Fric Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 u dns pa pridem ja (končno naredu ispit) :naughty: :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 u dns pa pridem ja (končno naredu ispit) :naughty: :evilgrin: častiš :whistle:
biker77 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 MENE NE BO!! to je sam za Policijo..ostali veste da pridem
Port Folio Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 (popravljeno) od 13 motorjev .ki sem jih imel s ponosom rečem da niti enga japanarja nisem imel! Sej, zato si tolk obilen od prenažrtih se testenin pa krompirja :evilgrin: Na riž si pa itak alergičen! :whistle: Sej, zato si jih pa moral 13 zamenjat. B) Menjal jih je, zato k je skor z vsakim naredil v parih sezonah tolk (štaužntinštaužnt) km, da je bilo treba delat generalko :krneki: Pravimotoristnikej :evilgrin: Iskal je in iskal, pa še vedno ni našel. HONDA rulz ! Na poskusni je bil verjetn/zihr, pa alergija naredi svoje :whistle: Popravljeno September 7, 2007. Popravil nofrus
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 MENE NE BO!!to je sam za Policijo..ostali veste da pridem zaka??? si se vajvarc ustrašu :unsure:
Fric Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 častiš :whistle: spodobi se in pravično je hehe OMV?
biker77 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 zaka??? si se vajvarc ustrašu :unsure: mejčkn bolš preber :whistle:
PikiJapok Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 spodobi se in pravično je hehe OMV? Zveni mamljivo... :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 spodobi se in pravično je hehe OMV? med vikendam časti.. :D gremo skupi :P med vikendam js prletim na ride spet mal :P
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 mejčkn bolš preber :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: sm farbnblint
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: sm farbnblint ne se delat norca.. ker eni smo res :closedeyes: ampak to sm še js opazu kar je napisou :D
maus Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: sm farbnblint Sam še enkrat reč, da sem siu :closedeyes: .. js sm blont :naughty: Popravljeno September 7, 2007. Popravil maus
snoopy Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Sam še enkrat reč, da sem siu :closedeyes: .. js sm blont :naughty: sam...si pa optimist....ne morm da vrjamem :D
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 lol.. policija je že navsezgodaj tuki :D
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 ne se delat norca.. ker eni smo res :closedeyes: ampak to sm še js opazu kar je napisou :D uprost, nism zanalšč, vem da vas je en kup takih, tko da.... sorči :winkiss: Sam še enkrat reč, da sem siu :closedeyes: .. js sm blont :naughty: ti nisi ne siu ne blont ampak si po..r :naughty: :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 uprost, nism zanalšč, vem da vas je en kup takih, tko da.... sorči :winkiss: sj ni blo tko resn mišlen, drgač pa hvala :winkiss: .. ja, drgač ns je pa krneki farbnblintov :) možn da je tut kdo izmed vas, pa še neveste tega :whistle: :whistle: :D
maus Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 sam...si pa optimist....ne morm da vrjamem :D Ne ti men snupi optimist. Ti še vedno misliš da je susuki taprau motor :lol1: uprost, nism zanalšč, vem da vas je en kup takih, tko da.... sorči :winkiss: ti nisi ne siu ne blont ampak si po..r :naughty: :evilgrin: Isto vela zate, kot za šnufija zgori :lol1: Se bomo mi trije u četiri oka zmenil na ridah :naughty:
Polona N. Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 in??si pršla okol??? ;) :lol1: ja celo... kdo si bi misli a ne
Polona N. Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 enga moraš baje brcnt v rit ker je nekej čez 996 govoru :whistle: no sam da ve kaj je to
Polona N. Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Men je pa v logatcu bolš. V logatcu je bolj zanimiv, pa bolj drsi... se lahk fino izživljaš. V lj pa pač sam voziš.
Polona N. Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 od 13 motorjev .ki sem jih imel s ponosom rečem da niti enga japanarja nisem imel! :yea1: :OK: :worship: Kak ti je pa to ratalo?
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 sj ni blo tko resn mišlen, drgač pa hvala :winkiss: .. ja, drgač ns je pa krneki farbnblintov :) možn da je tut kdo izmed vas, pa še neveste tega :whistle: :whistle: :D jz pa še marsi kera punčka bo pa bl težk farbnblint :winkiss: Ne ti men snupi optimist. Ti še vedno misliš da je susuki taprau motor :lol1:Isto vela zate, kot za šnufija zgori :lol1: Se bomo mi trije u četiri oka zmenil na ridah :naughty: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :naughty:
zmajcek Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Ne ti men snupi optimist. Ti še vedno misliš da je susuki taprau motor :lol1: No mausi ti pa ne tko grdo čez susukija govort boš mel pol z mano opravka! :naughty: :naughty: :whistle:
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 POLICIJA - gospod policaj, to je moj ful dobr prjatu Vajvarcop, na ridah nas skoz kontrolira in nas osvešča, tko da ne se sekirat, it's all under control
Priporočene objave