silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Ja to smo pa mi! a mate kašno neumno vprašanje, al pa problem de vm ga takoj rešmo? :D ej a gremo kolenčkat :rolleyes: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 sej pol pa lahko daš osel na kvadrat n morn k eni pol navte vedl kva to pomen :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skauch Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 @silvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 n morn k eni pol navte vedl kva to pomen :evilgrin: ne delaj zaključkov po sebi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Ja to smo pa mi! a mate kašno neumno vprašanje, al pa problem de vm ga takoj rešmo? :D :lol: :lol1: po mojem da jih zanima, ktero koruzo morjo tkole na septembr jemat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 mislim da vem kako se nekateri počutijo taku se počuti un feg u titaniku. pa najbrž se tud ti tako počutš, ko znaš tojk fajne slikce iskat, pa jih spedenat, in OBJAVIT ua. Un artist exeptionel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 @silvo but it s funny as hell Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skauch Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 @tom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 :lol: :lol1: po mojem da jih zanima, ktero koruzo morjo tkole na septembr jemat :) ZATE PA SILAZA!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ne delaj zaključkov po sebi ne bom..oblubm :whistle: ne morem se kosat s tabo,nimam tolk iskušnj z osli kot ti,zato bom od zdej naprej tih :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ej a gremo kolenčkat :rolleyes: :headbang: A ti bi šu kolenčkat?Glede na višino tvojega IQja sklepam, da bi šu rad na kolega....Gay....*puuuuj* :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 @tom [/quote o hvala za slikco. če te vseeno ne spoznam, me kr pocuki za rokav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 A ti bi šu kolenčkat?Glede na višino tvojega IQja sklepam, da bi šu rad na kolega....Gay....*puuuuj* :trance_33_sleep: skauč Vs cruise&stallone. ni fer fajt. dva na enga ni fer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skauch Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 @tom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 @tom si pa simpatičen vidm dam par let starejši kot v avatarju skauč Vs cruise&stallone. ni fer fajt. dva na enga ni fer. ja ma om je lep Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 @tom brke niso več moderne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Ej fantje in dekleta, za kaj se v tej temi govori o vseem, samo o ridah ne? :yea1: Sm bil tam dons, okol 19h, bilo prav prijetno, pa se je blo treba po parih furah pobrat, ker se je nek oblak grd prikradel in smo se raje spokal predn bi pokvaril zadevo. Sem pa bil na ZZR, kolega z ER6, pa fotr na Brutalki. Bil kdo od tukaj tam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ne bom..oblubm :whistle: ne morem se kosat s tabo,nimam tolk iskušnj z osli kot ti,zato bom od zdej naprej tih :closedeyes: Ne ti si že eno stopnjo naprej si že bivol sorry Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 končno en pametn predlog.... :OK: ja bolj da se v logatcu dobite ker ducati dlje ne gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 sestrca PolonaN maš majčko pri Dexu-pa ga najdi na grobniku da ti jo da Hvala sestrca Sanda7... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ja bolj da se v logatcu dobite ker ducati dlje ne gre silvo, če mi pošleš tvoj naslov na PM, ti lahko zbrskam kak Helex al pa apaurin. se mi zdi de bi se mogu mal umirit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) ja bolj da se v logatcu dobite ker ducati dlje ne gre brezveze govort kr polona itak ignorira take poste Popravljeno September 10, 2007. Popravil Fric Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Ej fantje in dekleta, za kaj se v tej temi govori o vseem, samo o ridah ne? :yea1: Sm bil tam dons, okol 19h, bilo prav prijetno, pa se je blo treba po parih furah pobrat, ker se je nek oblak grd prikradel in smo se raje spokal predn bi pokvaril zadevo. Sem pa bil na ZZR, kolega z ER6, pa fotr na Brutalki. Bil kdo od tukaj tam? Nekaj nas je bilo spodaj v planini na pijači. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Sm videl ja, da ste bili. Skrajni čas, da se nad The Ovinkom naredi kafič, ravn plac je zgoraj na skalah.:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 silvo, če mi pošleš tvoj naslov na PM, ti lahko zbrskam kak Helex al pa apaurin. se mi zdi de bi se mogu mal umirit. ti debeluh z risanke . a te je kdo kej prašal? si tak ku un lepotane kauč al seskvač al čupakabra al kaj je že. un z brki u supemen majčki. (tip mi ne da mira kr nonstop mi neki mežika)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave