miha Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 mene se ne upajo več čekirat :naughty: si prehitr zanjih :naughty:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 si prehitr zanjih :naughty: sm prehitr reku..spet brskajo po profilu..
miha Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sm prehitr reku..spet brskajo po profilu.. hehehe zato pa mene nič več :naughty:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hehehe zato pa mene nič več :naughty: ti se kr hval..boš hitr prečekiran.. :naughty:
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Me prov zanima kdo je registriran pod uporabniškim imenom Policija, lahko bi moderatorji mal pogledal :)
nejc Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Me prov zanima kdo je registriran pod uporabniškim imenom Policija, lahko bi moderatorji mal pogledal :) ne upajo.........mogoče je pa vse res :rolleyes:
žeks Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 imam eno vprašanje, in sicer nastopači , ki so se vozili po ridah leta 2002,2003,2004 še kje tlačijo zemljo našega planeta, ker gor jih ni več videt niti na forumu ne zasledim nič od njih...........SO BLI PA 1. LIGA, tisti , ki so prebili led.................takih ne delajo več :worship: :worship: :worship: To so bli časi!! Ko sm bil še fejst neumen :headbang: NEJC pejd eno cbrko kupt pa miha je pravkar nove slicke nataknu pa se gremo še mal popeljat!!! Sam na kolen neznam :rolleyes: nebo za publiko :rolleyes:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Me prov zanima kdo je registriran pod uporabniškim imenom Policija, lahko bi moderatorji mal pogledal :) sej lahko tudi ti pogledaš :whistle: sicer pa bi lahko tut policija se predstavla a ne..
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Hvala bogu, da imamo policijo (tudi) tukaj. Bodo bolje razumeli težave in stiske motociklistov v praksi in bomo lažje sodelovali v prihodnje. :worship:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Hvala bogu, da imamo policijo (tudi) tukaj. Bodo bolje razumeli težave in stiske motociklistov v praksi in bomo lažje sodelovali v prihodnje. :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja to bo to
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja to bo to Misliš, da je zadaj kaj drugega? :whistle: Popravljeno September 6, 2007. Popravil PikiJapok
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sej lahko tudi ti pogledaš :whistle: sicer pa bi lahko tut policija se predstavla a ne.. Mislu sm na IP številko, ker sigurn ni to nek novinc ampak se en vrjetn sam zajebava :)
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Misliš, da je zadaj kaj drugega? :whistle: jest bi si ščitu hrbet..ajde želve vsi gor dat.. al je treba tut tam nižje kej ščitit? :whistle:
Jure Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Jst mam scitnik za jaja od savateja :) Rab kdo? Policija pa tut mene cekira :krneki: :krneki: :krneki: Joj ojoj
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Policija pa tut mene cekira :krneki: :krneki: :krneki: Joj ojoj Pa naj... Saj nimaš nič za skrivat... :worship:
Cartman Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 To so bli časi!! Ko sm bil še fejst neumen :headbang: NEJC pejd eno cbrko kupt pa miha je pravkar nove slicke nataknu pa se gremo še mal popeljat!!! Sam na kolen neznam :rolleyes: nebo za publiko :rolleyes: MA TI ZNAŠ N ŠKORN. jebeš koleno. jez sm šu tud n koleno. pa na ramo. pa na hrbt. pa čez auto. . . . ne nujno u tem vrstnem redu. ma z škorne si pa car. :worship: drgač se pa nisi dost spremenu ud unih cajtu:D
KlintIstvud Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 To so bli časi!! Ko sm bil še fejst neumen :headbang: NEJC pejd eno cbrko kupt pa miha je pravkar nove slicke nataknu pa se gremo še mal popeljat!!! Sam na kolen neznam :rolleyes: nebo za publiko :rolleyes: tebe pa poznam,.............sam ti si bil pa takrat še ful mlečen.............
KlintIstvud Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) tebe pa poznam,.............sam ti si bil pa takrat še ful mlečen............. z eno staro kanto si se vozikal......smo vsi mslili , da je dizl, ku je tko kadila (R1 Prototip) Popravljeno September 6, 2007. Popravil KlintIstvud
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Me prov zanima kdo je registriran pod uporabniškim imenom Policija, lahko bi moderatorji mal pogledal :) iz nekih virov sem izvedela da gre zaresnično policijo
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 iz nekih virov sem izvedela da gre zaresnično policijo Ušit, poj bi si mogl zaprt del foruma odpret, da nebodo vedl kdaj bomo gor :P
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 To so bli časi!! Ko sm bil še fejst neumen :headbang: Hmmmm... J's s'm še z'j... pa so časi že krepko drugi... :krneki: Kaj č'm... zaspal v vrsti, pa so me vsi preh'tel.
KlintIstvud Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 pa un vrhničan s enduro :yawn: :yawn: -živ dolgčas, pa en mulo s pivke z ducatijem še dobr da ste mel tistega ku ma moto trgovino u PO, da vas je kej navadu...... :worship:
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ušit, poj bi si mogl zaprt del foruma odpret, da nebodo vedl kdaj bomo gor :P Don't worry... Sej voz'š po predpisih, a ne? :whistle: mojdrugpolicija.press
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Don't worry... Sej voz'š po predpisih, a ne? :whistle: mojdrugpolicija.press Kolikor se le da :D
Priporočene objave