Brihta Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Brihotl, a ni piknik v nedeljo? My mistake. V nedeljo pridem Greš z menoj. Mi boš hrbet kril. Če bo slučajno kak jugo pihal :whistle:
AtaSmrk Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 u, glej, tanjuška :) Zdej počasi dobivam občutek, da ti je to dekletce zelo pri srcu..
maus Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 jap, treba kej nnafilat... am slikca... sj sta lepa gor :naughty: :whistle: :worship: :whistle: ps. pridš na piknik? Prideva, če bo moja tko hotla :whistle: kero slikco kero???mogoče vem za katero gre sam najt jo je treba Una v temi samski motosvetovci :closedeyes:
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 To pa res. :evilgrin: :naughty: Ride, v ponedeljek zjutraj... :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: naprej z napredkom.
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 My mistake. V nedeljo pridem Greš z menoj. Mi boš hrbet kril. Če bo slučajno kak jugo pihal :whistle: A potrebuješ še kakšno okrepitev? (da se prežarčim še jaz?)
Brihta Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 A potrebuješ še kakšno okrepitev? (da se prežarčim še jaz?) Može i to :)
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Može i to :) No problem; po zadnjih posnetkih bo med obvezno opremo potrebno prišteti še gas maske; pa zamaške za uha. Antares A čevapčiče si boš upal poskusiti?
2384nsdf83 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Zdej počasi dobivam občutek, da ti je to dekletce zelo pri srcu.. No, previdno s takimi izjavami, se bo še kak hudič iz tega naredu :)
Brihta Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 No problem; po zadnjih posnetkih bo med obvezno opremo potrebno prišteti še gas maske; pa zamaške za uha. Antares A čevapčiče si boš upal poskusiti? Bom dal enga na pol, pa dal eno polovico Tanji za prežvečt. Za vsak slučaj bom mel s sabo eneg zelenega in pa en sendvič :)
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Bom dal enga na pol, pa dal eno polovico Tanji za prežvečt. Za vsak slučaj bom mel s sabo eneg zelenega in pa en sendvič :) Zelenga??? To z dajanjem na pol ti ne bo rešilo problema, Tanja je ženska, če bi ga pojedla, bi se že dala na strogo dieto; čevapi bodo gotovo tako mastni, da jih bodo prebavili samo tisti s katalizatorjem v riti (serijskim).
2384nsdf83 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) Bom dal enga na pol, pa dal eno polovico Tanji za prežvečt.Za vsak slučaj bom mel s sabo eneg zelenega in pa en sendvič :) a to boš meu sendvič za primer, da ti Tanja po prežvečenju polovice čevapa ne bo izpljunila na krožnik? :) Popravljeno September 12, 2007. Popravil brum brum
Brihta Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Zelenga??? To z dajanjem na pol ti ne bo rešilo problema, Tanja je ženska, če bi ga pojedla, bi se že dala na strogo dieto; čevapi bodo gotovo tako mastni, da jih bodo prebavili samo tisti s katalizatorjem v riti (serijskim). Kozoroga a to boš meu sendvič za primer, da ti Tanja po prežvečenju polovice čevapa ne bo izpljunila na krožnik? :) :)
Brihta Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ridaši, a ste že organiziral avtobusni prevoz do Rijeke. DEX namreč jutri dirka na Grobniku :worship:
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) Kozoroga :) Uff, dobro; sem napak razumel. Ko Američani rečejo zelenga imajo v mislih denar. Sem se zbal, da nameravaš plačati obnovo katalizatorja dexu iz Rid. gre na grobnik in zamašena zadnja cev bi revežu pokvarila ČAAAS!!!!! :grupni: Popravljeno September 12, 2007. Popravil antares
2384nsdf83 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ridaši, a ste že organiziral avtobusni prevoz do Rijeke. DEX namreč jutri dirka na Grobniku :worship: A s slajkami?!?!!?!?!!?!!?! :krneki:
Brihta Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) A s slajkami?!?!!?!?!!?!!?! :krneki: Tko je reku, sam baje se je fant neku ustrašu slajkov, pa je dubu ene druge gume. Sam ne tega okol govor, to so nepreverjene informacije :krneki: Popravljeno September 12, 2007. Popravil Brihta
2384nsdf83 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Tko je reu, sam baje se je fant neku ustrašu slajkov, pa je dubu ene druge gume. Sam ne tega okol govor, to so nepreverjene informacije :krneki: Morem si ene slajke nabavit za nedeljski piknik, ker drugače mi bo nerodno gor prit :)
Draksler Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 A je TO! Brez slajk je slajzanje in struženje po asfaltu!
