gandi Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Če bo vse po sreči jih pripeljem jutri tja okrog 17h še vroče gor. A maš zame tud? Sam jutr nam mogu prit, če jo maš :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 seveda da je tud zate sej ni problema pa kakšn drug dan ta tedn bom itak gor če bo le vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) Če bo vse po sreči jih pripeljem jutri tja okrog 17h še vroče gor. Jaz bi tudi...sem ti pozabil prej naročiti.... :unsure: M ali S... Aja pa še kako Motosvet nalepko bi, če jih imaš še kaj viška :whistle: Popravljeno September 9, 2007. Popravil shark357 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 seveda da je tud zatesej ni problema pa kakšn drug dan ta tedn bom itak gor če bo le vreme Hvala ti :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 hahahahaha a ste vidl kdo je prajtu od policije GIROX :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mi je že use jasno :slap: poglej malo bolje :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Jaz bi tudi...sem ti pozabil prej naročiti.... :unsure: M ali S... Aja pa še kako Motosvet nalepko bi, če jih imaš še kaj viška :whistle: dobiš mogoče že konec tedna,še par naročil rabim da oddam za drugo rundo nalepko pa tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 hehe ja pa jaz tudi :D pa se marsikdo drug .sanda je pa itak undercover :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) dobiš mogoče že konec tedna,še par naročil rabim da oddam za drugo rundonalepko pa tud Tenk ju :OK: Popravljeno September 9, 2007. Popravil shark357 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 FOČK :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 danes pa je blo ene konjenice na ridah skor ni blo placa za parkiratblo je prov lušn če odštejem unga k me je hotu položit :whistle: pa hvala snoopyju za družbo :winkiss: Matr :headbang: smo prezgodi šli,smo zgleda vse zamudil.Noja sam turca Kranj - Ride - Idrija - Most na Soči je bla pa krasna :worship: plan je biu do Tolmina sam nas je prej dž dobu :trance_33_sleep: od jutr naprej možen prevzem majc na ridah.ostali ki ste mi podali naročila malo prepozno,pa dobite ko dam tiskat drugo serijo,čim se nabere še nekaj komadov Kok je pa cena za mikice, sm očitno tole zgrešu nekje v temi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Matr :headbang: smo prezgodi šli,smo zgleda vse zamudil.Noja sam turca Kranj - Ride - Idrija - Most na Soči je bla pa krasna :worship: plan je biu do Tolmina sam nas je prej dž dobu :trance_33_sleep: Kok je pa cena za mikice, sm očitno tole zgrešu nekje v temi :hmm: 10€ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 10€ :D tenkju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 tenkju :D melenkost ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Jao, smo se res prehitr odpravl zgleda :rolleyes: :rolleyes: :closedeyes: zmeri najboljš zamudim :closedeyes: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Hehe.. Ja potem je bilo res ful folka. Prevec za moje pojme, sploh nisem v kombinezonu prisel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Jao, smo se res prehitr odpravl zgleda :rolleyes: :rolleyes: :closedeyes: zmeri najboljš zamudim :closedeyes: :unsure: jep, verjetn bo tko vs lajf ... zmer boš najbolše zamudu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 jep, verjetn bo tko vs lajf ... zmer boš najbolše zamudu ... Govoriš iz lastnih izkušenj?Noja, če, kosila le nisi nikol zamudu :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Nc vec kot ponavadi v nedeljo... :rolleyes: Midva sva bla več....ponavad se ne ustaviva. Danes sva naredila izjemo......hmm...po moje to ne bo več izjema :yea1: :yea1: je prou super.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) Midva sva bla več....ponavad se ne ustaviva. Danes sva naredila izjemo......hmm...po moje to ne bo več izjema :yea1: :yea1: je prou super.... ja sej je res super gor... res ne vem zakaj eni tko pluvajo to mesto.. mausi kaj nisi še mene fočknu? drgač smo bli pa prej (mojgap pa condor) še na črnem kalu..pa je ena punca z monsterjem nekej pizdila..ma je blo smeha :lol1: :lol1: kdo ve je ona tudi na motosvetu? ej condor..bl nedeljsko drugič.. no mene najbrž ta teden ne bo nič več gor.. se začenjam mal pripravljat na četrtek.. lepo se mejte pa po cest in po kolesih.. drgač pa glih od nekje pršu..ma je blo fajn :naughty: Popravljeno September 9, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 aja..fabo viden na vrhniškem klancu okoli 7.15..priden..se je zgledno peljal.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 danes pa je blo ene konjenice na ridah skor ni blo placa za parkiratblo je prov lušn če odštejem unga k me je hotu položit :whistle: pa hvala snoopyju za družbo :winkiss: malenkost...hvala teb za pijačo...je vračunano...ker me učeri nisi prepoznala ;) aja..fabo viden na vrhniškem klancu okoli 7.15..priden..se je zgledno peljal.. jst pa sm ga vidu v logatcu...iz gostilne sm mel dns tko fajn razgled... :beer1: drgač pa...na rideh vedno več folka...me je prov strah vozit gor/dol...preveč "kamikaz".... ;) PS:zdj pa hitr začnite pametvat :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 hahahahaha a ste vidl kdo je prajtu od policije GIROX :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mi je že use jasno :slap: vse ti je jasno!? No, sicer kaj preveč pametna nisi nikdar bila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) dobiš mogoče že konec tedna,še par naročil rabim da oddam za drugo rundonalepko pa tud No, pa jez bi tud... :whistle: seveda, ce se da, mikico M in nalepkico... Prosim,za dodatna navodila,kdaj se plača pa naroči,al je ze ta post dost? Hala, pa upam,da nisem zamudil. :worship: P:S Na črnga z-ja bo fajn pasala nalepkica. Popravljeno September 10, 2007. Popravil tato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Se javim za neodvisen nadzor nad stavkajočimi. Pa upam, da boste vztrajali do konca. :evilgrin: Se prijavljam, da ti bom delal družbo pri nadzoru. Glede na izkušnje s področja, bo najin nadzor gotovo strokoven (da ne bodo žrli, ko ne bi smeli). Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 A @Policija tut spada pod grupo kvazi igralcev??? :kva2: Pravzaprav ne. Imam dobro novico:Za imenom tega člana so resnični, pravi Policisti. Pravno gledano bi lahko na teh srečanjih popisovali udeležence in nato po treh ali štirih takih preverbah tudi ukrepali z globami proti posameznikom. Res pa tak ukrep ni tako enostaven kot zaračunavanje prekrška v cestnem prometu, ker bi priprava pravne podlage z vsemi obrazložitvami, vzela dobrih osem ur dela dobrega pravnika (večini v Policiji, ki ima pravno fakulteto, slednja služi predvsem temu, da lahko udobno sedijo na položaju. Tak pa se bo bolj težko lotil takšnega projekta; še posebej, ker bi se verjetno pokazalo, da je pozabil večino prava tisti dan, ko je dobil v roke diplomo). Drugače pa tudi ne vidim, zakaj bi omejevali lizanja skal željne izbrance. Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave