condor Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 jest pa tradicionalno ne ker vedno delate piknik takrat k mene ni :trance_33_sleep: Pa postav dilce še za en dak v kot :whistle: :whistle: @ Irenca, hladilnik izropan, v pričakovanju čevapou :naughty: :naughty:
biker77 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Pa postav dilce še za en dak v kot :whistle: :whistle: @ Irenca, hladilnik izropan, v pričakovanju čevapou :naughty: :naughty: pa ti ne jutr it v službo :naughty: pa še v petek kr doma ostan
condor Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) pa ti ne jutr it v službo :naughty: pa še v petek kr doma ostan Jutr še grem, pol sm pa doma četrtk, petk :whistle: :whistle: Popravljeno September 11, 2007. Popravil condor
mojgap Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) jest pa tradicionalno ne ker vedno delate piknik takrat k mene ni :trance_33_sleep: Naju tud "tradicionalno" ta vikend ne bo :headbang: :headbang: Pa lih ta vikend ste mogli najdt :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Popravljeno September 11, 2007. Popravil mojgap
biker77 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Naju tud "tradicionalno" ta vikend ne bo :headbang: :headbang: Pa lih ta vikend ste mogli najdt :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: sej to prov počakajo se mi zdi.. :whistle: barabe :naughty:
Fric Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 lohk bi še drug vikend :whistle: :krneki:
Irencko Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 @ Irenca, hladilnik izropan, v pričakovanju čevapou :naughty: :naughty: dobiš čevapu dvojno porcjo, ma do tkat še vsejn kej pojej, te dns na ridah že neki mal zgledal... celu shiranu... ala jest, d boš motor lh vozo :lol: d nau on tebe :worship: :whistle:
biker77 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) lohk bi še drug vikend :whistle: :krneki: me tut še ni.. :whistle: lahko bi prejšnji vikend :D Popravljeno September 11, 2007. Popravil biker77
Irencko Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ala ritke, piknik bo... biker, mojgap... bodte veseli, bote saj hlače obdržal :naughty:
biker77 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ala ritke, piknik bo... biker, mojgap... bodte veseli, bote saj hlače obdržal :naughty: sej sm enodelca za te piknike kupu..zdej pa tkolele
condor Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ala ritke, piknik bo... biker, mojgap... bodte veseli, bote saj hlače obdržal :naughty: Jst hlače mam, sam jih ne bom meu kam dat če bo šlo tko naprej :whistle: :whistle:
Tanjuška Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ala ritke, piknik bo... biker, mojgap... bodte veseli, bote saj hlače obdržal :naughty: sej sm enodelca za te piknike kupu..zdej pa tkolele ta bi se kr ceu sleku :lol1: :lol1: :lol1: me like :kva2:
biker77 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ta bi se kr ceu sleku :lol1: :lol1: :lol1: me like :kva2: nč ti like.. pr men ostaja kombinezon gor..sorry bejbe :naughty:
Fric Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 me like :kva2: si misnla like me hehhee :whistle: :krneki:
Tanjuška Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 nč ti like..pr men ostaja kombinezon gor..sorry bejbe :naughty: eh kurc pa tak desc, na konc koncou te pa sploh nau, sj bo itak zj preveč snega padl (če greš u Saas Fee) in boš mogu prist, pol bomo pa vidle, ka se da u tej smeri narest, pa brez ugovarjanja :whistle:
biker77 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 eh kurc pa tak desc, na konc koncou te pa sploh nau, sj bo itak zj preveč snega padl (če greš u Saas Fee) in boš mogu prist, pol bomo pa vidle, ka se da u tej smeri narest, pa brez ugovarjanja :whistle: nema..nič od tega..
gorskaroza Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 jst sem tud dobila povabilo, pa pridem vas vse prevohat pa pogledat, pa pladen strudla prinesem :) da se bomo se sladkal!
Tanjuška Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 nema..nič od tega.. jap res nema - namaš prava glasanja :evilgrin: joke
biker77 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 jst sem tud dobila povabilo, pa pridem vas vse prevohat pa pogledat, pa pladen strudla prinesem :) da se bomo se sladkal! prevohat? te prešvicane kombinezone??? :whistle:
condor Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 jst sem tud dobila povabilo, pa pridem vas vse prevohat pa pogledat, pa pladen strudla prinesem :) da se bomo se sladkal! Ti sam prnes :whistle: :whistle: @Biker77, a mi prneseš za ene 2 kepe snega, mam par folka še za oribat iz lanske sezone :yea1: :yea1:
gorskaroza Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 prevohat? te prešvicane kombinezone??? :whistle: Ma to se tak rece... itak bo pa strudl disal ;) bom kr skoz pr njemu ce bo tko... :D
osa rider Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 danes je pa celo Osa končno prišel na ride,bajemene pa ni blo :headbang: JA OOOO MAAAMMMMAAAA! RES JE, SEM BIL KONČNO PO DOLGEM ČASU NA RIDAH IN KONČNO MAL NA KOSILNICI! :yea1: NEOPISLJIVI OBČUTKI!!!!! :yea1: OOOOO MAMMMMAAAAAAA! a sinko dobi tud majčko???? :whistle:
Irencko Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Jst hlače mam, sam jih ne bom meu kam dat če bo šlo tko naprej :whistle: :whistle: sam res... ala jest, prazn žakl ne stoji pokonc :naughty:
maus Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 sam res... ala jest, prazn žakl ne stoji pokonc :naughty: a zato moj ne stoji pokonc k je prazn :lol1: ... za uno slikco te bom pa našešku :naughty:
metuljcica46 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 sej to prov počakajo se mi zdi.. :whistle: barabe :naughty: se strinjam :BUA: :D
Priporočene objave