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 A s slajkami?!?!!?!?!!?!!?! :krneki: Kako lahko le rečeš nekaj takega o velikem Dexu; o Ikoni; tistem, po katerega priznanju vsi hlepijo (a ne veš, da se motoristi tam ustavljajo, da se mu dokažejo in pokažejo??). Dex ni samo pameten, tudi premeten je. Njegov skrivni recept: tako se bo spravil z jezikom na konkurenco, da bodo dobili prepih srednjega uha in bodo morali vsi s tekmovanja; zmaga Dexa je tako zagotovljena. Če kdo slučajno ostane bo kot ponavadi rekel : "a se upaš ti meni v fris povedati...?"
Brihta Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Če kdo slučajno ostane bo kot ponavadi rekel : "a se upaš ti meni v fris povedati...?" Mu bom jst v nedeljo. Sam bom raj čeado gor obdržu :xx:
moto rider Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) Kako lahko le rečeš nekaj takega o velikem Dexu; o Ikoni; tistem, po katerega priznanju vsi hlepijo (a ne veš, da se motoristi tam ustavljajo, da se mu dokažejo in pokažejo??). Dex ni samo pameten, tudi premeten je. Njegov skrivni recept: tako se bo spravil z jezikom na konkurenco, da bodo dobili prepih srednjega uha in bodo morali vsi s tekmovanja; zmaga Dexa je tako zagotovljena. Če kdo slučajno ostane bo kot ponavadi rekel : "a se upaš ti meni v fris povedati...?" Saj ne vem za kaj se gre? Napisan' je pa dober!!! :yes: :yes: :P :D Popravljeno September 12, 2007. Popravil moto rider
Irencko Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 kero slikco kero???mogoče vem za katero gre sam najt jo je treba KAJ PRIDE DANSE KDO GORRRR. jz grem prov kmal na en giro in se nazaj grede ustavim seboj bom mela še majčke tko da jst priidm mal kasnej gor, drgač slikca pa veš ktera je :naughty: je pa pr samskih motosvetovčkih :whistle:
Irencko Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 mausy, jest vaj kr računam :P je še poun travce za pomečkat, gor j ceu travnk frej :whistle: pa še vajvrce so na straži, tko de nima panike :worship:
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Mu bom jst v nedeljo. Sam bom raj čeado gor obdržu :xx: Sem mu probal jaz dve stvari povedati, pa sem ugotovil, da bolj kot govoriš, bolj se zalepi na osebo; kot oslinjena in prežvečena žvečilka; bolj kot je prežvečena, bolj je lepljiva. sem slišal, da so v Cerknici na vrata dexove trgovine ( v kateri ponavadi kupuje), morali na vrata namestiti napis "protected by DeX". On kupce "osebno pozna", oziroma, da ga citiram "mu gredo določeni osebki na ..." (kupili marmelado, ki jo on ne bi in podobne njegove utemeljitve fantazije). Tem kupcem se potem prične vtikati v osebno življenje, jih poziva naj dokažejo, da sploh imajo denar za marmelado (za kar zahteva njihovo plačilno listo :"dokler ne vidim ne verjamem recept; in ostale dokaze). Antares
KeC Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Če bo v nedeljo zjutraj/dopoldan kdo gor mu pokažem fakiča (ridaški pozdrav by SiR) :evilgrin:
Priporočene objave