Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Dajte odpersenat, odhimalajat in opustit idejo o zdravlenju Tanjuške. Za njo ma edino moja babi en poseben zvarek... :naughty: :worship: :worship: :worship: uf to me pa res pomiri in to tko, da u komo padm za dva dni :D
PikiJapok Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Dajte odpersenat, odhimalajat in opustit idejo o zdravlenju Tanjuške. Za njo ma edino moja babi en poseben zvarek... :naughty: A 'ma tud' zame kakega? :whistle: sam'šeseksmigrepoglav'.press
greenninja Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 A 'ma tud' zame kakega? :whistle: sam'šeseksmigrepoglav'.press A zvarek ali kakega fraj v svojem imeniku? :blink: Zvarke ma... :grim
Tanjuška Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 A zvarek ali kakega fraj v svojem imeniku? :blink: Zvarke ma... :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
PETARDA46 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 kaj kačje ride pr ns so tisto ovinki :worship: tolikodebate je za :headbang: jz tiste ovinke jem za malco :naughty: Hm... Ti gorila, sej ne da te ne spoštujem kot dobrega voznika, sam lih vseh avinkav nam pa ni triba pajist al pa s tačko zdrsat :naughty: (Ni čudno da so vse ceste gladke in zdrsane :headbang: )
PikiJapok Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 A zvarek ali kakega fraj v svojem imeniku? :blink: Zvarke ma... :grim Ma kej če jo mi zvarki? :headbang: Kakega dobro situiranega in izkušenega iz imenika seveda. :whistle: Saj veš... moški s(m)o kot vino... starejši ko smo, boljši smo. Z ženskami pa je ravno obratno...
girox Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Se pravi javno priznavaš, da se greste Rossije, pa da trenirate, da boste nekoč vozili v GP-ju :rolleyes: Če preživite, bom naviju za vas :worship: Če ne preživijo, bodo heroji.
greenninja Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Ma kej če jo mi zvarki? :headbang: Kakega dobro situiranega in izkušenega iz imenika seveda. :whistle: Saj veš... moški s(m)o kot vino... starejši ko smo, boljši smo. Z ženskami pa je ravno obratno... Heh, hecna stvar... Ma na zvarkih svojo etiketo: "ta božji dar te ozdravi od glave do RITI, samo ga je treba po pameti piti." :yes: Tak da se zvarek lahko naveže na vsebino imenika. :P Kot pomagalo. :grim
Polona N. Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 bolj problem je, ko ti bo kak "deja vu" al pa kdorkol prletu ... sej veš ... ko gre motor po tleh, ni več nadzora, in gre mal po svoje ... in če takrat nasprot prpelješ ... pač bo pa prletu vame.... Nimam kej naredit. Jst to jemlem kot usoda.... Vse je z enim namenom.
Polona N. Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 ne vem zakaj mene sprašuješ k se lepo počas pelem..te pospremim.. .) :D
girox Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Seveda pa znajo vsi, kakor stekli psi popasti vsak predlog, ki odstopa od povprečja. Vsakega ki presega omejenost povprečja... Če ne gre drugače pa z diskreditacijo posameznika, pa čeprav v škodo vsebine. A nismo to videli na Antaresu? In na meni,... Pravzaprav, bi lahko kar imenik kopiral sem noter.
girox Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 "Policija" spet opazuje. Edinatežavaje, da smo preverili, da ni prava. Da vam ne bodo motorje pokradli.
PikiJapok Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) Heh, hecna stvar... Ma na zvarkih svojo etiketo: "ta božji dar te ozdravi od glave do RITI, samo ga je treba po pameti piti." :yes: Tak da se zvarek lahko naveže na vsebino imenika. :P Kot pomagalo. :grim Pol se pa priporočam še za eno "pakungo" zvarka... Škod'vat ne more... :whistle: Pride še kaka wajw'rca w paket, m'rde? :hmm: Popravljeno September 5, 2007. Popravil PikiJapok
miha Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 "Policija" spet opazuje. Edinatežavaje, da smo preverili, da ni prava. Da vam ne bodo motorje pokradli. o hvala za te informacije smo bli res v strahu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
girox Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 o hvala za te informacije smo bli res v strahu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ko ti izgine motorček, se boš res po tleh metal; samo ne od smeha.
miha Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Ko ti izgine motorček, se boš res po tleh metal; samo ne od smeha. a virtualno :naughty:
girox Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Ah, jaz pa več ne. Ljudje so tak "nedolžn padec pri nizki hitrosti" vzeli za neko inavguracijo ... Ko klepneš, si šele "pravi motorist". Kajti, obstajata menda samo dve vrsti motoristov - tisti ki so padli, in tisti ki še bodo... baje ... majhen popravek: in tisti, ki si to srčno želijo, pa jim še ni uspelo (iz več razlogov).
girox Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 a virtualno :naughty: No, dobro, res nisem preverjal, ali imaš motor ponoči s seboj v postelji. Takrat je najbolj varen.
miha Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 No, dobro, res nisem preverjal, ali imaš motor ponoči s seboj v postelji. Takrat je najbolj varen. od kdaj pa policija krade iz garaže????
girox Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 od kdaj pa policija krade iz garaže???? Od kadar ve, kdo kaj ima. databank
Polona N. Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 od kdaj pa policija krade iz garaže???? od včeraj :angry: :headbang:
miha Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 od včeraj :angry: :headbang: ah ne mal prejt so mogl začet no
Polona N. Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 ah ne mal prejt so mogl začet no ja ne vem no...
girox Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 administrator bi lahko to "policijo" zradiral iz imenika članov. Dokler smo še vsi pri imovini; lastni.
miha Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 rederko so mu ukradl :whistle:
Priporočene objave