Jure Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Tudi to se je dogajalo.. K sreci brez hujsih posledic :)
KlintIstvud Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Tudi to se je dogajalo.. K sreci brez hujsih posledic :) tole se pa spomnim, ena piška je padla s temle motorčkam.....se mi je kr zasmilila..zgodej spomlad
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Tudi to se je dogajalo.. K sreci brez hujsih posledic :) sm pa mislu da se sam zdej po tleh leti..oziroma so tko prikazal..banda..
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 to je bla metla :D Pa Gizmo k je biu se nas, predn je krosko nabavu :D Vsaj mislim da je gizmo na tej fotki, lahko se motim :D Gizmo who???GizmOkak???k vem da ma krosko pa da dirka zato sprašujem.... :unsure: drgač pa zgleda lepo brez ograja, the ovink čist v drugi luči :yea1: sam če pa pomislm....dj se je marisikdo že zaletu v uno ograjo, kaj če je ne bi blo bi šov pa naravnost v folk :unsure:
silvostalone Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Klavir je šow po tleh še dobro da je v poliestrih
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ma še kdo kej tastarih slikc Peesdarija... Sem iskal ene naše še od Perota iz. l. 1998, k jih je poskeniral, pa ne najdem... :headbang:
Erik Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Gizmo who???GizmOkak???k vem da ma krosko pa da dirka zato sprašujem.... :unsure: ja prej je bil naš zdaj je pa nam ušel :unsure:
Port Folio Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Sej teb pa še moram zaračunat! Istavi račun + obresti, preko kamajske banke bom poravnal znesek :whistle: P.S. iz kje pa ti vlečeš arhivske :evilgrin: KVA VSI TO KANTO GLEDATE, LAUFA IN KADI KU KAK STR DIZL Samo to radi (bi rekel:čika kure), ne vem glih za ta trenutek :krneki: ISTVUD Kero rižoto pa ti jahaš? ja tu je una kanta od vrhničana ki še ni mel motorja sam ducatije pol je pa menda nekje fuknu???? Ta je pa za miljonarja ???? PIZDA, PRAVLJIČNA BITJA NAPADAJO FORUM............SILVOSTALONE RideWOOD se oglaša :whistle: to me je un vrhničan tepu in mi ukazal da se gor usedem pa še bergle sem mel ko me je gor slikal tako da je mučil invalida :evilgrin: Zdej se pa zgovarji :kva2: Priznej, makaron se ti je dopadel :lol1:
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ja prej je bil naš zdaj je pa nam ušel :unsure: haha...zdj je pa nš :worship: :D ve kaj je bolše :yea1: joke, joke B) sj mu blatne steze tut fajn ležijo... :OK: ;)
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 galerija1 :whistle: ah ni blo to mišleno Ajaaaa jest pa po forumu iščem :D :headbang: dobr te nos vleče
Jure Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Gizmo who???GizmOkak???k vem da ma krosko pa da dirka zato sprašujem.... :unsure: haha...zdj je pa nš :worship: :D ve kaj je bolše :yea1: joke, joke B) sj mu blatne steze tut fajn ležijo... :OK: ;) Po srcu je pa zihr se vedno nas B)
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 dobr te nos vleče Uf,uf zj sm pa firbčn....A morš bit nujno registriran, da vidš to sliko? :P
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Po srcu je pa zihr se vedno nas B) uff...namo se prerekal...uhka sam pove ;) sj verjamem....sj jst sm tut s srcem na obeh straneh B) :D
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 uff...namo se prerekal...uhka sam pove ;) sj verjamem....sj jst sm tut s srcem na obeh straneh B) :D "jst ne vrjamem u srce, rad bi te vidu u telo" sidharta tko poje :naughty:
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 "jst ne vrjamem u srce, rad bi te vidu u telo"sidharta tko poje :naughty: ti pa čudno siddharto puslušaš :D
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 "jst ne vrjamem u srce, rad bi te vidu u telo"sidharta tko poje :naughty: sam so res enkat na koncertu v kranju..haha... ;) sam tk zanalšč, ne ponesreč :D
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ti pa čudno siddharto puslušaš :D na koncertu je tko zapel :naughty:
snoopy Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) na koncertu je tko zapel :naughty: jst pa pojem.... MOTOOOOOOORRIIIIII :D :whistle: :whistle: :music2: PS:moja verzija- SUUUZUUUUUKIIIIII :OK: Popravljeno September 6, 2007. Popravil snoopy
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jst pa pojem.... MOTOOOOOOORRIIIIII :D :whistle: :whistle: :music2: PS:moja verzija- SUUUZUUUUUKIIIIII :OK: :OK: :OK: :OK: :worship: :worship:
condor Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jst pa pojem.... MOTOOOOOOORRIIIIII :D :whistle: :whistle: :music2: PS:moja verzija- SUUUZUUUUUKIIIIII :OK: Jst bom drugo leto tako pel če bo dalo :whistle: :whistle:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Jst bom drugo leto tako pel če bo dalo :whistle: :whistle: :worship: :worship: :worship:
Frips Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 evo vam suzuki fanovci TUKAJ! pazvočnikenafullpress
condor Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) Jutri mamo nadomeščanje za danes, kogar ni, bodo neopravičene ure, ob preveliki odsotnosti pa sankcije :naughty: :naughty: Popravljeno September 6, 2007. Popravil condor
Priporočene objave