biker77 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ne vem, če boš ti Furyja zasledoval ves čas ... sej sm napisal mal :whistle:
xr800 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Mislim, tolk da se mi nebi slučajno motala pod nogami. Ko me zamerkata za sabo (če sta sploh sposobna tako hitrega dojemanja dogodkov), se čimprej umaknita na pickl stezo. Seveda, eminenca, normališ.......Bomo bejžali,bomo........... Lojz pa Lobo sta ja eno........ :grupni: :yea2: :kva2: sej sm napisal mal :whistle: A bota malo z berglcami tekala okol??? No, sam vprašam........ :whistle: Z lahkoto bo... ...se bova čevapov in Coca-Cole do onemoglosti nažrla, pa bo... :D Kaj vaju bomo pol, kar kotali, al kak? :evilgrin: :naughty: :whistle:
biker77 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 A bota malo z berglcami tekala okol??? No, sam vprašam........ :whistle: sm se v soboto tko v kolen prtegnu da vprašanje če ne res :whistle: pa nism kolenčkal..da ne bom spet baraba izpadu..
xr800 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 sm se v soboto tko v kolen prtegnu da vprašanje če ne res :whistle: pa nism kolenčkal..da ne bom spet baraba izpadu.. No potem pa bo borba enakovredna in na naož...... :evilgrin:
xr800 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) a pol se vidmo v četrtek dol? kul..drgač je pa en vaš član tut "ridaš"..pa tut pride dol.. no vidim da maš mejčkn boljši čas kot jest..te bom mal zasledval..da si zbolšam čas :naughty: Furioso was a terrible racehorse, with zero wins out of 21 starts. However, he was a fantastic sire of jumping horses, standing in France. Furioso was ‘well balanced but with slightly knock kneed forelegs and tight hocks’ and 'had good bone, and walked liked a Lord, with a magnificent pace, very energetic and showing a great deal of amplitude, his tail swinging at each step. His trot and gallop were good but not exceptional. Though full of life he was docile and had a good temperament.’(vir:Wikipedia....) ( :naughty: :naughty: :naughty: ) Popravljeno September 4, 2007. Popravil xr800
Sanda7 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 si morem zdej stran zapomnt da bom vedla od kje naprej nadaljujem k pridem iz šihta pa da ne boste preveč nabijal
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 si morem zdej stran zapomnt da bom vedla od kje naprej nadaljujem k pridem iz šihtapa da ne boste preveč nabijal Pridi kaj na kafe. Illy kafe... ;) :P
Jure Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 :krneki: :krneki: :krneki: Tudi ta je pomagala
maus Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 EJ.. ne da se mi vsega za nazaj brat :closedeyes: KDAJ BO JAGNČK :evilgrin: :winkiss:
PikiJapok Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 KDAJ BO JAGNČK :evilgrin: Hmmm... Po moje za kozličkom... :whistle:
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ekskluzivni posnetki iz Planine... ...Sanda7 in Tanjuška, ob pomoči aktivistke vajvarce, grozijo z razstrelitvijo, če ne bo na Ridah miru za Ridaše...
maus Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Hmmm... Po moje za kozličkom... :whistle: KDAJ BO PA KOZLIČEK NA RIDAH :closedeyes: ne mene štet med kozličke, ker sem str kozu :lol1:
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Tudi aviacija je v pripravljenosti.. Kaj si rekel? :evilgrin:
Furioso Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Newsflash: Žabec je izdajalec!!
klimbra Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Našli smo tudi dvojnega agenta!!!!! :angry:
Tanjuška Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Ekskluzivni posnetki iz Planine... ...Sanda7 in Tanjuška, ob pomoči aktivistke vajvarce, grozijo z razstrelitvijo, če ne bo na Ridah miru za Ridaše... MUAHAHAHAHAHAHAHA
PikiJapok Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Danes so bile pa ride prazne. Sva bila sma... :krneki:
Tanjuška Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Danes so bile pa ride prazne. Sva bila sma... :krneki: nope vajvarce si pozabu :winkiss:
Jure Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Da se tu pripopam, ce koga zanima, konec koncev se je ernest obcasno oglasil tudi na ridah. Ravnokar me je klical Ernestov najboljsi prijatelj, tudi Motosvetovec Osarider in sporocil, da je prislo do spremembe plana. Pogreb bo tudi motoristicen, zelja svojcev in prijateljev, ker bi tudi Ernesto73 to zelel, zato predlaga, da se v cim vecjem stevilu zberemo tudi Motosvetovci in Ernesta pospremimo na njegovi zadnji poti. Glede na to, da je pogreb ob 16h, bi se lahko dobili nekje med 15 in 15.30h pred gostilno in pizzerijo Portus na Uncu in se potem skupaj zapeljali do pokopalisca. Z motorji se bo pogreba udelezil tudi MK Krokar.
biker77 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Da se tu pripopam, ce koga zanima, konec koncev se je ernest obcasno oglasil tudi na ridah. pridem
Original-One Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Da se tu pripopam, ce koga zanima, konec koncev se je ernest obcasno oglasil tudi na ridah. Tole je pa mal mim. Vabi se ljudi, kot, da bi se šlo na veselico. Bodo že sami vedeli, kdo, kje, kam, kdaj. brez zamere dex ;)
Jure Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) Tole je pa mal mim. Vabi se ljudi, kot, da bi se šlo na veselico. Bodo že sami vedeli, kdo, kje, kam, kdaj. brez zamere dex ;) Ni vabilo Zgolj obvestilo za tiste, ki so ga poznali pa nimajo stikov z najblizjimi :glare: Konec koncev je bil Motosvetovec in nekdo, ki se je na ridah veckra ustavil. Veliko nas je takih, ki smo ga poznali prav od tu. Popravljeno September 4, 2007. Popravil DeX
PikiJapok Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) nope vajvarce si pozabu :winkiss: Najs'm puzabu. So raj ušle. Zih'r je zih'r prawjo wajwrce. :krneki: Popravljeno September 4, 2007. Popravil PikiJapok
Priporočene objave