Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 najbol da bi imeli ridaši eno zaprto kategorijo samo za povabljene in preverjene osebe bo treba kej na tem narest :naughty:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 iz nekih virov sem izvedela da gre zaresnično policijo se že mal treseš a? :naughty: najbol da bi imeli ridaši eno zaprto kategorijo samo za povabljene in preverjene osebebo treba kej na tem narest :naughty: :worship: :worship: :worship:
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 najbol da bi imeli ridaši eno zaprto kategorijo samo za povabljene in preverjene osebebo treba kej na tem narest :naughty: Se strinjam :worship: tud nebi blo nč kreganja .)
Frips Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Don't worry... Sej voz'š po predpisih, a ne? :whistle: Če glih drugače ne gre :whistle:
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 najbol da bi imeli ridaši eno zaprto kategorijo samo za povabljene in preverjene osebebo treba kej na tem narest :naughty: Policija ima že dolgo eno zaprto kategorijo samo za povabljene in preverjene osebe. Samo se bojim, da ni nič "elitna"... T'ko da ne vem, če je "zapiranje" najboljša ideja... :whistle:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Se strinjam :worship: tud nebi blo nč kreganja .) to pa nism čist zihr :lol1: :lol1:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sam *KAYA* nas tut skos preverja tuki.. kaj nekej bi ona hotla? travco mečkala mogoče? :naughty:
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 to pa nism čist zihr :lol1: :lol1: :hmm: zakaj?Sej povabš sam tiste katere poznaš pa veš, da so vredu :)
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Se strinjam :worship: tud nebi blo nč kreganja .) če na motosvetu ne bi šlo bi jaz lahko naredila eno tako zaprto kategorijo v roadshadows forumu :naughty: tam pa definitivno ne bi bilo kreganja :whistle:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :hmm: zakaj?Sej povabš sam tiste katere poznaš pa veš, da so vredu :) kaj pa k se nebi mogl zment a bo koruza pečena al kuhana? :whistle:
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sam *KAYA* nas tut skos preverja tuki..kaj nekej bi ona hotla? travco mečkala mogoče? :naughty: Pa reeeees. Po moje pa hoče samo, da glasujemo zanjo. :hmm: Dam pa raje njej glas, kot generalu Glantzkopfu...
gandi Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 najbol da bi imeli ridaši eno zaprto kategorijo samo za povabljene in preverjene osebebo treba kej na tem narest :naughty: Zrihti :whistle:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 če na motosvetu ne bi šlo bi jaz lahko naredila eno tako zaprto kategorijo v roadshadows forumu :naughty: tam pa definitivno ne bi bilo kreganja :whistle: roadshadowke ste pa same ženske..na tak forum se pa že ne bom prjavlu :lol1: :lol1: :kva2: :kva2:
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 če na motosvetu ne bi šlo bi jaz lahko naredila eno tako zaprto kategorijo v roadshadows forumu :naughty: tam pa definitivno ne bi bilo kreganja :whistle: Lahko se odpre tud čist svoj forum, če ma kdo kej placa na kakem serverju v skrajni sili je pa www.mojforum.si :) kaj pa k se nebi mogl zment a bo koruza pečena al kuhana? :whistle: Najdeš nek kompromis.Pol pečene,pol kuhane :D Bolj bi se stvar zataknila pri babah.... :D
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 a zdej boš pa reku da se bab bojiš :naughty: :naughty: drgač pa mamo kar nekaj fantov v forumu tako da je kokošnjak zapolnjen tudi s petelinčki pa dogaja tud se najde kakšna fotka zgoraj brez :naughty:
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) kaj pa k se nebi mogl zment a bo koruza pečena al kuhana? :whistle: Bi jo pa ličkal, pa wajwerce futral. :naughty: Menda so včas'h na ličkanju velik seksal... Popravljeno September 6, 2007. Popravil PikiJapok
gandi Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 če na motosvetu ne bi šlo bi jaz lahko naredila eno tako zaprto kategorijo v roadshadows forumu :naughty: tam pa definitivno ne bi bilo kreganja :whistle: Pa vohunov tud ne :naughty:
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 že od nekdaj sem se spraševala kako ličkajo ogromne količine koruze ki se jo pakira v piksne le kakšne stroje imajo k na roke to glih ne vem če gre in glede na to da so različne velikosti in debeline??
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 a zdej boš pa reku da se bab bojiš :naughty: :naughty: drgač pa mamo kar nekaj fantov v forumu tako da je kokošnjak zapolnjen tudi s petelinčki pa dogaja tud se najde kakšna fotka zgoraj brez :naughty: :kva2: :kva2: :kva2: kva že takoj ne poveš zgori brez :kva1: tut kaka članica? :naughty:
KlintIstvud Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sami norci...... :worship: :worship:
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 že od nekdaj sem se spraševala kako ličkajo ogromne količine koruze ki se jo pakira v piksnele kakšne stroje imajo k na roke to glih ne vem če gre in glede na to da so različne velikosti in debeline?? A ti nisi sprobala različnih velikosti in debelin?
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hehe se mi zdi da bo narastel obisk strani po tejle objavi ja fotka članice al kaj :rolleyes:
KlintIstvud Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sam tokle Mr.Policija, da nebomoo vse mi krivi,tut vi ste krvavi pod kožo in niste Superljudje....
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hehe se mi zdi da bo narastel obisk strani po tejle objavija fotka članice al kaj :rolleyes: se že regitriram.... :lol1: kje točn pa je :P v keri temi :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 a zdej bi pa še navodila radi :rolleyes:
Priporočene objave