PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Kake pussy fegete limate gor :krneki: (slike) Kaj 'maš pa ti proti gay-em? :unsure: Takoj hlače dol, da te s tičem po ritki...
Brdaus Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Takoj hlače dol, da te s tičem po ritki... :wacko: :wacko: :wacko: :blink:
shark357 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Wajvarce, gay-i....kaj bo še... not funny...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kaj se bo kdo opogumu? jest pridem čez dobre pol ure..
condor Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kaj se bo kdo opogumu? jest pridem čez dobre pol ure.. Tle okol skos mal rosi, tako da dns odpade :headbang: :headbang:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Tle okol skos mal rosi, tako da dns odpade :headbang: :headbang: a res? tuki pa nič..ah pol se grem pa sam mal pelat..mogoče koga kje srečam..
shark357 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kaj se bo kdo opogumu? jest pridem čez dobre pol ure.. Mene nau jaz ne mislim hlače dol dajat :grrr
Port Folio Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Kaj 'maš pa ti proti gay-em? :unsure: Takoj hlače dol, da te s tičem po ritki... A ti je vreme skisal okus življenja :blink: :eek: :kva1:
condor Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Mene nau jaz ne mislim hlače dol dajat :grrr Pride Irenca al zakaj hlače? :naughty: :whistle:
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A ti je vreme skisal okus življenja :blink: :eek: :kva1: Žena mi skoz' prav da sem (pre)hiter in imam (pre)kratkega. :headbang: Pa imam nekako na sumu, da nima motorja v mislih ... :whistle:
shark357 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Pride Irenca al zakaj hlače? :naughty: :whistle: Hja eno je Irenca zdej pa še piki neki straši z enimi tam...ne vem ne vem... Odkar me ni na rideh se neke čudne stvari tam gor dogajajo... :unsure: :whistle:
Port Folio Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Žena mi skoz' prav da sem (pre)hiter in imam (pre)kratkega. :headbang: Pa imam nekako na sumu, da nima motorja v mislih ... :whistle: Piki bo treba na Tajsk, kjer žene mislijo malo drugače :naughty:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 baje na unem koncu dežuje..tko da držte si ga..tko zlo zagret pa nism :whistle:
maus Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Piki bo treba na Tajsk, kjer žene mislijo malo drugače :naughty: Al na tajsk al pa en Jugoslovanski pregovor :whistle: Ajde ženo da se dogovorimo ali da bude, kako ja kažem ! :worship: dons me zihr nau :naughty:
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Piki bo treba na Tajsk, kjer žene mislijo malo drugače :naughty: A si za eno furco? :naughty:
Port Folio Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Al na tajsk al pa en Jugoslovanski pregovor :whistle: Ajde ženo da se dogovorimo ali da bude, kako ja kažem ! :worship: Sliši se zelo demokratično :worship: :worship: :worship:
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ajde ženo da se dogovorimo ali da bude, kako ja kažem ! :worship: Ta me spomni na tisto (o spolu novorojenčka): "Ma nije vašžno šta će bit', samo nek je on živ i zdrav!" :lol1: Na ride me pa ne bo... Delam bojni načrt. :whistle:
Port Folio Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A si za eno furco? :naughty: Prec, sam sodeč po zadnjih "postih" sediš B class-u v letalu, jst bom v A :naughty:
KlintIstvud Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Prec, sam sodeč po zadnjih "postih" sediš B class-u v letalu, jst bom v A :naughty: kwa to............nč jasn
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Prec, sam sodeč po zadnjih "postih" sediš B class-u v letalu, jst bom v A :naughty: Emmmm... J's nimam aviona spljoh... :slap:
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sam policija ma pa staln nadzor nad dogajanjem,ne vem kako da nimajo kej bl pametnga za delat :whistle:
Cartman Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sam policija ma pa staln nadzor nad dogajanjem,ne vem kako da nimajo kej bl pametnga za delat :whistle: A ni to fajn? jaz se tako varnega počutm. :ninja: Nič nas ni strah če so modri angeli z nami
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ne vem kaj zanimivega bojo našli v mojmu profilu :naughty:
shark357 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Sploh odkar so se kazni podvojile...
Priporočene objave