zasledval..da si zbolšam čas :naughty: Ne vem, če boš ti Furyja zasledoval ves čas ...
xr800 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 a pol se vidmo v četrtek dol? kul..drgač je pa en vaš član tut "ridaš"..pa tut pride dol.. no vidim da maš mejčkn boljši čas kot jest..te bom mal zasledval..da si zbolšam čas :naughty: Člani so iz cele SLO, tako da dvomim, da hodi kdo iz MB +okolica, dnevno tlačit travco na Ride......Kam drugam posedat, pa že verjamem...... :whistle:
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ne vem, če boš ti Furyja zasledoval ves čas ... Z lahkoto bo... ...se bova čevapov in Coca-Cole do onemoglosti nažrla, pa bo... :D
Lobo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Nsn taki satan, ko ti :evilgrin: Mislim, tolk da se mi nebi slučajno motala pod nogami. Ko me zamerkata za sabo (če sta sploh sposobna tako hitrega dojemanja dogodkov), se čimprej umaknita na pickl stezo.
Priporočene objave