Polona N. Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ja bolj da se v logatcu dobite ker ducati dlje ne gre a za to si rabu 1 teden da si napisu???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) a za to si rabu 1 teden da si napisu???? najbrž kak dan več. vsi tisti udarci pr boxu pa to. pač pušča posledice. sam kaj je pa tomici Kruziciodtrgalo film mi je pa uganka. pomoje una cerkev. . . . . al pa beckham Popravljeno September 10, 2007. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 evo mene folk! EN LEP POZDRAV VSEM, PA SE VIDMO V KRATKEM! upam da bom mel kej časa v sredo, da vas obiščem na THE OVINKU! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) brezveze govort kr polona itak ignorira take poste :winkiss: no pol pa naj pozdravi ducatiste zjutri na servisu Bom tebe pozdravla v jarku zjutri.... :krneki: najbrž kak dan več. vsi tisti udarci pr boxu pa to. pač pušča posledice. sam kaj je pa tomici Kruziciodtrgalo film mi je pa uganka. pomoje una cerkev. . . . . al pa beckham :evilgrin: evo mene folk! EN LEP POZDRAV VSEM, PA SE VIDMO V KRATKEM! upam da bom mel kej časa v sredo, da vas obiščem na THE OVINKU! :yea1: jupiiiiiiiiiiii :yea1: Pol pa še jst pridem, če se znebim vročine.... :cry: Popravljeno September 10, 2007. Popravil Polona N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Se gledaš v ogledalo pa govoriš? :trance_33_sleep: Sploh se nebom kregov stabo k ni vredn, očitno je, da mate preveč cajta :krneki: kaj pa druzga delaš :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 DA SE VAM DA ŠE VEDNO.. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) brezveze govort kr polona itak ignorira take poste zgleda da ne poglej malo više :naughty: :rolleyes: :headbang: Popravljeno September 10, 2007. Popravil silvostalone Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 a maš velikost XXXXL al pa mogoče XXXL ? :P bi se dalo zrihtat ja :naughty: Hvala sestrca Sanda7... :D ni za kej :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Imam predlog, k je ta tema nekje med naj popularnejšimi naj se javi en od ridašev pa naj poda prošnjo na motosvejt za moderiranje te dotične teme in tako ne bo šla v ku..c celotna tema :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Noja kakorkol.Se vidmo med vikendam gor, če bo lep vreme :) Mhm jaz tudi verjetno pridrajsam (upam da ne dobesedno) kej gor za vikend ... v sredo dobim zic nazaj :naughty: pol pa sam že žmigauc polotam pa akcija.... :yea1: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 zgleda da ne poglej malo više :naughty: :rolleyes: :headbang: ne dohajaš nas a???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) a za to si rabu 1 teden da si napisu???? Se mi zdi, da nekateri tukaj čisto preveč kritizirate čez Ducatije. Včeraj sem šou od Kozine do Planine z dvema znancema, ki imata Ducati 1098 (sta se pol tud na Ridah ustavla) in sta oba zelo zadovoljna z njimi. Eden od teh dveh je tudi učasih dirkal z Ducatiji (998,996,916) in pravi, da z njimi nima slabih izkušenj, samo redno ga je treba servisirat. Mislim, bom tud jst drug let nabavu Ducati 749. Popravljeno September 10, 2007. Popravil Kermi1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Se mi zdi, da nekateri tukaj čisto preveč kritizirate čez Ducatije. Včeraj sem šou od Kozine do Planine z dvema znancema, ki imata Ducati 1098 (sta se pol tud na Ridah ustavla) in sta oba zelo zadovoljna z njim. Eden od teh dveh je tudi učasih dirakl z Ducatiji (998,996,916) in pravi, da z njimi nima slabih izkušenj, samo redno ga je treba servisirat. Mislim, bom tud jst drug let nabavu Ducati 749. jest tut enkrat..upam no..al pa vsaj probal.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Jst bi tut takoj mel 1098 :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 a zdej se pa kr vsi polonci prlizujete :naughty: jst sm se tapru začev nehite ostali :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Se mi zdi, da nekateri tukaj čisto preveč kritizirate čez Ducatije. Zato, ker tolk trzajo na provokacije. :naughty: ali pa da upravičeno rečeš kaj čez hondo ali bmw, zagrabijo kot stekli psi. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Ducatijevci in ostali, ki vas zafrkavajo zaradi znamke motorja, s katero sicer ni nic grozno narobe.. Imam resitev za vas, kako se znebit neutemeljenih kritik in provokacij. Kupte Hyosung! Kritike in provokacije bodo sicer se zmer, ampak vsaj neutemeljene ne bodo vec :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 sam tale dež pa že celo noč pošteno uliva z grmenjem vred :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 sam tale dež pa že celo noč pošteno uliva z grmenjem vred :rolleyes: Maš vsaj zarad grmenja občutek da si na motozboru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 mater sm dobr!!!! :lol1: :lol1: :lol1: tanjuška! KJE PA JE KOSILNICA???? na ridah te čaka :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 sam tale dež pa že celo noč pošteno uliva z grmenjem vred :rolleyes: Hm, ob 5:36 ....... Sanda ne more spat???? Jaz pa nisem nič slišu...sej zdej je pa itak že sonček tko da popoldne bo že toplo :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KlintIstvud Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 JOJ, JOJ CIGAN JE NAVADU MEDVEDA, DA SE JE Z BICIKLOM U KROGU VOZU, tuki pa taka znanstvena fantastika, ko eno človeško bitje prleti OKOL "ENEGA" OVINKA NA RIDAH :worship: ................svašta......pol pa "gremo kolenčkat" rečejo tisti ki sploh nimajo drsnikov na kolenu :slap: hm..........po tački ni isto , kot po kolenu...za tiste, ki ne vedo................... aja še neki me zanima ridaši: bojda vam gre samo za druženje na ridah................hehe, me zanima če se boste pri -10stopinjah tud na ridah dobivali in modrovali kok "držijo gume" :yea1: svaka čast in Lp igralcem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TITOmarshall Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 JOJ, JOJ CIGAN JE NAVADU MEDVEDA, DA SE JE Z BICIKLOM U KROGU VOZU, tuki pa taka znanstvena fantastika, ko eno človeško bitje prleti OKOL "ENEGA" OVINKA NA RIDAH :worship: ................svašta......pol pa "gremo kolenčkat" rečejo tisti ki sploh nimajo drsnikov na kolenu :slap: hm..........po tački ni isto , kot po kolenu...za tiste, ki ne vedo................... aja še neki me zanima ridaši: bojda vam gre samo za druženje na ridah................hehe, me zanima če se boste pri -10stopinjah tud na ridah dobivali in modrovali kok "držijo gume" :yea1: svaka čast in Lp igralcem Omladina, još trebate učiti, učiti, učiti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KlintIstvud Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Omladina, još trebate učiti, učiti, učiti ma dej ne nabijej........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 a sem te spregledala??? dan je bil dolg, očitno nisva bila ob istem času gor :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave