miha Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 FOČK :naughty: lohk bi se vsaj ustavu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
canine Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Uradno je menda prijavljenih 33 ljudi (nekje do 13 ure danes)... Skupaj s "padalci" se torej lahko pričakuje nekje med 40 in 50 ljudi... :whistle: Jst se bom potrudu prit, nism pa še 100%, tako da sem zaenkrat med "padalci". B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Kje ste bli danes vsi??? osa pa miha sta bla o drugih pa ne duha ne sluha ja dons je bla res majhna udeležba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 :hmm: videl pa sem samo dexa in condorja condor, DeX, Polona N., snoopy, tanjuska, flejm tile smo bli z motosveta, če sem koga pozabil se opravičujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Svaka vam čast za tole akcijo, to je pa res nekaj, kar bi potrebovala cela Slovenija :worship: :worship: :worship: mhm sam, da nau tista plastika hmali frčala na vse konce in bo še kdo zdrsnil na njej ... Haska pa verjetn pr taki peni itak ni nobenga. Takole laično ocenjujem, da morda prerazporedi odvzame 1-3 procente udarne sile ? Verjetn bi to vedel kdo, ki je fizik ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 si šel mimo..sam me itak ni bilo doma..sem že v švici.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 lohk bi se vsaj ustavu sm morau it porabt osine kupončke na OMV :lol1: ... dol grede sm pa pokazu kako se kolenčka :lol1: ... se nama je malo mudilo v LJ.. sj se jutr vidmo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Takole laično ocenjujem, da morda prerazporedi odvzame 1-3 procente udarne sile ? Verjetn bi to vedel kdo, ki je fizik ... a to je kej s čipkam :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1094309 Če koga zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 no zdaj ko ste ride zrihtal lahko pridete še mal mobikrog pomest :naughty: Hehe, jaz bi kmalu sebe pometel, pod certkovimi vtisi malo prevec korajzno zapeljal v prvi krog :D Drugace pa ni problema, samo metle zrihtejte .) condor, DeX, Polona N., snoopy, tanjuska, flejm tile smo bli z motosveta, če sem koga pozabil se opravičujem malakai je biu tudi z nami :) Pa Jny je bil dol z eno kolegico :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 je bil dol z eno kolegico :D to je najbl važn :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Jutri tudi jaz eno pripeljem :) Sosolko, ki ji ze dolgo obljubljam, da se gremo kam peljat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Kje ste bli danes vsi??? osa pa miha sta bla o drugih pa ne duha ne sluha na USA cars meeting :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 condor, DeX, Polona N., snoopy, tanjuska, flejm tile smo bli z motosveta, če sem koga pozabil se opravičujem malakai je biu tudi z nami :) Pa Jny je bil dol z eno kolegico :D Ima condor kr prav,da me ni blo, prišel samo do postajališča Zaloke .) Asistenca pri nalaganju kolegovega mopeda še kako prav prišla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 no zdaj ko ste ride zrihtal lahko pridete še mal mobikrog pomest :naughty: hm, men se je zdeu čist fajn pomeden :whistle: orkodindijo,spet sn neki zamudu,keri so pa bli?? :winkiss: :hmm: videl pa sem samo dexa in condorja ja jz pa tebe sm, sam očitno motoristke nismo tok zanimive, da bi ns opazu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Ima condor kr prav,da me ni blo, prišel samo do postajališča Zaloke .) Asistenca pri nalaganju kolegovega mopeda še kako prav prišla. No sam, da sta ustimala.. Me je kar malo zaskrbelo, ko sem vaju se vedno videl tam na pumpi, ko smo se vracali po avtocesti.. :) hm, men se je zdeu čist fajn pomeden :whistle: :winkiss: ja jz pa tebe sm, sam očitno motoristke nismo tok zanimive, da bi ns opazu :naughty: Ja ma res.. Cist prevec zaposlen z dirkanjem, danes smo pa res mel sabo 2 fejst punce! :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 hm, men se je zdeu čist fajn pomeden :whistle: :winkiss: ja jz pa tebe sm, sam očitno motoristke nismo tok zanimive, da bi ns opazu :naughty: jah če bi vedu bi se sigurn tam ustavu ;) No sam, da sta ustimala.. Me je kar malo zaskrbelo, ko sem vaju se vedno videl tam na pumpi, ko smo se vracali po avtocesti.. :)Ja ma res.. Cist prevec zaposlen z dirkanjem, danes smo pa res mel sabo 2 fejst punce! :D :OK: eh pa ne d bi ti to kaj predstavu a O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 eh pa ne d bi ti to kaj predstavu a O:-) Dex ma vse zase hehehehe :P hecamsepress :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 KAČJE RIDE TEAM PRESENTS: PANORAMSKA VOŽNJA PO NOTRANJSKO KRAŠKI REGIJI V NEDELJO 23. SEPTEMBRA 2007! Podrobnosti in natančen opis poti najdete tukaj . Celotna fura je predvidena nekje na 400 kilometrov, cilj pa je užiti jesenske lepote naše deželice. Prijave zbira @Irencko preko zasebnih sporočil. V prijavi potrdite udeležbo, navedete, kje se boste vključili v kolono in poveste, ali ste zainteresirani za "skupno kosilo", da uredim POPUST v eni izmed gostiln. VABLJENI V ČIMVEČJEM ŠTEVILU, DA SE SKUPAJ "POSLOVIMO" OD LETOŠNJE SEZONE! ZA RIDE!!! Z WAJW'RCAM NAPREJ!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Dex ma vse zase hehehehe :P hecamsepress :P :naughty: :naughty: Kaj pa :D Glede ture pa upam, da se bom lahko udelezil, odvisno kako hitro bo sel motor v razstavljanje zaradi okvare tretje in ponovno sestavljanje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 KAČJE RIDE TEAM PRESENTS: PANORAMSKA VOŽNJA PO NOTRANJSKO KRAŠKI REGIJI V NEDELJO 23. SEPTEMBRA 2007! Podrobnosti in natančen opis poti najdete tukaj . Celotna fura je predvidena nekje na 400 kilometrov, cilj pa je užiti jesenske lepote naše deželice. Prijave zbira @Irencko preko zasebnih sporočil. V prijavi potrdite udeležbo, navedete, kje se boste vključili v kolono in poveste, ali ste zainteresirani za "skupno kosilo", da uredim POPUST v eni izmed gostiln. VABLJENI V ČIMVEČJEM ŠTEVILU, DA SE SKUPAJ "POSLOVIMO" OD LETOŠNJE SEZONE! ZA RIDE!!! Z WAJW'RCAM NAPREJ!!! Zakaj je pa en del po pesku??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 jah če bi vedu bi se sigurn tam ustavu ;) eh pa ne d bi ti to kaj predstavu a O:-) sj ne rabš vedt ti sam prideš pa je. lohk pa dons tud na ride kej uletiš, da nadoknadiš zamujeno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Glede ture pa upam, da se bom lahko udelezil, odvisno kako hitro bo sel motor v razstavljanje zaradi okvare tretje in ponovno sestavljanje :) K`va :? , :slap: a že spet. Si ga matral jel :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Tanjuška, dons bo baje ful enih bejb na rajdah, bo oštra konkurenca ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 K`va :? , :slap: a že spet. Si ga matral jel :naughty: . OOOO.... Kdo nas je pršu pogledat .... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave