Skauch Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 ja in kok jih jst potovčem :lol1: ma ti si CAR :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Eno vprasanje bi mel...s kom sm se jst dons na ridah menu za gume dunlop mutant? sm pozabu rect za cifro... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 PIKI! hvala za pijačo sicer mal s zamudo! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Ne vem, za koji k* si jo mogu ubit. Kr tko, za štos, ne?! Hrabrost pa taka, kr na kozlanje mi gre. Sej ste mel kombinezone nalimane. ja res je nism jest ubil..zgledala je povožena..pa opravičilo sprejeto.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Samo nekaj lubcki ... koliko vas misli jutri priti na ride na piknik? A bo dovolj en protvanj (pekac) strudla? :unsure: Uradno je menda prijavljenih 33 ljudi (nekje do 13 ure danes)... Skupaj s "padalci" se torej lahko pričakuje nekje med 40 in 50 ljudi... :whistle: PIKI! hvala za pijačo sicer mal s zamudo! :worship: Pa še kdaj... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 (popravljeno) Kje ste bli danes vsi??? osa pa miha sta bla o drugih pa ne duha ne sluha Popravljeno September 15, 2007. Popravil Fric Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Kje ste bli danes vsi??? osa pa miha sta bla o drugih pa ne duha ne sluha od 15h do 18h je blo skos povno motoristov :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Jaz sem danes imel prve učne ure s hčero na njenem prvem motorinčku, ki smo ga danes pripeljali domov. Smo se zapeljali tja nekam do @bikerja77, nato razjahali in odpešačili na Vrhniko na sladoled, nato pa spet po isti poti (stara tankovska) proti domu. Tako sva naredila najin prvi skupni (sicer samo 20 km-jski) roadtrip... Ampak glede na to, da jih šteje šele 11, jo čaka še veliko km-jev. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Jaz sem danes imel prve učne ure s hčero na njenem prvem motorinčku, ki smo ga danes pripeljali domov. Smo se zapeljali tja nekam do @bikerja77, nato razjahali in odpešačili na Vrhniko na sladoled, nato pa spet po isti poti (stara tankovska) proti domu. Tako sva naredila najin prvi skupni (sicer samo 20 km-jski) roadtrip... Ampak glede na to, da jih šteje šele 11, jo čaka še veliko km-jev. :worship: vem kje je to ja..paz kaj delaš tam ker jest včasih mojo mrcino tam sprehajam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 od 15h do 18h je blo skos povno motoristov :winkiss: ti nis še vidu kaj pomeni use polno :winkiss: ?? drgač pa sm mislu člane elitne ridaške družine hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 vem kje je to ja..paz kaj delaš tam ker jest včasih mojo mrcino tam sprehajam :naughty: Sej smo te hoteli obiskat... Te je videla včeraj na slikcah z rid in ko sem povedal, da si tu nekje doma, se je seveda takoj hotela "pokazat". Ma nisem točno vedel katera hiša je vaša, pa sem potegnil dol do "novega bloka" na križišču... Pa smo odpešačili do "pri kranjcu" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Sej smo te hoteli obiskat... Te je videla včeraj na slikcah z rid in ko sem povedal, da si tu nekje doma, se je seveda takoj hotela "pokazat". Ma nisem točno vedel katera hiša je vaša, pa sem potegnil dol do "novega bloka" na križišču... Pa smo odpešačili do "pri kranjcu" ... si šel mimo..sam me itak ni bilo doma..sem že v švici.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 no zdaj ko ste ride zrihtal lahko pridete še mal mobikrog pomest :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 si šel mimo..sam me itak ni bilo doma..sem že v švici.. A-ha... jaz učim otročaje motorizirat, ti pa smučat... :rolleyes: Povej mi iz prve roke... Se da tam še kaj voziti... sem mislil letos morda še do "Boden see" na eno podaljšano "weekend turo" skočit, če je sploh še za it... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 A-ha... jaz učim otročaje motorizirat, ti pa smučat... :rolleyes: Povej mi iz prve roke... Se da tam še kaj voziti... sem mislil letos morda še do "Boden see" na eno podaljšano "weekend turo" skočit, če je sploh še za it... :unsure: dons je blo visp-brig 25 stopinj..motorjev čez simplon pa miljon..prave ride..sam do tuki pridt je pa mal težje..no zate za malco :whistle: no zdaj ko ste ride zrihtal lahko pridete še mal mobikrog pomest :naughty: sej baje so ga danes..ne vem če pometal..brusil pa sigurn.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 ala ritke, piknik se bliža :worship: s sabo obvezno met hlače :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 no zdaj ko ste ride zrihtal lahko pridete še mal mobikrog pomest :naughty: Sej so bli lih dons nekateri ridasi na mobikrogu... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Sej so bli lih dons nekateri ridasi na mobikrogu... :rolleyes: orkodindijo,spet sn neki zamudu,keri so pa bli?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 orkodindijo,spet sn neki zamudu,keri so pa bli?? dex, tanjuška, condor pa polona baje.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 (popravljeno) dex, tanjuška, condor pa polona baje.. ejga a je tanjuška že šla kolenčkat??? :worship: :worship: Popravljeno September 15, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 no zdaj ko ste ride zrihtal lahko pridete še mal mobikrog pomest :naughty: Sej smo "pometal" z tačkam, sam ne vem če je blo kej uspeha :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 ejga a je tanjuška že šla kolenčkat??? :worship: :worship: Ja, bojda si dal nove gume gor, so že skor brez profila :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Ja, bojda si dal nove gume gor, so že skor brez profila :whistle: :whistle: bomo pa menal.....sej enkat se je moped hitr pelu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 FOČK :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 dex, tanjuška, condor pa polona baje.. :hmm: videl pa sem samo dexa in condorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave