Irencko Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 pa kaj vsi kr neki nabijate, se še niste naveličal... :krneki: tu j tema o ridah ja? o tem kdo pride gor, kdaj, kaj se gor dogaja, čistilne akcije, pikniki, itd. valda ne pozabmo vajvrce, so ja skos tm gor, in normal včas zanese tema kam drgam, sam ni se pa treba skos vtikat u druge in nihov mišlenje. če te mot ga pč pust pr mer, zdj pa jejnite z zbadanjem drug druzga... :evilgrin: de nau kdo brez hlač slučaj... :whistle:
PikiJapok Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Mene ni sploh nič zmotilo. Samo predvidljiv odziv sem čakala, seveda pa je najlažje napisat: kaj zaboga je hotel kdo z napisanim povedat. :naughty: ;) Hja... Sem se res potrudil ... še enkrat. In mi res ni jasno, kaj naj bi tisto jezikovno skrapucalo vsebinsko predstavljalo. In dokler ne razumem vsebine, je ne morem komentirat, pa če bi še tako hotel. Sem pač človek, ki rad ve o čem sploh teče beseda. :unsure: Tvoj poskus prikazovanja sogovornika kot retardiranca ni zanimiv. Ali moram napisati retardiranke, da te ne bo zmotilo? :rolleyes: A moraš res skos tako zakomplicirat kogarkolišnji post? :hmm: :grrr Emmmm... Retardiran je kdo? Zakaj? Se kdo tako počuti? Kaj imam jaz s tem opraviti? In... Ne vem, ali sem ga (post torej) zakompliciral jaz, ali avtor(-ica). Po moje slednja, saj jaz nimam ničesar opraviti s posti drugih. Predvidevam, da spet ne razumem vsebine napisanega... Saj zveni popolnoma nesmiselno. :whistle: No, kakorkoli že... Meni so se za piknik prijavili šest osebkov, ki se niso oglasili @Irecko... Tako je kaka dva ducata prijavljenih. Juhuuu! Pestro bo! (Pa še dva sta izrazila namen priti, če bo čas...) Mmmmmm... Nabrekli in topli čevapčiči v sočni, vroči, mehki lepinji... Uf... :naughty: Komaj čakam PIKNIK!!!
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 pa kaj vsi kr neki nabijate, se še niste naveličal... :krneki: 1.tu j tema o ridah ja? o tem kdo pride gor, kdaj, kaj se gor dogaja, čistilne akcije. 2. vtikat u druge in nihov mišlenje. če te mot ga pč pust pr mer, zdj pa jejnite z zbadanjem drug druzga... 1. Saj o tem govorim; kdo pride gor, ker se mi ne da, da se bo nekdo izživljal na meni, da nimam pojma kaj je motor, zato, ker nimam A kategorije in se že deset let vozim samo po dirkališčih severne italije. (treba se je dokazat s kolenčkanjem po Ridah). čistilno akcijo pa poslušamo drugi izvesti, da počistimo dol "žvečilne" ki se lepijo drugim na podplate, tako, da bom lahko spet mirno hodil na ride, kot zadnjih devet let. 2. Se strinjam; kar povej jim, da ni treba hodit za mano po drugih delih motosveta in se delat norca.
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Če bo v nedeljo zjutraj/dopoldan kdo gor mu pokažem fakiča (ridaški pozdrav by SiR) :evilgrin: Obrabili bi tvoj prst od pričakovanja, da jih zadovoljiš do KOONCA. :evilgrin:
Irencko Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 pr men prjavlenih že 21, piki ti maš drugih 6? ala pošl mi na PM!
PikiJapok Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Če bo v nedeljo zjutraj/dopoldan kdo gor mu pokažem fakiča (ridaški pozdrav by SiR) :evilgrin: On je bil vsaj izviren, se moraš kaj novega spomnit. :P če ne te bo dotični oskubil za avtorske pravice... upravičeno @Sanda: JUU-HU! Pridna. Prideva s @condor-jem en dan k tebi pobrat gumice, da bo zih'r... sam se morava uskladit časovno. ;)
tomkruz Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 1. Saj o tem govorim; kdo pride gor, ker se mi ne da, da se bo nekdo izživljal na meni, da nimam pojma kaj je motor, zato, ker nimam A kategorije in se že deset let vozim samo po dirkališčih severne italije. (treba se je dokazat s kolenčkanjem po Ridah).čistilno akcijo pa poslušamo drugi izvesti, da počistimo dol "žvečilne" ki se lepijo drugim na podplate, tako, da bom lahko spet mirno hodil na ride, kot zadnjih devet let. 2. Se strinjam; kar povej jim, da ni treba hodit za mano po drugih delih motosveta in se delat norca. ja zdej so pa kr usi krivi de si ti en navadn blefer al kaj? in to tojk pomemben blefer, de je tvoj "stric" prepovedal avtošoli de te izobraz za pilota al kaj? ma ki maš fris tolk lagat. in to sam sebi.
PikiJapok Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 2. Se strinjam; kar povej jim, da ni treba hodit za mano po drugih delih motosveta in se delat norca. Kaj pa tisti, ki se ne delamo? :whistle: ampak nas je že mati narava obdarila z norostjo
antares Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Kaj pa tisti, ki se ne delamo? :whistle: ampak nas je že mati narava obdarila z norostjo Tisti se vsaj zabavate.
Cartman Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) help pliz. vidu sm lik na en video. če see ne motim, Hockenheimring 1994. jos verstappen v benneton-fordu. fotografije leta so se klicale Ignited colours of benneton IN ZDEJ GA NE NAJDM VEEEEEEEČ!! :headbang: Popravljeno September 12, 2007. Popravil Cartman
lakyluk Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 ja no,hm ta vikend mam pestro za popizdit in nimam pojma kaj se bo izcimlo,uglavno kondomi so na voljo sam iskat jih je treba jit,enga pa danes stestiram :naughty: :? brez zamere ampak kako ga boš stestirala... ker kolkor vem ga nimaš... razn če bo šel na auspuh... :P :kva2:
tomkruz Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 :? brez zamere ampak kako ga boš stestirala... ker kolkor vem ga nimaš... razn če bo šel na auspuh... :P :kva2: e si mi ti pametan bananaman. raj puvej kaku greš jutri na Ben Hur party. sm slišu de te je Đek s kombija napodu.
SENIOR-Z Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 :? brez zamere ampak kako ga boš stestirala... ker kolkor vem ga nimaš... razn če bo šel na auspuh... :P :kva2: Mrbit pa vodni balonček nardi pa z petega nadstropja komu na glavo. :naughty:
lakyluk Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 e si mi ti pametan bananaman. raj puvej kaku greš jutri na Ben Hur party. sm slišu de te je Đek s kombija napodu. mah ni panike... en majstore je produ enmu ene zanič slajke pa bo zdaj placa za moj motor... :naughty:
Jure Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ridaši, a ste že organiziral avtobusni prevoz do Rijeke. DEX namreč jutri dirka na Grobniku :worship: Seveda, prevoz brezplacen :naughty: Dex ni samo pameten, tudi premeten je. Njegov skrivni recept: tako se bo spravil z jezikom na konkurenco, da bodo dobili prepih srednjega uha in bodo morali vsi s tekmovanja; zmaga Dexa je tako zagotovljena.Če kdo slučajno ostane bo kot ponavadi rekel : "a se upaš ti meni v fris povedati...?" To pove veliki antares, ki vse ve o meni in o moji familji, da lahko pametuje to po internetu. Mislim pa, da nekdo, ki se pred nekom brani na nacin, da mu mora javno zalit starse ipd, ze itak pove dovolj o sebi. Se vedno velja, povej mi to v faco ce si upas. Pred tipkovnico je vsak pameten. :winkiss: Btw o kaksnem tekmovanju ti govoris, nimam kaj delat na dirki, glede na to da bom prvic na Grobniku. Sem mu probal jaz dve stvari povedati, pa sem ugotovil, da bolj kot govoriš, bolj se zalepi na osebo; kot oslinjena in prežvečena žvečilka; bolj kot je prežvečena, bolj je lepljiva. sem slišal, da so v Cerknici na vrata dexove trgovine ( v kateri ponavadi kupuje), morali na vrata namestiti napis "protected by DeX". On kupce "osebno pozna", oziroma, da ga citiram "mu gredo določeni osebki na ..." (kupili marmelado, ki jo on ne bi in podobne njegove utemeljitve fantazije). Tem kupcem se potem prične vtikati v osebno življenje, jih poziva naj dokažejo, da sploh imajo denar za marmelado (za kar zahteva njihovo plačilno listo :"dokler ne vidim ne verjamem recept; in ostale dokaze). Antares Ti si mi hotel najprej dopovedati da imas na grobniku zakupljeno garazo in ninjo in se vozis samo dol. (Pa ne samo meni, jih je ene par takih) Potem si mi kmalu za tem hotel dopovdati, da na Grobniku itak nisi bil ze sest let. Se malo zatem si mi hotel dopovedati, da itak na Grobniku ninje nisi imel,a mpak si jo imel na vikendu od nevem koga tam zraven. Medtem si hotel dopovedat da cas na pisti za prave dirkaci itak ni vazen, zakaj bi se stopal.. In podobne bedarije, ki izkljucujejo ena drugo. Sicer briga me, imej kar hoces, ampak kot sem ze rekel. Za moje pojme na motorju se sedel nisi in si nabijac, da ni vecjega. Sploh zato ker moras imet R1 parkirano v Milanu, ker imas italijasnko a kategorijo in ti slovenske niso hoteli dati, ko si jo hotel delat, ker je nekdo pri vrhu drzave posredoval pri avto soli, da bi te zascitil pred takimi kot jaz, da se ne bi poskodoval. Bognedaj da bi se kdaj kdo z italijanskim izpitom peljal po Sloveniji, da ubijejo policaji :krneki: Ti pomoje se sam sebi vrjames, si pomislil da bi sel na pregled za shizofrenijo? Ja kar citiraj, mi grejo doloceni osebki na kurac. In vsak, ki te je srecal bo ze vedel o cem govorim. Ampak sem ti pa res moral stopit na zulj, da si das toliko opravit z mano in me toliko omenjas po vseh topicih :friend1: :winkiss:
snoopy Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Kere bedarije vse najdeš dns na netu...same smeti...bom začel računat komunalo ;) @Dex:kaj se sploh še mučiš??proti "enciklopediji znanja" nimaš kj...jebat ga... živi i pusti da žive :trance_33_sleep:
miha Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Kere bedarije vse najdeš dns na netu...same smeti...bom začel računat komunalo ;)@Dex:kaj se sploh še mučiš??proti "enciklopediji znanja" nimaš kj...jebat ga... živi i pusti da žive :trance_33_sleep: hehe dobr komentar vredn piva :naughty: :beer2:
Sanda7 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 danes sva se pa z Oso le srečala na ridah je blo kr lušno pa burek je full sedu :whistle:
maus Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 je blo kr lušno pa burek je full sedu :whistle: Raj bi ga pojedla, kot pa da si nanjga sedla :lol1:
snoopy Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 hehe dobr komentar vredn piva :naughty: :beer2: čakam ;) danes sva se pa z Oso le srečala na ridahje blo kr lušno pa burek je full sedu :whistle: nism vedu da lahko gor burek dobiš...svašta :kva2: Raj bi ga pojedla, kot pa da si nanjga sedla :lol1: :lol1: :worship:
Furioso Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 help pliz. vidu sm lik na en video. če see ne motim, Hockenheimring 1994. jos verstappen v benneton-fordu. fotografije leta so se klicale Ignited colours of benneton IN ZDEJ GA NE NAJDM VEEEEEEEČ!! :headbang: :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=DQ0hGZ7aOSM
KeC Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 On je bil vsaj izviren, se moraš kaj novega spomnit. :Pče ne te bo dotični oskubil za avtorske pravice... upravičeno Če bo vse po sreči me bo jutri oskubil za en pir (ali dva). Vmes bom še po trepalnicah plesal od veselja ker se bom čez ride peljal. Bo dovolj izvirno? P.S. Mislim, da bom šel po avtocesti ... :whistle:
PikiJapok Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) Vmes bom še po trepalnicah plesal od veselja ker se bom čez ride peljal. Bo dovolj izvirno? To mi del'j!!! Tega pa mislim da še ni blo na ridah... Poleg kolenčkanja bo zdaj še "trepalčkanje"... :worship: Pa spijta enga še zame, če me že ne povab'ta zrav'n... :whistle: P.S. Mislim, da bom šel po avtocesti ... :whistle: AC sux... Pejdi rajš na Planini desno, pa mimo Predjamskega gradu... Lepa furca. ;) Al' pa prid na piknik... bo buši vesel... delam dobre ćevape, veš. ;) Popravljeno September 12, 2007. Popravil PikiJapok
KeC Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 To mi del'j!!! Tega pa mislim da še ni blo na ridah... Poleg kolenčkanja bo zdaj še "trepalčkanje"... :worship: Pa spijta enga še zame, če me že ne povab'ta zrav'n... :whistle: AC sux... Pejdi rajš na Planini desno, pa mimo Predjamskega gradu... Lepa furca. ;) Al' pa prid na piknik... bo buši vesel... delam dobre ćevape, veš. ;) Si vsekakor vabljen jutri okoli 15 v Domžale, če prideš častim. Nope v nedeljo plan cca 800km do Piombina potem pa bom po trepalnicah plesal pa piknikiral po Sardiniji tak da piknik odpade, mogoče se pa za hec prpeljem čez ride.
maus Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Si vsekakor vabljen jutri okoli 15 v Domžale, če prideš častim. Nope v nedeljo plan cca 800km do Piombina potem pa bom po trepalnicah plesal pa piknikiral po Sardiniji tak da piknik odpade, mogoče se pa za hec prpeljem čez ride. Ja sj KeC .. ob 15,00 vabš.. k veš, da sem v službi :closedeyes:
Priporočene objave