Schmid87 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Itak je poanta teme že čist zgrešena :hmm: Noja kakorkol.Se vidmo med vikendam gor, če bo lep vreme :) hmm, v soboto boš šu mal teži :D če maš še namen it z mano na USA cars meeting :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 hmm, v soboto boš šu mal teži :D če maš še namen it z mano na USA cars meeting :D Kje pa bo to?? Mene tudi ful zanimajo ameriski avtomobili :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Kje pa bo to?? Mene tudi ful zanimajo ameriski avtomobili :) :topic: Vse ljubitelje ameriških vozil vabimo na tretje mednarodno srečanje, ki bo potekalo pri avtocentru "Špan" Lj.Brezovica s pričetkom v soboto 15.9. ob 13h. Ker je glede srečanja po treh letih še vedno nekaj nejasnosti bi rad še enkrat poudaril, da so dobrodošli prav VSI ameriški avtomobili! - NOVODOBNI, OLDTIMERJI, OFF ROAD, PICK UP, ŠPORTNI, SEDANI, ENOPROSTORCI, VANI... PREDELANI ALI NEPREDELANI!! In ni nujno, da je ravno V8! js lohk pelem poleg sebe še 6 folka :) :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IvanHood Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Itak je poanta teme že čist zgrešena :hmm: Noja kakorkol.Se vidmo med vikendam gor, če bo lep vreme :) Zajebal ste jo vi z VEVRCAM!a to ja pa cool?Surfate po googlu in iščete te vevrce! Dajmo ko je jači z vevrco!jao jao So pa itak glumci bolj zanimivi od veverce! Drugač je pa vsec :topic: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ALfuckingPACINO Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 aja še neki me zanima ridaši: bojda vam gre samo za druženje na ridah................hehe, me zanima če se boste pri -10stopinjah tud na ridah dobivali in modrovali kok "držijo gume" :yea1: Tega ne boš videl, bodo kje na toplem ! Npr. doma So pa itak glumci bolj zanimivi od veverce! Pa smo dobil fan-a :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ALfuckingPACINO Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 :topic: dobrodošli prav VSI ameriški avtomobili! - NOVODOBNI, OLDTIMERJI, OFF ROAD, PICK UP, ŠPORTNI, SEDANI, ENOPROSTORCI, VANI... PREDELANI ALI NEPREDELANI!! In ni nujno, da je ravno V8! Pridem s karavano :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 So mikice iz Rid že potalane :krneki: al so kakšni ostanki ostal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) ti holivudski shizofreniki počasi odkrivajo druge teme. . . . Je pa res, da od prihoda novih zvezd, Policija (če je to res policija) na tem forumu samo še zgubla čas. :grupni: Popravljeno September 11, 2007. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 ti holivudski shizofreniki počasi odkrivajo druge teme. . . . Pravi "kolumbi" bi lahko rekl :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Evo... še malo nostalgije... Pred prvim odhodom na ride... Davnega leta 1997... Piki (takrat še Piko) in Harbi (a.k.a. Jaro). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Evo... še malo nostalgije... Pred prvim odhodom na ride... Davnega leta 1997... Piki (takrat še Piko) in Harbi (a.k.a. Jaro). Malo nostalgije lahko najdete tudi na http://www.mcm.si - slike, zgodovina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Malo nostalgije lahko najdete tudi na http://www.mcm.si - slike, zgodovina. Večerko s čupo.... :worship: :naughty: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 a zdej se pa kr vsi polonci prlizujete :naughty: jst sm se tapru začev nehite ostali :whistle: sam ne pali!!!! to je samo teb uspelo.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=19827 dex neki zate :love1: Popravljeno September 11, 2007. Popravil Tanjuška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=19827 dex neki zate :love1: :lol1: :kva2: No vidis, nekaj takega se je zgodilo meni, ko mi je spegu odbila :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KlintIstvud Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Evo... še malo nostalgije... Pred prvim odhodom na ride... Davnega leta 1997... Piki (takrat še Piko) in Harbi (a.k.a. Jaro). ja , sej res si šou tok daleč, da si se mogu slikat ko Zvone Šeruga pred odhodom v Afriko.............. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 :lol1: :kva2: No vidis, nekaj takega se je zgodilo meni, ko mi je spegu odbila :xx: tko da če me prevaraš, mam fejst dobre veze in bo še ta drug špegu odletu :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) ja , sej res si šou tok daleč, da si se mogu slikat ko Zvone Šeruga pred odhodom v Afriko.............. :photo: Če dobro pogledaš nalepke na kufru, boš videl še kaj res Šerugi primerljivega... :naughty: Na ride smo šli takrat bolj šminkirat... pa na "ravbarkomando" na drink... :whistle: Popravljeno September 11, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 :xx: :xx: :xx: :xx: Ne bom, oblubm :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 :xx: :xx: :xx: :xx: Ne bom, oblubm :rolleyes: pridn :wub: :K :inlove: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KlintIstvud Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Če dobro pogledaš nalepke na kufru, boš videl še kaj res Šerugi primerljivega... :naughty: Na ride smo šli takrat bolj šminkirat... pa na "ravbarkomando" na drink... :whistle: aha, ok...šminkerji polej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 madona,dva dni me ni gor,pa ste že vsi nekam pridni pa neki oblublate :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) http://www.genspot.com/video-8216/katapult-za-veverice.aspx katapult za vajvarce Popravljeno September 11, 2007. Popravil Tanjuška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 aha, ok...šminkerji polej Jap... Kaj je lepšega, kakor prišminkirat na ride in ob drinki na sončni terasi pripovedovat "prenapihnjene" zgodbice s popotovanj... pa še zastonj piješ... :whistle: madona,dva dni me ni gor,pa ste že vsi nekam pridni pa neki oblublate :P :whistle: Obljuba dela dolg(ega). :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 sam ne pali!!!!to je samo teb uspelo.... :evilgrin: AJA.. samo njemu je uspelo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave