Irencko Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Sm bil tam dons, okol 19h, bilo prav prijetno, pa se je blo treba po parih furah pobrat, ker se je nek oblak grd prikradel in smo se raje spokal predn bi pokvaril zadevo.Sem pa bil na ZZR, kolega z ER6, pa fotr na Brutalki. Bil kdo od tukaj tam? jst... siva hondica :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ti debeluh z risanke . a te je kdo kej prašal? si tak ku un lepotane kauč al seskvač al čupakabra al kaj je že. un z brki u supemen majčki. (tip mi ne da mira kr nonstop mi neki mežika)! Igravci dejte nehat že tako se mi nedada vseh strani nazaj gledat!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Igravci dejte nehat že tako se mi nedada vseh strani nazaj gledat!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: pa miži. budalo. al si nam tel povedat de znaž brat? ja to bo to. znaš brat gobe, regrad koruzo in vse kar je tacga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 silvo, če mi pošleš tvoj naslov na PM, ti lahko zbrskam kak Helex al pa apaurin. se mi zdi de bi se mogu mal umirit. ja sej bi res rabu da bi tem ridašem kej prodal da si nebojo mislili da znajo vozit :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: sej se hecam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 pa miži. budalo. al si nam tel povedat de znaž brat? ja to bo to. znaš brat gobe, regrad koruzo in vse kar je tacga. Budalo te je naredu :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Igravci dejte nehat že tako se mi nedada vseh strani nazaj gledat!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: ja pismen si kot kaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 jst... siva hondica :naughty: Barab'ca... N'č se pr'šla považit... Mi smo te pa čaaaakaaaal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Budalo te je naredu :trance_33_sleep: kaj si fouš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Budalo te je naredu :trance_33_sleep: aha. skauch je dobu kompanjona. zdej je fajt dva na dva.. kar pomeni 4 debile. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 brezveze govort kr polona itak ignorira take poste no pol pa naj pozdravi ducatiste zjutri na servisu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 kaj si fouš Vsekakor, fouš sm ti zato, ker maš več prostega časa od mene :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 aha. skauch je dobu kompanjona. zdej je fajt dva na dva.. kar pomeni 4 debile. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Vsekakor, fouš sm ti zato, ker maš več prostega časa od mene :trance_33_sleep: bog te vsliši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) Budalo te je naredu :trance_33_sleep: jep. zna bit de je res. Uni k so tebe delali, so pa nardili budalo. Hudo budalo. tako budalo se nardi lahk sam na roke. Popravljeno September 10, 2007. Popravil tomkruz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Barab'ca... N'č se pr'šla považit... Mi smo te pa čaaaakaaaal... ja... :unsure: klapca se opravičavam zrad pjačke... en drug dan, se je gor zavlekl, pol vs pa ni blo več... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Osa rider špega skos not ... a bo tut kej napisou? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 jep. zna bit de je res. Uni k so tebe delali, so pa nardili budalo. Hudo budalo. tako budalo se nardi lahk sam na roke. Se gledaš v ogledalo pa govoriš? :trance_33_sleep: Sploh se nebom kregov stabo k ni vredn, očitno je, da mate preveč cajta :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) Se gledaš v ogledalo pa govoriš? :trance_33_sleep: Sploh se nebom kregov stabo k ni vredn, očitno je, da mate preveč cajta :krneki: sej se ne kregaš z mano. psuješ me. in ne. neznam gledat u ogledalo, brat debilčkove zadnje atome fantazije, kako je on pomemben in zaposlen, da nima časa mislit. in se smejat. ne gledam v ogledalo. gledam naprezanje cerebralnega invalida da bi me užalil. invalidek bi bil rad izviren. pa mu ne gre. Ps: as we speak, cekinčki padajo v mošnjiček. Popravljeno September 10, 2007. Popravil tomkruz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 DA SE VAM DA ŠE VEDNO.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) Če so v dveh dneh čist zjebal temo Popravljeno September 10, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 DA SE VAM DA ŠE VEDNO.. Sam res! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Če so v dveh dneh čist zjebal temo in ti jim pomagaš.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Osa rider špega skos not ... a bo tut kej napisou? moram špegat k tok pišete, da zaostajam po 30 strani! dva dni sem bil bez neta, tko da..... KAJ TE ZANIMA? DA TI POVEM!? evo neki pa sem le napisu, sam nevem kok se ti da tolk utrujat? a neb raj mal večkrat pršu na ride pa se mal pomenu? je lažje govort kot pa tipkat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 in ti jim pomagaš.. Itak je poanta teme že čist zgrešena :hmm: Noja kakorkol.Se vidmo med vikendam gor, če bo lep vreme :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 this is for osa rider :winkiss: mater sm dobr!!!! :lol1: :lol1: :lol1: tanjuška! KJE PA JE KOSILNICA???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave